Στο χώμα ή στη πυρά;

Φυσικά και έχω δει… :oops:

Κρυφοκάφρε!

να με θαψουν και να παιζουν νοβεμπερ ρειν.μετα θα κοπανιεμαι θα σηκωθω θα σολαρω εξω απο το εκκλησακι του νεκροταφειου με τον σλας και μετα ας με κανουν οτι θελουν.απαιτω να παρευρισκεστε ολοι για αυτην την ιστορικη στιγμη. ευχαριστω

give me fuel give me fire(τα οργανα τα χαριζω)…η και οτιδηποτε αλλο που να μην εχει σχεση με <<αυτους>>.και εχω και μια ασχετη απορια…ειμαστε η μονη χωρα που θρησκευτικα κανουμε απο 1δημοτικου μεχρι 3λυκειου?ημαρτον

Όπως έχει πάει το θέμα, δε συμφαίρει να πεθάνεις… Θες κανα 3χίλιαρο για να σε θάψουν…
Πάντως, εγώ νεκρός θα είμαι, το τι θα κάνουν το σώμα μου μετά δε θα με απασχολεί.

μπορεις να τα συνδυασεις και τα 2 ρε…π.χ. να σε θαψυν στα καμμενα βουρλα…

Ναι…
Η να σε θάψουν και μετά να ρίξουν ναπάλμ.

σωστος!:stuck_out_tongue:

Προτιμω στη πυρα αφου πρωτα δωρησουν ολα τα αχρηστα οργανα μου :stuck_out_tongue:

Απ’ότι είδα πριν είτε σε βάλουν σε κάσα είτε σε κάψουν το ίδιο ασύμφορος είσαι.Στην πρώτη περίπτωση πιάνεις χώρο και στην δεύτερη γεμίζεις διοξείδιο του άνθρακα την ατμόσφαιρα.Άρα η καλύτερη περίπτωση για να μην μολύνεις το περιβάλλον αλλά και για να σε υμνούν μετά θάνατον για την οικολογική,ιατρική και ηθική σου συνείδηση είναι να σε αδειάσουν(να δωρίσουν τα όργανα σου),να κάνουν το λίπος σου λίπασμα ε και μετά τα κόκκαλα σου ή να φτιάχνουν στολίδια ή ξέρω γω να φτιάχνουν έπιππλα:? :p.

ον τοπικ:προτιμώ την καύση γιατί πλέον η κηδεία έχει χάσει το νόημα της και επειδή έχει γίνει ένα ακόμα μέσο ώστε οι παπάδες να βγάζουν αξιοπρεπές μεροκάματο αλλά και για τους κάθε λογής συγγενείς να περιμένουν τις κηδείες για να περάσουν καλά και να σε θάψουν(ξανά(πχ “Χρυσό καλό παιδί αλλά εγώ του έλεγα να προσέχει με το μηχανάκι.δεν πρόσεχε όμως το κολόπαιδο και να τι έπαθε”):p).και μην πείτε ότι αυτο δεν γίνεται

Sleeping in the Fire

Επειδη σιχαινομαι τους παππαδες και το ολο κυκλωμα που παιζει με τις κηδειες θα ηθελα να με καψουν.

Στην πυρά ρε… Από εμένα δεν θα πλουτίσει ούτε ένα ευρώ η εκκλησία, ούτε καν όταν πεθάνω (όχι δεν θα παντρευτώ, όχι δεν θα βαφτίσω το παιδί μου, ναι θα είναι ξώγαμο και αβάφτιστο)…

Σωστοοοοος.:wink:

Δωρεά οργάνων και… place my body on a ship and burn it in the sea… (όπα)
Βασικά δεν το πολυσκέφτομαι αλλά η ταφή με ανατριχιάζει λίγο οπότε…


Listening to: Mastodon - Crack the Skye
via FoxyTunes

Θαψιμο μαλλον . Αλλα τι με νοιαζει νεκρος θα ειμαι :stuck_out_tongue:
Αλλα ουτος η αλλως ολοι θα καουμε στην πυρα (στο πυρ το εφξωτερον):twisted::twisted::twisted::twisted:

Η όλη διαδικασία μιας κηδείας κοστίζει αρκετά, βάλτε και τις μίζες (σε ορισμένες περιπτώσεις) μέσα και όλα αυτά. Και η καύση κοστίζει όμως απ’ ότι ξέρω, δεν είναι μια απλή διαδικασία του στυλ “ρίχτου οινόπνευμα και πέτα έναν ζίπο να τελειώνουμε”.

Προς το παρών, μάλλον τείνω στη καύση, με σκόρπισμα μέρους των σταχτών σε κάποια μέρη της επιλογής μου και τις υπόλοιπες δώρο στους συγγενείς. Όσον αφορά την απαγόρευση της εκκλησίας, τι μπορεί να σου κάνει σε περίπτωση που το κάνεις; Να σε αφορίσει; Σιγά μη νοιαστείς γι αυτό.

Δωρεά οργάνων όχι.

Απο περιεργια, γιατι οχι?

-Δε κάνω και πολύ υγιεινή ζωή, άρα όταν πεθάνω (μάλλον στα 40-50) δε θα χρησιμεύσουν και πολύ σε κάποιον που τα έχει ανάγκη.
-Δε θα μπορώ να ελέγξω που θα πάνε τα όργανα, αν έβρισκα το κατάλληλο άτομο ή αν τα χρειάζονταν κοντινά μου πρόσωπα θα το έκανα σίγουρα.
-Δε μου πολυαρέσει η ιδέα του να μου πάρουν τα όργανα (εκτός από τις 2 περιπτώσεις παραπάνω).
-Παίζουν και κυκλώματα με δωρεές και λοιπά που εκμεταλλεύονται ανθρώπους σε ανάγκη και παίζουν με το πόνο τους. Αυτό το σιχαίνομαι.

Θα μου πεις, αφού θα έχεις πεθάνει και -ειδικά αν σε κάψουν- δε σε νοιάζει. Είναι ένα προσωπικό κόλλημα.

η κηδεια κοστιζει…αντιθετα το καψιμο προσφερει ζεστασια στο σπιτι για οσο κρατησει