σαν γαλατόπιτα είναι
Ότι βρωμάει το αρνί .
Εγώ έχω φάει τον μισό Παρλιάρο, κερδίζω κάτι;;;
Όλα όσα έχετε γράψει εδώ μέσα την τελευταία ώρα είναι σπουδαία, απορώ τι μαλώνετε
Εφαγα για πρωινο ενα OREO cheesecake πλακα πλακα, αν και η φωτο ειναι απο γκουγκλ.
Ετσι ακριβως ηταν ομως, δεν υπαρχει πια εξαφανιστηκε
Πάω και τους κάνω την βασιλόπιτα την σωστή την κέικ με μαχλέπι την συνταγή γιαγιάς μου από τη Σμύρνη και ο μαλάκας ο Καναδός (ο κατά βάθος Πόντιος) συγκάτοικος γράφει πάνω 2020. Λες και θέλει να το ξαναζήσει μη του γαμήσω. Πάλι καλά που έκανα και 2η για αύριο.
Υ.Γ. Βγήκανε μούρλια! Όποιος θέλει έχω συνταγή με οδηγίες μαμάς!
Πατησα με πολλη δυναμη την καρδουλα.
Επικο τρολλαρισμα το 2020 ε.
Γαλατοπιτα εξισου ευκολη. Οταν περισσευει γαλα στο σπιτι, την φτιαχνω στο τσακα τσακα. Το ΝΥ τσιζκεικ ειναι το απολυτο γλυκο κατα τη γνωμη μου, ανταγωνιζεται επαξια το γαλακτομπουρεκο και το μιλφειγ στη μαχη για το αγαπημενο μου γλυκο. Το απλο τσιζκεικ ειναι μια υπεροχη γευση, αλλα στη συγκριση με το New York ειναι σαν να εχω να διαλεξω αναμεσα σε αγκιναρες και ribeye.
Ενδιαφερον φαινεται το βασικο τσιζκεϊκ @JTN
@QuintomScenario σου εχω συνεχεια το 2021, μην ελπιζεις σε βελτιωση.
@YoungAtlas υπαρχει τρομερη ευκολη συνταγη για πειραγμενο τσιζκεϊκ με ορεο. Ειμαι σιγουρος οτι θα την εκτιμουσες.
Με προλαβες οσο εγραφα. Στο μεταξυ, πρεπει να σου πω οτι εκει στις ΗΠΑ (εκει δεν ζεις; αν δεν κανω λαθος δλδ…) εχεις χασει τη μπαλα. Αρνι δεν τρωω, αλλα στα τελευταια 3-4 ποστ εισαι εκτος τοπου και χρονου
επισης πανευκολη συνταγη χωρις μιξερ χωρις τιποτα για υπεροχα μπισκοτα τραγανα απο εξω μαστιχωτα απο μεσα
(προσοχη στα γραμμαρια ζαχαρης. Η περιγραφη λεει 100 αλλα λογικα 50 ειναι το σωστο οπως λεει στο βιντεο)
74-75, αναλογα την ωρα που ζυγιζομαι H εξηγηση:
Μιας και πιασαμε την κουβεντα παρτε κι ενα ranking με αγαπημενα γλυκα εβερ:
- Τιραμισου
- Κορμος σοκολατα με λικερ και μπισκοτα πτι-μπερ (φτυνω ριμες)
- Προφιτερολ με σουδακια με γεμιση κρεμα βανιλια, ΟΧΙ σοκολατα
- Γαλακτομπουρεκο
- Εκμεκ καταιφι ΧΩΡΙΣ παγωτο
- Seasalt Brownies - thank me later
- Εκλερ
- Cheesecake (NY ή OREO)
- Κυδωνι γλυκο κουταλιου της γιαγιας
- Μιλφειγ
Απο ποια αποψη?
Αν εννοεις που δεν τρωω παστουρμα, πατσα, σαλιγκαρια και αλλες τετοιες αηδιες που βρωμανε, δεν τις ετρωγα ποτε!
Πολύ ωραίο φαίνεται, μακάρι να είχα κάποιον εδώ να του δώσω τα μισά μου Oreo και να το φτιάξει
Είμαστε κοντά. Αλλά στην πρώτη θέση θα έβαζα αρμενοβίλ, και θα αντάλλαζα το εκμέκ με κιουνεφέ. Α και μιράντα παπαδοπούλου στον κορμό τι πτι μπερ ρε προδότη
δοκιμαστε παγωτο με γευση αρμενοβιλ απο Αλεξουδα. Οχι αρμενοβιλ παγωτο. Παγωτο με γευση αρμενοβιλ.
Τι κρίμα ρε γαμωτο να μην εμφανίζονται πουθενά στην συζήτηση σας στο σεκσιον με τα σιροπιαστά τα κουρκουμπινια. Απλά κ γαμηστερα σαν τραγούδια των acdc.
15 λεπτα βιντεο για μια γαμωσυνταγη που δεν ειναι ουτε 3’. Γιατι ολοι φτιαχνουν τον Μπεν Χουρ σε baking/cooking mode;
Πολύ καλά φαίνονται, αν και καπου εχει κανει λαθος γιατι θρυμματιζονται πριν καν κοπουν. Μαλλον λειπει λιγο υγρο. Τα 27 κομματια που εφτιαξε παντως βγαζουν σκαρτες 60 θερμιδες. 55 λεει ο δικος μου υπολογισμος, αλλα νταξ… εξαρταται απο τα προϊοντα που θα χρησιμοποιησεις.
Ευχαριστω, θα τα φτιαξω.
Υπάρχουν θρεντς για 5χ5 μπάσκετ και δεν ξέρω τι, να κανονίσουμε ένα ρόκιν μήτινγκ όταν μπορέσουμε με το καλό και να πάρουμε στη σειρά διάφορα ζαχαροπλαστεία, γλυκά exchange, να προτείνει ο καθένας το αγαπημένο του και να του κάνουμε ρηβιού οι υπόλοιποι, και θεματικές εβδομάδες, πχ μόνο με σοκολάτα κλπ, δεν ξέρω, δείτε το.
Έχω αδερφό διαιτολόγο btw, άσχετο, αλλά αν χρειαστεί κανείς ας στείλει πμ.
ο αλγοριθμος του youtube θελει βιντεο πανω απο 8 λεπτα; ή κατι τετοιο
γενικα μου αρεσει ο μυρωνας σαν μαγειρας. Οτι εχω κανει, πετυχε.
Χωρις σειρα, ειμαι μεσα στα 1-2-3-4-7-10
Ο κορμος να εχει Μεταξα, οχι λικερ.
Για τα υπολοιπα: Εκμεκ ειναι υπεροχο, αλλα με καϊμακι (ΜΟΝΟ) ειναι κατι σαν “καλως ηρθατε στον παραδεισο”. Οτιδηποτε εχει γευση αλατιου στο γλυκο μου παιρνει πουλο χθες, οποτε το 6 ειναι εκτος παραθυρου ηδη. Ασε που δεν ειμαι και πολυ φαν των brownies. Για το 8 τα ειπαμε, ΝΥ ή θανατος. Ορεο μου αρεσουν, αλλα δεν τρεχω να τα φαω με τη μορφη γλυκου. Ως μπισκοτα ναι, καμια φορα και ως παγωτο, αλλα ως εκει. Κυδωνι ωραιοτατο, αλλα αν πρεπει να βρω γλυκο κουταλιου θα ψαξω για μελιτζανακι.