Drums,14 χρόνια τώρα.
Ψαχνω να πουλησω μια απο τις δυο κιθαρες.
Οποιος θεσσαλονικιος ενδιαφερεται, ας μου στειλει κανα πμ.
Μπάσο ρε μουνιά.
Μπάσο και εγώ.
[SPOILER]και εγώ ψάχνω να πουλήσω το ενα από τα 2 που έχω.ibanez BTB 205.όποιος ενδιαφέρεται στέλνει πμ[/SPOILER]
Η ibanez έχει δικούς της μαγνήτες ή φοράει κάναν EMG ?
μου φαίνεται οτι έχει δικούς της.στην σειρά ΒΤΒ αν θυμάμαι καλά έχει τους ΜΚ-2 της Bartolini.
SPEC
Neck Type: 3pcs. BTB5 Neck
Body: Agathis Body
Fret: Medium Frets
Bridge: B105 bridge (16.5mm string spacing)
Neck Pickups: DX-N5 neck pu
Bridge Pickups: DX-B5 bridge pu
Preamp: PHAT II Equalizer
αυτά είναι τα χαρακτηριστικά του ΒΤΒ 205.
Κιθάρα ηλεκτρική 5 χρόνια, στο παρελθόν μπάσο, το ξανάρχισα και άσχολούμαι ήδη 2 χρόνια, 4 χρόνια πιάνο και άρχισα πάλι να ασχολούμαι με τα τύμπανα που είχα παρατήσει στο παρελθόν. Βασικό όργανο όμως παραμένει η κιθάρα. Στο μέλλον ελπίζουμε στο τσέλο.
…Τρελοδωμάτιο, σε βλέπω να ασχολείσαι κάργα ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ με το άθλημα ε; Δεν κάνω λάθος, υποθέτω…
Δεν κάνεις λάθος! Προς τα κει το πάω. Ετοιμάζομαι τώρα στις πανελλήνιες για να μπω στο τμήμα μουσικών σπουδών αθήνας, ή έστω κέρκυρας!
Κλασικο πιανο 12 χρονια.
Καλησπέρα, εγώ παίζω ηλεκτρική κιθάρα εδώ και 11-12 χρόνια.
Μπάσο 3 χρόνια… έχω να μάθω πολλά ακόμα
'Αρπα 8 χρόνια
Τα 5 γίνανε 8
α ναι, καλά οκ 3 χρόνια σαντούρι 5 χρόνια άρπα
http://www.themusiccellar.co.uk/instruments/alto-saxophone/elkhart-alto-saxophone-in-pink
[SPOILER]οχι ότι είμαι και σπεσιάλιστρια,3-4 χρονάκια κάνω και όχι γεμάτα λόγω έλλειψης χρόνου.Αλλά η μέρα που είπα να μάθω,παίζει να είναι και από τις καλύτερες αποφάσεις που έχω πάρει.Συνιστώ ανεπιφύλακτα.Θα ζοριστήτε λίγο στην αρχή,αλλά μόλις μπείς στο κόλπο είναι υπέροχο.[/SPOILER]
Καλά επειδή ξέρω πως όλοι κρέμεστε απ’τα χείλη μου θα πω την αλήθεια. Κιθάρα ._
Αλλά κατά την ταπεινή μου γνώμη όποιο μουσικό όργανο και αν παίζεις αν δεν έχεις ακούσματα δεν πας πουθενά. Και επίσης συμβουλή, κυρίως για τους κιθαρίστες, καλό είναι το shredding… για την 1η Γυμνασίου, και επίσης να ακούτε γενίκα και να έχετε αγαπημένους οργανοπαίχτες οποιουδήποτε οργάνου έτσι θα γίνετε πιο καινοτόμοι και απελευθερωμένοι μουσικοί!
Α και κάτι τελευταίο, για εμένα ένα είναι το κύριο ζήτημα, Πρεπει! να φτάσεις σε σημείο στο οποίο θα μπορείς να αποτυπώσεις στη μουσική σου ό,τι ακριβώς ακούγεται στο κεφάλι σου αν το πετύχεις αυτό τότε ναι είσαι ολοκληρωμένος μουσικός. Και για να μην ψαρώνετε με το “ποιος είναι καλύτερος” ένα έχω να πω, εφόσον έχεις φτιάξει την “μουσική” σου προσωπικότητα δεν υπάρχει ούτε καλύτερος ούτε χειρότερος, υπάρχει διαφορετικός.
ουάου, τα κορίτσια πρέπει να γουστάρουν τρελά την φάση.
επαιζα ντραμς μεχρι κ προσφατα αλλα δυστυχως τα εχω κοψει πλεον. πικρα… οχι τιποτα αλλο αλλα αν συνεχιζα θα ξεπερνουσα τον ξε-κολλια μια μερα… :lol: