Οι SMASHING PUMPKINS εντάσονται στην κατηγορία της Alternative rock μουσικής
Οι SONIC YOUTH στην κατηγορία Noise, αναφέρω 5-6 διαφορετικά είδη αν το πρόσεξε κανείς :!:
WhenSilenceCries χαίρομαι που χορεύεις και γουστάρεις.
POD, Linkin Park έχω την εντύπωση ότι προσπαθούν να λέγονται Newmetal(αυτό εννοούσα) και απλά δεν γουστάρω, μπράβο τους όσοι γουστάρουν.
Σορρυ αλλά Scorpions δεν θέλω και δεν πρόκειται ν’ ακούσω!
Αυτο ειναι σεβαστο απλα μην υποτιμας και προσβαλεις οσους ακουνε Scorpions ειδικα απο τη στιγμη που δεν εχεις ακουσει…[/quote]i love you!akoma k an exei akoysei 8a exei akoysei elaxista k vasika gia na mporeseis na peis oti oi scorpions den a3izoyn h kati analogo prepei na eisai poly vlakas…sorry azza alla dystyxws matiam den 3ereis ti esti SCORPIONS…
Ναι , μπορείς να ακούς Linkin Park αλλά όχι Scorpions. Τι άλλο θα ακούσω θεέ μου…
Ρε σεις ξεστραβωθείτε λιγάκι ρεεεεεεεεεε, βάλτε οποιοδήποτε νέο συγκρότημα μπροστά στους Scorpions και πείτε μου αν παίζει μουσική ή αν ξύνει τα *** του…
Εγώ θεωρώ σεβαστή την άποψη του καθενός, και δε με πειράζει σχεδόν τίποτα, αλλά οχι και “εντάξει Linkin Park δε μ’ αρέσουν αλλά Scorpions δε θα ακούσω ποτέ”… Λες και γίνεται σύγκριση…
Αν είναι δυνατόν. Είμαι 23 χρονών. Ακούω Scorpions από τα 10 μου. Έχω φίλους πολύ μεγαλύτερούς μου που ακούνε Scorpions. Αλλά δεν είναι θέμα ηλικίας, είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙ θέμα ωριμότητας. Και μπροστά στα καινούρια σκουπίδια που ακούμε όλη την ώρα οι Σκορπιοί αντιστέκονται. Αναρωτιέμαι, azza, αν τα ονόματα Michael Schenker και Uli Roth σου λένε τίποτα. Αν όχι, πάμε στα πιο απλά. Hendrix? Beck? Blackmore?
Σεμνά. Μπορείς να πεις ότι θες με κάποια ευπρέπεια και όχι προσβάλλοντας τους υπολοίπους. Λίγοι τρόποι δε βλάπτουν, ακόμα και αν δε συμφωνούμε με τα γούστα και τις προτιμήσεις του άλλου.
Λοιπόν!
Σήμερα πήγα σ’ ένα μαγαζί που έπαιζε-δεν θα πιστέψετε τι- Scorpions!!!
Δυστυχώς έπαιζε τις παλιές, γνωστές, μπαλάντες και δεν είχα την τύχη να ακούσω κάτι νεότερο
Λέω μέσα μου “Δεν μπορεί να συμβαίινει τώρα αυτό, έχω να ακουσω scorpions κάτι χρόνια, με κυνηγάνε παντού”
Διαβάζοντας, λοιπόν αυτή τη σελίδα, κατάλαβα ότι πολλοί με καταράστηκαν ή απλά με συζητούσαν εκείνη τη στιγμή!
Ας βάλουμε τα πράγματα σε μία τάξη.
Όριο ηλικίας δεν υφίσταται, ήθελα να αναφερθώ στην εποχή εκείνη που εγώ ήμουν σε αυτή την ηλικία και οι scorpions ήταν της “μόδας”[και επειδή είσαστε παρεξηγιάριδες δεν το λέω ειρωνικά, εννοώ πως ακουγονταν πολύ (αν πρέπει να εξηγω κάθε πρόταση καήκαμε)]
Whitesnake δεν καταλαβαίνω το point σου, σίγουρα υπήρχαν αξιόλογοι καλλιτέχνες που έκαναν θαυμάσια πράγματα, πριν καλά καλά γεννηθώ.
Αγαπητή μου WhenSilenceCries ή οποισδήποτε άλλος έχει κάποια αμφιβολία ας ξανακοιτάξει όλα όσα έχω γράψει καλύτερα!
Είπα ότι δεν θα ήθελα να ακούει Scorpions κάποιος που μου απάντησε σε ένα forum με θέμα τα post alternatine noise Brit-pop darkwave ηλεκτρο ακούσματα που μπορεί να έχει κανείς(αλλά “κανείς” όπως το’πα)
Τέλος είπα, ότι δεν θέλω να ακούσω scorpions(νομίζω όλοι συμφωνούμε πως έχω το δικαίωμα αυτό)
Δεν καταλαβαίνω σε πιο ακριβώς σημείο δεν σεβάστηκα, υποτίμησα, προσέβαλλα κάποιον ή είπα ότι κάποιος δεν αξίζει (περαν του ότι δεν μ’ αρέσει)
:arrow: Μου φαίνεται πως εσείς ψάχνετε ευκαιρία να αρπαχτείτε!
Καλά τα λέει ο αγαπητός μου φίλος UnHoLyMaRtYr :!: :!: :!: :!: :!:
PS1: Sorry, είναι το πρώτο και το τελευταίο μεγάλο μου post
PS2: ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ
Εγώ σ’ αυτή τη συζήτηση δεν μετέχω, γιατί θα κατέβουν πολυέλαιοι… Απλά θα πώ ότι οι SCORPIONS ήταν είναι και θα είναι Θεοί και οι LINKIN PARK έχουν κάποια πολύ ωραία περάσματα στη μουσική τους…
Απλα ενα τελευταιο.Αν τυχει ακουσε Scorpions την εποχη ομως [size=6][/size]πριν[size=3][/size]γραψουν τις μπαλαντες(δεκαετια του 70). Αν δεν θες να το κανεις μην μιλας για αυτους. Εκτιθεσαι…
Τεσπα. Απο μενα το θεμα τελειωσε. No hard feelings…
well anarwtiemai, an den akouei kapoios rock giati na grafei s ena forum enos site pou onomazetai rockin whatever. aplh aporia.
Kyrie kourou, edw einai oi xilliades xrhstes me plhthwra akousmatwn.
EGW LEW DE na apagoreuthoun oi scorpions kai na kapsoun tous diskous tous…
kala o de unbreakable einai ligo mauro xali, oxi kai kalyetros diskos, ahahahahahha, kalo anekdoto… osoi einai panw apo 12, na shkwsoun to xeri…
a ki allh mia aporia… an sta 12 stamathses ? na ypothesw oti den hkseres prin agglika e ? apla kounages to kefali… oxi oti twra tha kaneis tpt diaforetiko …
INTO FLOROI RIDE !!! YEAH …
ZHTW TO NU POST ALTERNATIVE/ GOTH ! VMVX NATION JOHN TIKHS !!!
kala oi mpalantes ton scorpion gamane to sympan olo, opws kai to dark lady i to yellow raven …
Ξερει τι λεει … δουλευει και στην ΔΕΗ , οποτε ακουστε τις απειλες του … :lol:[/quote]
Τι να σου πω ρε… Αφού σου αρέσουν οι NIGHTWISH και δεν σου αρέσουν οι SCORPIONS είσαι απλά για λύπηση… Κι επειδή είμαι καλός φίλος, σου κάνω δώρο την πέτρα για ν’ αυτοκτονήσεις… ΟΥΣΤΤΤΤΤΤΤ Πάω Θεσσαλονίκη αύριο!!! Σκάσε στη ζήλεια σου τώρα…
Ok!Δεν νομίζω να βγάλω και σπυριά αν ακούσω, απλά το θέμα είναι ότι δεν με ενδιαφέρει να έχω άποψη για τους Scorpions.
Ε κ τ ί θ ε μ α ι ;;;;;;;;;;;;;;;
Ε γ ώ;;;;;;;;;;;;;;;
Δεν σε βρίσκω και πολύ εύστοχο!
rockavlon Γλυκέ μου, κουνούσα το κεφάλι όπως και όλο μου το κορμί, ανέκαθεν!
Το 12 ίσως να ήταν και λίγο υπερβολικό, στα 10 άκουγα στην πραγματικότιτα και όχι ιδιαίτερα φανατικά! τα Αγγλικά μου πράγματι ήταν πτωχά σε εκείνη την ηλικία!
