κιθαρα κλασσικη παιζω κοντα 4 χρονια αλλα σοβαρα αρχισα να ασχολουμε φετος και σε 3-4 χρονακια παω για διπλωμα.ηλεκτρικη επισης ξεκινησα φετος (αν και εχω 2 που παιζω εδω και 2,5 χρονια) και παω για διπλωμα rockschοοl σε 4-5 χρονια και δεν ξερω αν πιανεται αλλα εχοντας κανει και μαθητης του μουσικου λυκειου παλληνης εχω κανει και λιγα ευρωπαικα κρουστα (τυμπανα ορχηστρας) και ταμπουρα.δηλωνω κιθαριστας ομως μιας και με αυτο θελω να ασχοληθω,βεβαια ειμαστε ακομα αρχη και καθε αρχη ειν’ και δυσκολη.εχω πολλη δουλεια ακομα.:)
ναι, αλλά έχεις καλό background… οπότε έπεται και καλύτερη συνέχεια
το ελπιζω :)
Στα live με την μπάντα προτιμάω να παίζω κιθάρα… Αλλά όσον αφορά την σύνθεση των κομματιών ναι μπορείς να πείς ότι είναι σαν να γράφω-παίζω μόνος μου!
ε, αφού γράφεις κι όλας, ντάξ! έχεις ένα respect παραπάνω εκ μέρους μου! συνέχισε έτσι!
ενταξει η κιθαρα κυριαρχει…ειναι τα ποσοστα οπως ακριβως τα περιμενα
κ εγω κιθαρα…
μπασο αλλα το εχω παρατησει εδω και χρονια
κακώς… να το ξαναρχίσεις…
εχουν περασει 5 χρονια και τα εχω πουλησει ολα
Χαιρετώ ολους τους φίλους εδώ! Μπάσα παίζω περίπου 2 χρόνια, εχουμε και μια μικρή μπαντά για την πλάκα μας…Στο πρωτο μας Live θα είσται όλοι καλεσμένοι!!χεχε!!
Έχω ένα Ibanez gsr 190 και εναν behringer 450 45W…
Λιώνω για ένα musicman stingray και εναν hartke 200+W…Αυτα…:D:D:D
Καλησπέρα! βασικά ψήφισα Ντραμς γιατί τον καιρό αυτό είμαι σε μπάντα σαν ντράμερ. Έκτος από ντραμς έχω σπουδάσει και πιάνο. έχω κάνει κ λάιβ σαν μπασιστας βέβαια, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα!!:rockon:
κανω τη διαφορα με φλαουτο
ηλεκτρική κιθάρα (Washburn str.)
[I][COLOR=“Olive”](…αλλά άμα νευριάζω που δεν πιάνω ορθά κανά γαμωρίφφ, πιάνω το άλλο όργανο μαρκάρα Dick-o-nson :lol::lol::lol: και του δίνω και καταλαβαίνει- συνεπώς σταυρώνω και τη τελευταία επιλογή !)[/COLOR][/I]
παίζω drums εδλω και 2 χρόνια και κάτι ψιλά! Θέλω όμως να μάθω και μπάσσο και κιθάρα αλλά σε αρχικό στάδιο!
γεια σας παιζω κιθαρα μονο RAWCK!Με στρατ παιζω οποτε καταλαβαινετε.παιζω μπασσο χωρις σλαπινγκ και αλλες ψαγμενες τεχνικες,παιζω 2 ρυθμους στα ντραμς,εχω αγγιξει βιολι,μικρος ειχα βγαλει το let it be στο casio πιανο μου με το συστημα εκμαθησης που ειχε.Εχω φυσηξει σε τρομπετα και επισης ξερω βασικα πραματα για φλογερα που καναμε στο σχολειο μικρος και αυτα.
στην Ινδονησία είναι ένας που ξέρει και αμολάει σε 5-6 διαφορετικούς ρυθμούς, αλλά νταξ’ [B]οφ τόπικ είναι[/B]…μην τρολλάρω κιόλας!!!
[COLOR=“DarkOliveGreen”](γμτ -ΑΚΟΟΟΜΑΑΑ σπάω το κεφάλι να θυμηθώ το τίτλο βίντεο στο γιουτουμπ με τον γέροντα με τον “μουσικό” κ**ο του… )[/COLOR]
κωλο του?
κιθαρίτσα. κλασική και ηλεκτρική.
3 χρόνια περίπου με fender stratocaster και fernandes και από κλασική alhambra.
εγω που παιζω και κιθαρα και μπασο τι να βαλω?
Kιθαρα,πληκτρα self-taught! Φλογερα στο σχολειο!