Σαπίζουμε στο σπίτι. Ή και όχι

Ισχύει ό,τι είπε ο Κώστας. Σε εμένα έχουν στείλει πολλές φορές δεύτερη φορά παραγγελίες που καθυστέρησαν πολύ.

@Storm εδώ είσαι: https://www.amazon.fr/dp/B004Y03L7G

Δεν ξέρω πόσα πλήρωσες στην προηγούμενη παραγγελία σου και από ποιο Άμαζον, αλλά είναι διαθέσιμο. Στις 12 Μαΐου σπίτι σου, στα 19.50 τελική τιμή με μεταφορικά.

1 Like

Περίεργο! Ίσως να υπάρχουν διάφοροι τρόποι και εγώ τελικά χωρίς να ξέρω τις άλλες επιλογές ζητούσα Refund

Για να καταλάβω καλύτερα. Το έστελναν αυτόματα όταν είχες αναφέρει πρόβλημα;

θα περιμενω να χαλαρωσει λιγο η ολη κατασταση και αν δεν ερθει θα το παραγγειλω ξανα…δεν χαλασε και ο κοσμος…

Όταν έλεγα ότι δεν το έχω παραλάβει με ρωτούσαν πόσες μέρες είχαν περάσει. Όταν είχαν περάσει πάνω από το όριο που έχουν, το ξανάστελναν. Στάνταρ πάντως αυτούς αυτό τους συμφέρει περισσότερο. Εμένα αυτό που με ενδιαφέρει είναι να πάρω αυτό που έχω παραγγείλει. Καμιά φορά τελικά ερχόταν και το παλιό δέμα - δε μου είχαν ζητήσει ποτέ να στείλω κάτι πίσω παρά μόνο μια φορά, όπου δεν το έκανα μόνο και μόνο γιατί ήταν κάτι ευτελές και δεν ήθελα μανούρα με ταχυδρομεία, επιστροφή ταχυδρομικών που θα πλήρωνα εγώ κλπ κλπ. Έτσι κι αλλιώς δεν έφταιγα.

1 Like

Έλα ρε σου ζήτησαν να στείλεις πίσω; :joy:

Τώρα που έχει δικό της στόλο δύσκολα να καθυστερήσουν ή και να χαθούν δέματα.

Το πιο τρομακτικό τώρα ομως είναι ότι, με το που βγει για παράδοση, ανά πάσα στιγμή μπορείς να δεις που βρίσκεται ο κούριερ μέσα από τον χάρτη και πόσες στάσεις πριν από εσένα είναι :scream:

Μια φορά έτυχε που βιαζόμουν να φύγω από το μαγαζί και ήταν 5 παραδόσεις πριν από εμένα, πήγα τον βρήκα εγώ μέσα από το στίγμα του στον χάρτη :joy:

Μιλάμε για 2011 τώρα ε. Μου είχαν ζητήσει να στείλω πίσω ένα βιβλίο κι ένα box set. Είχαν έρθει δεύτερη φορά και τους το είπα, θα μπορούσα να μην τους είχα πει τίποτα και να το θεωρούνε χαμένο :stuck_out_tongue:.

οσο μεσουρανουσε το παλιο καλο play.com ουτε που πλησιαζα Αμαζον…

6 Likes

Ο πατέρας μου λέει σηκώθηκε και ζύμωσε ψωμί, έβαψε και κάτι κάγκελα και η μάνα μου έκανε μάθημα ισπανικών και μάθημα …σκάκι, με τον πατέρα μου. Κι εμένα το μεγαλύτερό μου κατόρθωμα είναι ότι κατάφερα να ξυπνήσω. :"’)

5 Likes

Αγαπημενο. Δεν ειχε και μεταφορικα. Μεγαλο πληγμα. Τωρα για βιβλια τουλαχιστον, συνηθως προτιμω το book depository

2 Likes

Ούτε το dodax έχει :upside_down_face:.

1 Like

Κι εγώ ψωνίζω κι από τα δύο.

Κι εγώ το ίδιο. Κι εδώ και κανα 3ωρο αράζω υπολογιστή. Μουσική στο youtube (metal ως επί τω πλείστον), facebook και εδώ forum εννοείται.

Τώρα ακούω I am the one, Orgasmatron…

1 Like

Έτσι, δημιουργική διάθεση πάνω από όλα. ;p Βρήκα κι εγώ όμως το χάιλαιτ της ημέρας μου κάπου εδώ https://www.youtube.com/watch?v=9Z5vJHnPn_8 :heart_eyes:

1 Like

Θαρσείτε! Ήγγικεν ή ώρα της (σταδιακής) άρσης των περιορισμών!
Ελπίζω κι εύχομαι μόνο να μην αφήσει ψυχολογικά κατάλοιπα σε πολύ κόσμο όλο αυτό…

Εμενα μου εκατσε εξαιρετικα τυχερο το ταιμινγκ της αγορας του προπονητηριου μια εβδομαδα πριν την καραντινα που ειχε ως αποτελεσμα, αφου δεν μπορω να βγω εξω για ποδηλατο, να λιωνω εκει και οχι απλα ο εγκλεισμος να μην μου εχει χαλασει την διαιτα αλλα να μου την εχει επιταχυνει κιολας. Αφου εχω αρχισει να αγχωνομαι οτι οταν τελειωσει η καραντινα και δεν θα εχω 1 ωρα την ημερα για προπονηση οτι θα παρω κιλα παλι :smiley:

Εδω για οσους ξενυχτανε, απο το Μισιγκαν στο 1991 και ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ

4 Likes

Χαχαχα κι εμένα θα μου λείψει σίγουρα η μία ώρα plus περπάτημα :stuck_out_tongue: Γαμώ τη καθιστική μας ζωή!!!

Πλάκα στη πλάκα και εγώ πρόλαβα μετά από πολύ καιρό να ξεκινήσω τρέξιμο και κάποια βάρη που έχω σπίτι και είχαν σαπίσει

Τα έλεγα σε ένα άλλο φόρουμ: έστω κι ένας άνθρωπος από όσους γυρίζουν σήμερα στους δρόμους, είτε για τρέξιμο είτε για περπάτημα είτε για ποδήλατο, να διατηρήσει αυτή τη συνήθεια μετά από όλη αυτή την αηδία που ζούμε, θα είναι κέρδος.

Γενικώς τρέχω, αλλά με τη δουλειά να πιέζει τα είχα παρατήσει από τέλος Ιανουαρίου έως μέσα Μαρτίου. Μετά από ένα μήμα καραντίνας, έκανα τους καλύτερους χρόνους που είχα (κατα)γράψει σε άσκηση δυόμισι-τριών ετών. Και μην φανταστείτε τπτ σπουδαίο, δύο φορές την εβδομάδα βγαίνω έξω.

Next target είναι η κολύμβηση (αν και όταν ανοίξουν ξανά οι πισίνες). Αλλά αν γίνει αυτό, θα πέσουν όλοι σαν ακρίδες επειδή το καλοκαίρι το μπάνιο θα είναι δύσκολη υπόθεση. Οπότε μάλλον το πλάνο μου μπαίνει on hold έως τον Νοέμβριο που θα κρυώσει ο καιρός. Αν φυσικά δεν είμαστε κλεισμένοι μέσα πάλι…

6 Likes

Ισχυει αυτο, παρα πολλα ποδηλατα και την Κυριακη ειδικα στα στενακια στο Χαλανδρι πολλες οικογενειες ολοκληρες. Ομορφη εικονα, μακαρι να μεινει κατι οπως λες.

5 Likes