Πρόβλημα με λάπτοπ

Βασικά, η μαλακία είναι ότι ξαφνικά άρχισε να τρεμοπαίζει η οθόνη σαν να πρόκειται να καεί, έχει κανείς ιδέα τί μπορεί να συμβαίνει; Το λάπτοπ μου (Dell) είναι σχετικά κανούργιο - 1,5 χρόνο το έχω.

Για να τελειώνουμε με τα προφανή έχυσες τίποτα στην οθόνη; Το έριξες τώρα πρόσφατα;

Όχι καλέ.

μμμμ έχεις περάσει windows 10;

Έκανα αναβάθμιση σε W11. Πάει ένας μήνας.

Χτυπησε πουθενα το λαπτοπ? Ειχα καποτε ενα στο οποιο τρεμο-επαιζε η οθονη επειδη απλα δεν εκανε καλη επαφη το καλωδιακι με την ενσωματωμενη καρτα γραφικων. Αναγκαστηκα να κανω κατι αυτοσχεδιασμους και να ξεριζωσω την οθονη, η οποια μετα επαιζε κανονικα, αλλα επρεπε να την στηριζω καπου…

1 Like

Όχι, δεν του αλλάζω θέση. Το μόνο που έκανα ήταν να ρίξω βάρος στο πληκτρολόγιο, αλλά τα πήρα όλα και αυτό συνεχίζει να τρεμοπαίζει ανά τακτά διαστήματα.

αρα κατά πάσα πιθανότητα είναι software problem

Δοκίμασε να εμφανήσεις την διαχείρηση εργασιών με ctrl shift esc

Θα κάνω επανεκκίνηση, τί στο διάολο συνέχεια…

βασικα ναι δοκιμασε αυτο αρχικα

1 Like

Όταν λες τρεμοπαίζει η οθόνη; Εμφανίζονται και τίποτα έγχρωμες γραμμές οριζόντες και μετά εξαφανίζονται; (κάτι τέτοιο έχω εγώ, που υποθέτω οφείλεται στη κάρτα γραφικών, είναι και 8-9 χρόνια παλιό βέβαια)

1 Like

Όχι έγχρωμες, γραμμές και θόλωνε η οθόνη. Έκανα επανεκκίνηση εφαρμογών* και σβήστηκαν όλες οι εφαρμογές μου, προγράμματα, σελιδοδείκτες, κλπ., αλλά σταμάτησε το τρεμοπαίξιμο της οθόνης τουλάχιστον.

*εργασιών, ναι. :ρ Είναι ok τώρα…

Αυτό ήθελα να σου πω και εγώ με την διαχείριση εργασιών. Εφόσον δεν υπάρχει χτύπημα κλπ τότε στο λογισμικό ήταν το θέμα και πιθανότατα σε κάποια εφαρμογή που δεν λειτουργούσε σωστά. Κομπλέ θα είσαι λογικά.

1 Like

Και καμία ανανέωση driver δεν θα ήταν κακή ιδέα.

Κατέβασε το driver booster και τρέξε την εφαρμογή, για να βρει τυχόν outdated drivers. Αν χρεαστείς κανέναν… χμ, δανεικό κωδικό για να το κάνεις… χμ, ας πούμε δικό σου, στείλε πμ.

1 Like

Αφού λύθηκε το πρόβλημα κομπλέ, εγώ απλά να προσθέσω πως η Dell έχει κορυφαίο service και αν είσαι εντός εγγύησης μη διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί τους αν τυχόν προκύψει κάτι.

2 Likes