Επίσης, αν γνωρίζετε κανέναν καλό μάστορα από τους παλιούς, στα νότια προάστια της Αθήνας κατά προτίμηση, για να καθαρίσει λίγο τα ποτενσιόμετρα και γενικώς να κάνει ένα σέρβις στον αγαπημένο μου Sansui. Ο μάστορας που τον πήγαινα κάθε τόσο εδώ στη γειτονιά έκλεισε δυστυχώς το μαγαζί και δεν εμπιστεύομαι εύκολα κόσμο για τόσο ευαίσθητα μηχανήματα. Έχει και συναισθηματική αξία, πέραν της αναμφισβήτητης ακουστικής του.
P.S.: Μας κόβουν τις συναυλίες, ανοίγουν τον τάφο τους. Νομίζω ότι ήρθε η ώρα να επενδύσω κι εγώ πάλι στο βινύλιο.
βασικά αυτό είναι το θέμα : εγώ παίζω με ένα dvd player με ηχεία yamaha και ενισχυτή ΑΚΑΙ και θεωρώ ότι παίζει αρκετά ικανοποιητικά. Καλά δεν το βάζω και τέρμα. ουσιαστικά έχω βάλει χαλαρά πράγματα για αργά το βράδυ που έχουν πέσει όλοι (πχ Katatonia, Ulver κλπ) Για ποιο λόγο κανείς να αγοράσει ένα ξεχωριστό cd player και κυρίως για ποιο λόγο να σκάσει δύο ή κιαι τρία χιλιάρικα που βλέπω στο νετ ?
Για να καταλάβει κανείς το πιο φθηνό (επώνυμο) CD Player που έχω βρει (μετά από σχετικά πολύ ψάξιμο) είναι αυτό : https://www.skroutz.gr/s/2165571/Denon-DCD-520AE.html
Απο Amazon οχι αλλα παρηγγειλα κατι cd απο Naturmacht Productions 19/4 και μου επαν οτι λογω κορωνοιου θα τα στειλουν τελη Μαιου αν ολα πανε καλα
Επειδη λεει η Ισπανικη κυβερνηση εδωσε και αλλη παραταση στα περιορισιτκα τους μετρα μεχρι μεσα Μαιου (απο οτι φαινεται ουτε τα courier δεν δουλευουν εκει!)
Δεν ξερω αν σε καθυσυχαζει αυτο
Ναι, μεγάλες καθυστερήσεις καθώς εκτελούνται πρώτα παραγγελίες βασικών αγαθών, αλλά όχι τόσον καιρό. Ενάμισι μήνα ποτέ δεν έχει κάνει το Άμαζον. Εκτός αν εννοείς ότι έχεις κάνει παραγγελία και δεν έχει φύγει καν, οπότε οκ… Έχω ένα βιβλίο από τον Ιανουάριο και το περιμένω, δεν μου κάνει εντύπωση.
Αν υποτίθεται ότι το cd είναι στον δρόμο, μίλα στο chat. Πρώτον θα στο ξαναστείλουν (επειδή πιθανώς έχει χαθεί έπειτα από τόσο διάστημα) και δεύτερον ίσως σου κόψουν τα μεταφορικά. Αν έχεις tracking number, ψάξε μέσω της εταιρείας. Αλλά και πάλι μίλα στο chat, το Αμαζον οφείλει να γνωρίζει ότι έχει καθυστερήσει το προϊόν σου.
Σε εμένα πάντως όταν έστελνε η αμαζον με την θρυλική Hermes ή δεν ερχόταν ποτέ ή ερχόταν μετά από 2 μήνες (και μιλάμε για Γερμανία).
Αυτό που θέλω να πω είναι ότι ποτέ δεν είχε πάρει πρωτοβουλία η ιδια να το ξανά στείλει πάντα μου έκανε refund.
Πολύ πιθανό με όλη αυτήν την ιστορία τώρα να έχει κολλήσει κάπου το δέμα και μετά από αρκετό καιρό να φτάσει σε εσένα. Άσχετα εάν πήρες τα λεφτά σου πίσω.