ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΟΙΟ ΠΟΣΤΕΡ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ!
Μαγεία. Αν δεν κάνω λάθος, ήμουν στις μέρες 1-3-5-6-9 (Mystery-Rust-Speed Fire-Night Stalker-Flames τα σαπορτ).
ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΟΙΟ ΠΟΣΤΕΡ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ!
Μαγεία. Αν δεν κάνω λάθος, ήμουν στις μέρες 1-3-5-6-9 (Mystery-Rust-Speed Fire-Night Stalker-Flames τα σαπορτ).
ναι τους θυμαμαι για τοτε, προσπαθω να θυμηθω που ειχαν παιξει ομως και πριν το Artificial Peace (αρα πριν το 1991)
Σωστά θυμάσαι, είχαν παίξει support στους SR φθινόπωρο του '90 στο Άλσος.
Εγώ πάλι σε αυτά τα live δεν είχα πάει (πολύ μακριά γεωγραφικά και μικρός σε ηλικία – όχι μηνών πάντως!) αυτό που θυμάμαι όμως από τους Epidemic είναι όλη αυτή η φασαρία στη στήλη της αλληλογραφίας του ΜΗ για την διαβόητη συναυλία τους στο Λονδίνο στα early nineties, όπου κατά δήλωση του συγκροτήματος είχαν παραβρεθεί 200 άτομα, ενώ όπως αποδείχθηκε τελικά το ακροατήριο αριθμούσε μόλις 4 (τέσσερεις) ανθρώπους που είχαν πληρώσει εισιτήριο.
Αποτέλεσμα όλων αυτών να σχηματιστεί συγκρότημα – παρωδία οι… Epidermic !
Παρεμπιπτόντως, το ‘Artificial Peace’ είναι άκρως συμπαθητικό, και εντελώς συμπτωματικά το άκουσα ξανά προ ημερών μετά από… ούτε κι εγώ θυμάμαι πόσα χρόνια! Το είχα πάρει σε κασέτα και παρά το ότι έχω κουβαλήσει πολύ κασετομάνι στο τωρινό μου σπίτι (και ακούω κασέτες ακόμα, μίλησε κανείς για boomer;;!!), έχουν μείνει 3 μεγάλα συρτάρια βιβλιοθήκης στο πατρικό μου, τίγκα στην κασέτα – μιλάμε για πολύ πράμα! Ε, καμιά φορά που πάω να μαζέψω τα παιδιά από τη μάνα μου, όλο και κάποια ανασκαφή θα κάνω. Το εν λόγω EP λοιπόν, μαζί και με τα προαναφερθέντα λαιβάκια, έχτισαν ένα κάποιο status τότε για το συγκρότημα, το οποίο φρόντισαν μάλλον να γκρεμίσουν οι ίδιοι – κάτι η αλλαγή μουσικής κατεύθυνσης στο ‘Industrial’ album του ‘94, κάτι το σκηνικό που ανέφερε ο Ίαν, τους πήραν τότε στο βραστό.
Επίσης, ο περισσότερος κόσμος δεν γνώριζε ότι μπάσο έπαιζε ο Καραδήμας, μετέπειτα Nightfall (στα credits αναφέρεται ως ‘Efthimis’). Δεν υπήρχε βλέπεις τότε ούτε Metal Archives, ούτε ίντερνετ γενικότερα για να γίνει η ανάλογη διασταύρωση. Δεν θα ξεχάσω την κουβέντα μου προ αμνημονεύτων χρόνων με τον μακαρίτη τον Lord (τον Βαγγέλη ρε, όχι τον Jon!), που του έλεγα ‘αυτός είναι’ και μου απαντούσε ‘όχι ρε, δεν νομίζω’. Ε, λέω κι εγώ, ξέρει αυτός πρόσωπα και πράγματα, μάλλον θα κάνω λάθος!
Και μιας και αναφέρθηκα σε ανθρώπους που έχουν περάσει στην ‘απέναντι όχθη’, το εισιτήριό μου από την παραπάνω συναυλία φέρει την υπογραφή του (γαμώ τα παιδιά, και φιλικότατου τύπου) Jason Rainey…
λοιπον οι Epidemic μου εσκασαν γιατι ειχαν βγει στην σκηνη και αρχικα δεν ακουγοταν ο τραγουδιστης (o Μορφης), και προσπαθουσα να θυμηθω εαν ηταν οντως σε αυτο το live η καποιο αλλο.
το artificial peace, το ειχα παρει σε βινυλιο τοτε, το ειχα λιωσει.
Απο το Jason Rainey ειχαμε παρει και μεις αυτογραφα…
σχετικά πρόσφατο κείμενο από τον Καραδήμα για όσα όμορφα λέτε
Πω ρε φίλε τι μου θύμισες ήμουν μέσα την πρώτη μέρα.
Μας είχαν πέσει τα σαγόνια με τους Deceptor τι φωνάρα είχε ο τραγουδιστής.
Τώρα έκανα τη σκέψη… φαντάζεστε να υπήρχε αυτό τον καιρό συγκρότημα με το όνομα… Epidemic;;;
Ενδεχομένως να είχαμε σκηνικά όπως το 2001 όταν μετά την επίθεση στο WTC είχαν ακολουθήσει επιθέσεις με άνθρακα στις ΗΠΑ και, μέσα στον όλο πανικό, το όνομα των Anthrax θεωρήθηκε προκλητικό και υπήρχαν φωνές ότι έπρεπε να το αλλάξουν - άσχετα αν η μπάντα είχε κοντά 20 χρόνια ενεργή!
Εντάξει, άλλα μεγέθη βέβαια οι Anthrax με τους εδώ Epidemic αλλά λέμε τώρα…
Όπως είναι μπορείς να το ποστάρεις είτε στο “Βρείτε το album” ή στο “Τι ακούτε 666” και να τους αφήσεις να αναρωτιούνται ενώ χαιδεύεις μια άσπρη γάτα
Δε θα εκπλαγώ αν υπάρξουν και μαντεψιές!
Οκ δεν χρησιμοποιω το “ασπρη γατα” για αυτο που θα χαιδευω προσωπικα αλλα ωραιο ακουγεται
Α δεν πήγε καλά το ραντεβού προχθές ε?
Χχαχχααχχααχχαχαχαχαχαχαχα γελασα πολυ δυνατα
(πηγε πολυ καλυτερα απο οτι περιμενα… μου εδωσε εμπνευση για σημερα )
Τι σύμπτωση, πριν μία ώρα το παρήγγειλα από Impericon, cd/ 2 dvd 20 ευρώ