Εσύ τι μουσικό όργανο παίζεις;

Θελει πολλα χρονια και γερα νευρα το βιολι…Και απο ενα σημειο και μετα αρκετες ωρες τη μερα:?

Θελω να μαθω ηλεκτρικη κιθαρα καποτε

Παιζω κλασικη και σε λιγο καιρο ξεκιναω επιτελους ηλεκτρικη!

πιάνο εδώ και 10 χρόνια, και τους τελευταίους μήνες κιθάρα…

LOL!:slight_smile:

κιθαρα 4-5 χρονακια…

αλήθεια λέω! :slight_smile:

Παλιά έπαιζα κιθάρα και τώρα ταλαιπωρώ το 3χορδο μπουζούκι μου.:stuck_out_tongue:

Πρίν 13-14 χρόνια πήρα μια ακουστική και για 1-2 χρόνια έκανα μαθήματα σε δάσκαλο.
Κάπου στο ενδιάμεσο πήρα και ηλεκτρική και σταμάτησα τα μαθήματα.
Ποτέ δεν έπαιξα σε μπάντα ώστε να υπάρχει ενδιαφέρον (στη γειτονιά παίζαμε που και που για το χαβαλέ άλλα ποτέ στα σοβαρά) και τα παράτησα λίγο μετά το λύκειο.

Έκοψα και το αριστερό μικρό δάχτυλο στα 2 8O σε ατύχημα με το μηχανάκι και δεν μπορούσα έτσι και αλλιώς να παίξω μέχρι να επουλωθούν τα ράμματα κ.λ.π…μετά στρατός κ.λ.π

Εδώ και μερικούς μήνες άρχισα πάλι εξάσκηση.:smiley:

Κιθάρα. Δηλαδή έχω μάθει από το Internet. Σε έναν χρόνο τώρα τελειώνει το σχολείο… και θα αρχίσω μαθήματα κανονικά…

με το καλο!
καλη αρχη κ καλη δυναμη:)

το ξερω…:frowning:
βασικα προτιμω φλαουτο,εχω επηρρεαστει απ τον ian andersson:p

(Προσπαθω να) παιζω κιθαρα, αλλα αν ειχα χωρο και ενα πληρως ηχομονωμενο δωματιο θα επαιζα ευχαριστως και drums!!

Thanx!8) (κι ετσι θα βαδισω στα χναρια που χαραξε ο John:D)

ετσι μπραβο αγορι μου!!αν κ δεν νομιζω να τον φτασεις ποτε:p (πλακιτσα)

Φυσικα οχι! Ο μονος που ισως να πλησιαζει ελαχιστα ομως τις κιθαριστικες του ικανοτητες, ειναι εκεινος εκει ο… πως τον λενε να δεις… o jimi κατι … νομιζω hendrix…:stuck_out_tongue:

πληκτρα…και κιθαρα τελευταια (ακουστικη)

κι8αρα ηλεκτρικη.(ή ηλεκτρονικη οπως την λεει η γιαγια μου)

Μια φορα κι εναν καιρο ειχα μια κοπελια που επαιζε πιανο και μου ειχε μαθει να παιζω μερικες απλες μελωδιουλες και τραγουδακια σε αρμονιο,μετραει;:pΚατα τ’ αλλα κλασσικα,αϊ χαβ νοου αηδια,εκτος φυσικα απο το προσωπικο μου στο οποιο ειμαι εξαιρετικος βιρτουοζος,και πολυ κακως δεν το θεωρει κανεις αλλος εκτος απο μενα μουσικο.Λεω να ανεβασω και βιντεακι στο γιουτιουμπ.

Ηλεκτρική κιθάρα

kιθάρα και μπάσσο (ενίοτε στις πρόβες πιάνω και τα ντραμς στα διαλείμματα, αλλά εκεί παίζω μόνο κάποια δικά μου “πειραματικά” πράγματα #-o )