Εσύ τι μουσικό όργανο παίζεις;

Όταν ήμουν μικρή έπαιζα πιάνο αλλά το παράτησα και τώρα -δε θα το πιστέψετε- ηλεκτρική κιθάρα :stuck_out_tongue:

Πουλόφωνο…:stuck_out_tongue:

Κιθάρα (ηλεκτρική και κλασική) :smiley:

ναι ναι ναι!!θα εχει 15.000.000 βιους σε 1 μηνα!:lol:

αρχισα πριν λιγο καιρο να μαθαινω μονος μου κιθαρα.Καλα αυτο το φορουμ ειναι τιγκα στους κιθαριστες!

Αυτό ακριβώς κι εγώ. Αλλά θα ψηφίσω την τελευταία επιλογή γιατί θέλω πολύυυυ δουλειά ακόμα για να μπορώ να λέω ότι παίζω κιθάρα.

Στο δημοτικό έκανα πιάνο, το σταμάτησα 2α γυμνασίου γιατί δεν προλάβαινα, και τώρα τα’χω ξεχάσει όλα. Πχ. παίξιμο με δύο χέρια, νο μορ. Μόνο βγάζω καμιά μελωδιούλα, κανά ριφ κλπ…

Και εγώ κιθάρα εδω και 1 χρόνο.

κιθαρα εδω κ 5 χρονακια αλλα νομιζω οτι ακομα δν ξερω την τυφλα μ!!ειναι κακο??κ αρχισα πληκτρα πριν κανα 4μηνο μονη μ!(υ.γ δν σ εφτανε π σκοτωνεις ηδη ενα οργανο ηθελες κ αλλο???):stuck_out_tongue:

εγω παντως ψηφισα κιθαρα γιατι σταματησα να παιζω εκεινο το οργανο για να μην βγαλω αλλα σπυρακια

Drummer alert :slight_smile:

σύντομα θα ξεκινήσω και μπάσο.Οι κακές παρέες βλέπετε…

Εγω παιζω μπασο…Και το προσωπικο βεβαιως βεβαιως γιατι δεν μπορω να το απφυγω…

Μπασο λεμε…ολα τα αλλα ειναι τιτικες…

Ποστ οφ δε θρέντ εύκολα! Εύγε ρε παλουκάρι!:smiley:
Δυστυχώς το πολ δεν έχει την επιλογή των φωνητικών…θα ταν ενδιαφέρον να βλέπαμε πόσοι εδώ μέσα τραγουδάνε…

Εγώ παίζω άρπα με τα νεύρα των υπολοίπων! και είμαι και πολύ καλή x :stuck_out_tongue:

__Α, δηλαδή βγάζεις τα νεύρα των θυμάτων σου και τα χρησιμοποιείς ως χοδρές για την άρπα σου, πολύ καλό -101% Vampirella. 8)

:stuck_out_tongue:

__Tι, έχει τους drummers ως μουσικούς και δεν έχει τους τραγουδιστές /τριες?!! 8O …:lol: :smiley: :stuck_out_tongue: Οκ, πλάκα κάνω, άλλωστε υπάρχουν τόσοι πολλοί drummers που αντιμετωπίσουν το όργανό τους ως μουσικοί, ως κρουστό όπως και το πιάνο π.χ. :smiley: (σοβαρά τώρα, πολύ απ’ αυτούς παίζουν και βιμπράφωνα ή μεταλόφωνα κλπ, που στην ουσία έχουν νότες, για να μην αναφέρω τον Bozzio και το drum-set του -καμιά 80 κομμάτια- που είναι κουρδισμένο έτσι ώστε να βγάζει συγκεκριμένες νότες)

Το Guitar Hero μετραει ??

Δράμμερς Γιουναιτεντ ορε!!! 8)
Τα εχω δοκιμασει σχεδον ολα βασικα (ο father ειναι pro μουσικος και το σπιτι εχει οτι οργανο μπορεις να φανταστεις…) αλλα τα drums ειναι αρρωστεια :smiley:

Θελω να παρω κι ενα μπασο τωρα γιατι παντα μου αρεσε και λειπει απο τη συλλογη…

P.S: Οι κιθαρα ειναι overrated!!! :thumbdown::oops:

:ban:και ξύλο στον κωλόφαρδο? :stuck_out_tongue:
Άντε σε βλέπω σε καναδυό χρόνια στην (μπασιστική) Ιθάκη…:wink:

Μην αγχωνεσαι καπως πρεπει να αρχισεις. Κι εγω ενα χρονο τωρα την παιδευω την κιθαρα για να μαθω να ‘‘παιζω’’, να παρω ηλεκτρικη μετα και να μπω στην G3 με τον Steve Vai και τον Satriani #-o :lol: :lol: