Σαπίζουμε στο σπίτι. Ή και όχι

Δεν εχω ιδεα, ισως εχεις δικιο. Αλλα εβλεπα 15 λεπτα βιντεο για κατι τοσο απλο. Την εξελιξη της μισης συνταγης την υπεθεσα (λογω εμπειριας με τις ζυμες πλεον) μονο απο μερικα καρε του βιντεο :smiley:

Btw, καταλαβα οτι ηταν ο Μυρωνας Στρατης οταν ειδα/ακουσα (δεν θυμαμαι καν) το ονομα του στο τελος του βιντεο. Ειμαι εντελως ασχετος τελικα…

Πηγαμε να κανονισουμε ποδοσφαιρο και κλειστηκαμε αλλους τρεις μηνες σπιτια μας. Δεν ξερω αν σε αυτο το φορουμ αξιζει να αρχισουμε νημα για συναντηση μπασκετ, μπορει να πεσει μετεωριτης.

Στο μπασκετ παντως θα σας ακολουθησω μονο για τα γλυκα, ειμαι εντελως ασχετος.

2 Likes

Μπορούμε να το κανονίσουμε και στο σπίτι κάποιου συνφορουμίτη που είναι καλός με τις ζύμες και δε θέλει να τρώει αυτά που φτιάχνει για να μείνει στα κιλά του, ιδέες ρίχνω.

5 Likes

Αν δεν εχει μπασκετα σπιτι, τι γινεται; :laughing:

Θα φέρω εγώ, δε θα έρθω με άδεια χέρια

107310

3 Likes

fixxxed

Άλλη Anneke μας βρήκε!

2 Likes

:open_mouth:

Elaborate please.

Καμια Μιραντα πουθενα εκτος απο τα βυζια στο sex and the city

Απιθανη προταση για μετα το τελος της πανδημιας, στηριζω

Παγωτο καιμακι εννοεις? Το δεχομαι, αλλα το προτιμω χωρις αν ειναι καλο το εκμεκ

Δεν εχει γευση αλατιου αυτο που λεω. Ειναι γλυκο σε γευση, αλλα το αλατι του μειωνει την γλυκυτητα και το κανει πολυ πολυ ενδιαφερον σε γευση. Επ ουδενι αλμυρο. Απλα ενδιαφερον.

Δεχομαι συκο εναλλακτικα μονο

Ναι, ξεφυγε μια λεξη.

Οκ, θα το δω καποια στιγμη. Αλλα για το brownie δεν αλλαζω γνωμη.

Interesting… Ομως μελιτζανακι rulez.

Τι να κάνω elaborate, όποτε ερχόταν παλιότερα με τους Gathering μόνο τζατζίκι πρέπει να έτρωγε και μόνο Metaxa πρέπει να έπινε, μόνο γι’ αυτά έλεγε :stuck_out_tongue:. Πριν προδώσει βέβαια όλα αυτά.

1 Like

Οκ, που να το ξερω;

Το Μεταξα παντως ΓΑΜΕΙ. Προφανως υπαρχουν καλυτερα μπραντι, προφανως υπαρχουν καλυτερα ποτα, ομως για τη mainstream αγορα αλκοολ, ΓΑΜΕΙ. Οποτε πηγα εξωτερικο και επρεπε να παω δωρο σε φιλους, το Μεταξα κερδιζει κατα κρατος τα παντα. Ασε που εξω ειναι πανακριβο κι εμενα μου εβγαινε σχετικα φτηνο δωρο :smiley:

Αυτα δεν τα ηξερα για την προδοτρα. Βλαχα Ολλανδη, βλαχαρα, τελευταια

Οποιος δεν θεωρει τα brownies απο τα καλυτερα πραγματα που υπαρχουν, ειναι ενα εκ των δυο:

1. Δεν του αρεσει η σοκολατα γενικα, αρα ειναι sociopath διχως δυνατοτητα για συναισθηματα πλεον
  2. Δεν εχει φαει σωστο αμερικανικο homemade brownie που λιωνει στο στομα και οδηγει σε συναισθηματα θαλπωρης και γαληνης, και αρα δικαιολογειται

1+2

Η σοκολατα υπαρχει μονο για την ωρα που θα εχει χαλασει το γλυκο (σπανιο) και ειναι 2 μετα τα μεσανυχτα, με μηδαμινες ελπιδες να βγω εξω για να αγορασω κατι καλυτερο. Σηκωνω το λευκο λαβαρο της επαναστασης για χαρη της βανιλιας.

