Δεν εχω ιδεα, ισως εχεις δικιο. Αλλα εβλεπα 15 λεπτα βιντεο για κατι τοσο απλο. Την εξελιξη της μισης συνταγης την υπεθεσα (λογω εμπειριας με τις ζυμες πλεον) μονο απο μερικα καρε του βιντεο
Btw, καταλαβα οτι ηταν ο Μυρωνας Στρατης οταν ειδα/ακουσα (δεν θυμαμαι καν) το ονομα του στο τελος του βιντεο. Ειμαι εντελως ασχετος τελικα…
Πηγαμε να κανονισουμε ποδοσφαιρο και κλειστηκαμε αλλους τρεις μηνες σπιτια μας. Δεν ξερω αν σε αυτο το φορουμ αξιζει να αρχισουμε νημα για συναντηση μπασκετ, μπορει να πεσει μετεωριτης.
Στο μπασκετ παντως θα σας ακολουθησω μονο για τα γλυκα, ειμαι εντελως ασχετος.
Μπορούμε να το κανονίσουμε και στο σπίτι κάποιου συνφορουμίτη που είναι καλός με τις ζύμες και δε θέλει να τρώει αυτά που φτιάχνει για να μείνει στα κιλά του, ιδέες ρίχνω.
Καμια Μιραντα πουθενα εκτος απο τα βυζια στο sex and the city
Απιθανη προταση για μετα το τελος της πανδημιας, στηριζω
Παγωτο καιμακι εννοεις? Το δεχομαι, αλλα το προτιμω χωρις αν ειναι καλο το εκμεκ
Δεν εχει γευση αλατιου αυτο που λεω. Ειναι γλυκο σε γευση, αλλα το αλατι του μειωνει την γλυκυτητα και το κανει πολυ πολυ ενδιαφερον σε γευση. Επ ουδενι αλμυρο. Απλα ενδιαφερον.
Τι να κάνω elaborate, όποτε ερχόταν παλιότερα με τους Gathering μόνο τζατζίκι πρέπει να έτρωγε και μόνο Metaxa πρέπει να έπινε, μόνο γι’ αυτά έλεγε . Πριν προδώσει βέβαια όλα αυτά.
Το Μεταξα παντως ΓΑΜΕΙ. Προφανως υπαρχουν καλυτερα μπραντι, προφανως υπαρχουν καλυτερα ποτα, ομως για τη mainstream αγορα αλκοολ, ΓΑΜΕΙ. Οποτε πηγα εξωτερικο και επρεπε να παω δωρο σε φιλους, το Μεταξα κερδιζει κατα κρατος τα παντα. Ασε που εξω ειναι πανακριβο κι εμενα μου εβγαινε σχετικα φτηνο δωρο
Η σοκολατα υπαρχει μονο για την ωρα που θα εχει χαλασει το γλυκο (σπανιο) και ειναι 2 μετα τα μεσανυχτα, με μηδαμινες ελπιδες να βγω εξω για να αγορασω κατι καλυτερο. Σηκωνω το λευκο λαβαρο της επαναστασης για χαρη της βανιλιας.
Το φαγητό εδώ στην Ιρλανδία είναι σε γενικές γραμμές gtp, αλλά το αρνί είναι κάτι που δεν περίμενα να με εκπλήξει τόσο πολύ. Πάντα μου βρωμούσε κι εμένα. Ε εδώ δεν έχω φάει κακό αρνί. Πάντα έχει κανονική, γεύση αρνιού, όχι “κατσικίλα” και γενικά γαμάτη γεύση. Οπότε επιβεβαιώνω ότι δεν βρωμάει πάντα, είναι μάλλον ανάλογα με την ποιότητα ή τι τρώει;
λευκά γλυκά φορεβερ εν εβερ. αγαπημένο παγωτό καιμάκι και μετά φυστίκι μάλλον. αγαπημένα γλυκά τσιζκεηκ, εκμεκ, αμυγδαλωτά, τιραμισού, πράγματα με καραμέλες κ μπουένο, τέτχοια. κουρκουμπίνια είπε κάποιος, έχουμε θεικά στο χωριό μου. η αλμυρή καραμέλα επίσης είναι υπέροχη. λεμον παι μ’αρέσει, μπανόφφη είναι συμπαθές, κρεμ μπριλέ και τέτοια ναι, μιλφέιγ νοτ σοου ματς, πλην περιπτώσεων που στο φτιαχνουν επιτόπου στα ζαχαροπλαστεία και είναι κάπως πιο καλό. α και πάστες λίλα μου αρέσουν και τελοσπάντων και μόνο που τα έγραψα όλα αυτά έσκασα. να πω και τον πόνο μου, δεν αντέχω το προφιτερόλ.
Λόγω διατροφής και περιβάλλοντος. Τα κρέατα από νησί έχουν διαφορετική γεύση. Επίσης το κατσίκι έχει και το πλεονέκτημα ότι απ’ όσο ξέρω δεν εκτρέφεται όπως τα μοσχάρια και τα κοτόπουλα, πρέπει να είναι ελεύθερο, είτε είναι σε νησί είτε όχι. Άρα, σίγουρα καλύτερο (και ακριβότερο).
Πωωω, δε μυρίζει το κατσίκι ρε, μην είστε μυρωδιάδες άμπαλοι !