Χαχαχ. Ξεχασα να αναφερω οτι και ο θειος μου (ο διδυμος του father) ειναι και αυτος pro (αυτος ειναι μπασιστας) και μαλιστα παιζουν μαζι οποτε δε το βλεπω απιθανο
Παιζει και να μου καβατζωσει κανα μπασο τζαμπε.
Πλίζ νο μπαν με O:)
Χαχαχ. Ξεχασα να αναφερω οτι και ο θειος μου (ο διδυμος του father) ειναι και αυτος pro (αυτος ειναι μπασιστας) και μαλιστα παιζουν μαζι οποτε δε το βλεπω απιθανο
Παιζει και να μου καβατζωσει κανα μπασο τζαμπε.
Πλίζ νο μπαν με O:)
και εγώ ανήκω στην ίδια κατηγορία με τον προγράψαντα. η μάνα μου είναι δασκάλα κλασσικκής κ ο πατέρας μου κιθαρίστας, ουτίστας, κοντραμπασίστας. πνευστός και αλλα πολλά πιστέψτε με…εγ΄ω απο πρώτη δημοτικού πιάνο αλλά σταμάτησα και εδώ και 3 χρόνια ηλεκτική κιθάρα…μπράβο ρε παιδιά,ασχοληθείται με την μουσική…το μόνο που αξίζει…:)
παίζω πληκτρα και ακουστικη κιθαρα αλλα επειδη με την κιθαρα δεν ασχολουμαι ουτε χρονο δε θεωρω οτι ξερω…απλα μαθαινω. πληκτρα παιζω καμμια 10αρια χρονια αυτοδιδακτη
ki8ara kai eimai proud gia auto
vck h8ela na arxisw mpaso alla oute pou 8umame pws katelh3a na parw ki8ara:lol:
ρε παιδιά έχω ένα πρόβλημα.Εχω τρέμολο Floyd Rose και οι βίδες έχουν τριφτεί και δεν βγαίνουν με κλειδί.Δοκίμασα με πένσα και προσπαθώ να βάλω πολύ δύναμη αλλά και πάλι δεν βγαίνουν,τι να κάνω?
Εγω ειχα αρχισει με αρμονιο πληκτρα κι ετς αλλα μετα λογω αρμονιας το γυρισα σε πιανο και ασχοληθηκα και με τζαζ πιανο αλλα ητανε πολυ δυσκολατζα και τα παρατησα.Καποια στιγμη στο μελλον σκοπευω να συνεχισω και να μαθω να παιζω και μπασσο.
Το drums θέλει ένα m, όχι 2.
αστο οπως ειναι και παντο σε ειδικο…προσπαθωντας μονος σου θα χαλασεις τα πασα…οπως τα χαλασα και εγω στην υποδοχη του βισματος…και τωρα εχω 3 διαφορετικες σφηνωμενες βιδες…ειναι καλτ ομως…
Βασικά ότι έκανα μαλακία έκανα.Τράβαγα με κάποιο τρόπο το τρέμολο και αυτό έφυγε.και τώρα πρέπει να οτ ξανασυνδέσω με τα ελατήρια.πάντως το πρόβλημα φτιάχτηκε,το πήγα στον πατέρα μου και σε 2 λεπτά το έφτιαξε:p.τώρα το μόνο που μένει είναι να το ξανασυνδέσω και να βάλω τις χορδές
μια χαρα…εγω ψαχνομαι τωρα για καινουρια κιθαρα…αλλα δεν ειναι κ ευκολο να βρεις κιθαρα του 1988 σε τελεια κατασταση…
δεν έχεις ήδη μία ρέιζορμπακ?
δεν εχω την ρειζορμπακ…εχω την τριμπιουτ…γιαυτο και ψαχνομαι για καινουρια…μαζευα λεφτα 1,5 χρονο…και να πεις οτι δουλευω κ ολας…οτι μαζεψα ειναι απο γιορτες κτλπ…
η τρίμπιουτ ποια είναι?στείλε λινκ
σχετικά με τα λεφτά,πόσα έχεις?
αυτη εχω…
οσον αφορα τα λεφτα…εχω 750…για το μοντελο που ψαχνω φτανουν…25 χρονων κιθαρα δν ειναι κ λιγα…
γιατί δεν την αγοράζεις τότες?
γιατι δεν ειανι ευκολο να βρεις μια σε καλη κατασταση…δεν το συζητω καν για ελλαδα…ειναι αφαντες…και οσον αφορα απο εξωτερικο πρεπει να στελνει ο πωλητης ελλαδα…η καλη κατασταση και το shipping ταυτοχρονα ειναι δυσκολο πραγμα…
από κάνα thomann και έτσι?
eBay…
Κιθάρα 8)
Δεν το ειχα δει αυτο, ενταξει, ΘΕΟΣ!!!:respect::respect:
Οπως εχω γραψει και καπου αλλου, καποτε “επαιζα” πληκτρα (2χρονια με δασκαλο και μετα μονος μου) αλλα ποτε δεν εφτασα σε κανα ιδιαιτερο επιπεδο… Τα ειχα αφησει αρκετα και πανω που ειχα ψηθει ασχημα να τα ξαναπιασω, εδω και 2 μηνες αρχισα… γκάϊντα!!8O#-o
Πλεον μουσικα ασχολουμαι μονο με αυτο. ΟΚ ειναι πολυ νωρις ακομα για να κρινω πως θα παει αλλα το γαματο ειναι ποσο οσο πιο πολυ παιζω τοσο πιο πολυ με πορωνει!
Ελπιζω καποια μερα να καταφερω να παιξω μαζι με τους Eluveitie ή με τιποτα Dropkick Murphy’s για κατι πιο “σκληροπυρηνικο”!