1 Like

Τρώω πολύ σπάνια γλυκά πλέον αλλά τα βλέπω και σας διαβάζω και επανήλθαν τα επίπεδα σακχαρου μου :stuck_out_tongue:

πάντως το αρνί δεν βρωμάει πάντα , γούστο βέβαια . Στο χωριό άλλαξε άποψη και η κοπέλα μου για διάφορα κρέατα που έλεγε ότι τις βρωμούσανε .

2 Likes

Το φαγητό εδώ στην Ιρλανδία είναι σε γενικές γραμμές gtp, αλλά το αρνί είναι κάτι που δεν περίμενα να με εκπλήξει τόσο πολύ. Πάντα μου βρωμούσε κι εμένα. Ε εδώ δεν έχω φάει κακό αρνί. Πάντα έχει κανονική, γεύση αρνιού, όχι “κατσικίλα” και γενικά γαμάτη γεύση. Οπότε επιβεβαιώνω ότι δεν βρωμάει πάντα, είναι μάλλον ανάλογα με την ποιότητα ή τι τρώει;

3 Likes

Δεν υπαρχει “κατσικιλα” μωρε :stuck_out_tongue:, το κατσικι δεν εχει αυτη τη χαρακτηριστικη μυρωδια του αρνιου, ειναι πιο ουδετερο. Και λιγοτερο λιπαρο κιολας.

4 Likes
  1. τι είναι αρμενοβίλ…?!

2. λευκά γλυκά φορεβερ εν εβερ. αγαπημένο παγωτό καιμάκι και μετά φυστίκι μάλλον. αγαπημένα γλυκά τσιζκεηκ, εκμεκ, αμυγδαλωτά, τιραμισού, πράγματα με καραμέλες κ μπουένο, τέτχοια. κουρκουμπίνια είπε κάποιος, έχουμε θεικά στο χωριό μου. η αλμυρή καραμέλα επίσης είναι υπέροχη. λεμον παι μ’αρέσει, μπανόφφη είναι συμπαθές, κρεμ μπριλέ και τέτοια ναι, μιλφέιγ νοτ σοου ματς, πλην περιπτώσεων που στο φτιαχνουν επιτόπου στα ζαχαροπλαστεία και είναι κάπως πιο καλό. α και πάστες λίλα μου αρέσουν και τελοσπάντων και μόνο που τα έγραψα όλα αυτά έσκασα. να πω και τον πόνο μου, δεν αντέχω το προφιτερόλ.

3. το αρνί βρωμάει.

2 Likes

Εμετός, εμετός, εμετός & εμετός. Όπως εμετός είναι και η μέντα στα τσιγάρα.

1 Like

Και το κατσικι το ιδιο βρωμαει, μονη φορα που δεν βρωμουσε ηταν Σαμοθράκη, δεν ξερω γιατι

Λόγω διατροφής και περιβάλλοντος. Τα κρέατα από νησί έχουν διαφορετική γεύση. Επίσης το κατσίκι έχει και το πλεονέκτημα ότι απ’ όσο ξέρω δεν εκτρέφεται όπως τα μοσχάρια και τα κοτόπουλα, πρέπει να είναι ελεύθερο, είτε είναι σε νησί είτε όχι. Άρα, σίγουρα καλύτερο (και ακριβότερο).

Πωωω, δε μυρίζει το κατσίκι ρε, μην είστε μυρωδιάδες άμπαλοι :stuck_out_tongue:!

1 Like