Άκουσε azza,
πρώτα απ’ όλα χρόνια πολλά και να ξέρεις πως δεν έχω να χωρίσω τίποτα μαζί σου ούτε με κανέναν. Το point μου είναι πως θεωρώ τουλάχιστον προσβλητικό να λες πως οι Linkin Park δε σου αρέσουν αλλά να αφήνεις να εννοηθεί πως δεν έχεις πρόβλημα μαζί τους, αλλά ταυτόχρονα οι Scorpions επίσης δεν σου αρέσουν αλλά δεν πρόκειται ποτέ να ακούσεις…
Αν αυτό δεν είναι ένδειξη προκατάληψης, τότε τι είναι; Εμένα όμως λένε κολλημένο. Είναι αλήθεια πως απορρίπτω τα περισσότερα νέα συγκροτήματα γιατί θεωρώ πως μουσικά είναι πλήρως άκυροι και ατάλαντοι, αλλά τους ακούω πρώτα και μετά εκφέρω γνώμη. Αυτή είναι και η ένστασή μου. Δεν είχα καν σκοπό να μπώ στην κουβέντα σε ένα post που δεν με απασχολεί καθόλου το θέμα του. Όπως είδες όμως έγραψα μόνο αφού έκανες αυτή την “προκλητική” δήλωση!!!
Λοιπόν, απλά εξηγήθηκα. Δεν τρέχει τίποτα, απλά επισημαίνω μερικά πράγματα.
Καλό είναι να ακούμε και τίποτα κλασικό που και που για να μαθαίνουμε τι σημαίνει νότες και ρυθμός, και όχι σαματάς και φασαρία…
rockavlon εμένα γιατί με παίρνει η μπάλα; Επειδή το θεώρησα καλύτερη κυκλοφορία του 2004; Ανέκδοτο; Λίγο μαύρο χάλι; Η αλήθεια είναι πως ναι, είναι αρκετά εύπεπτο σε σχέση με τους “ψαγμένους” δίσκους που τυχαίνει να ακούς συνήθως και είναι φυσικό να μη σου αρέσει. Είσαι ψαγμένος εσύ, ξέχασα…
edw einai oi xilliades xrhstes me plhthwra akousmatwn
Γι’ αυτό καλά θα κάνεις να τους σεβαστείς.
Whitesnake
Δεν έχω διάθεση να αναλύσω τo τι ακριβώς είπα για τους Linkn Park και τους Scorpions κτλ.
Στα πρώτα posts κάπου λέω πως δεν έχω πρόθεση να προσβάλλω κανέναν και δεν νομίζω πως το έκανα. Αν το έκανα χωρίς να το καταλάβω please forgive me!
Κρίνω απ’ όσο έχω ακούσει, δηλαδή κάποιος για να κρίνει κάποιο συγκρότημα πρέπει να έχει ακούσει όλη του την δισκογραφία που αυτή μπορεί να φτάνει και τους 15 δίσκους;
Αν κάποιος που έχει την ικανότητα επιλογής λέγεται κολλημένος, τότε ναι, είμαι κολλημένη!
Πρόσεξε, το μόνο που θέλω να πω είναι πως δεν γίνεται να κρίνεις από μεμονωμένες ακροάσεις (και όπως είπες, μάλλον πριν πολύ καιρό). Για να δώσω ένα παράδειγμα από κάτι που πιθανόν να σου αρέσει, είναι σαν να λέω πως οι Depeche Mode είναι σιχαμένοι και έχω ακούσει μόνο το Enjoy the Silence, ή κάποιο άλλο κομμάτι τους που πράγματι δεν είναι καλό (αντίθετα, μου αρέσουν αρκετά οι Depeche). Δεν είμαι κανένας φανατικός των Scorpions και παραδέχομαι πως έχουν κάνει αρκετές χαζομάρες στην ιστορία τους. Άλλο αυτό όμως.
Εντάξει; Ανακωχή λοιπόν; Ας κάνουμε μια νέα αρχή!!!
Ανακωχή, ναι!!!
Μπορείς να πεις ότι δεν σ’ αρέσουν, αν έχεις ακούσει μόνο ένα κομμάτι και έχεις κατάλάβει σε τι ύφος παίζουν και εσένα δεν σ’ αρέσει αυτό το ύφος. Συνεπώς δεν σ’ αρέσει και το συγκρότημα!
(Στην περίπτωση που το κομμάτι είναι αντιπροσωπευτικό)
Ούτε οι white snake μ’ αρέσουν, αλλά μην μου θυμώσεις γι’ αυτό, απ’ τα λίγα που έχω ακούσει, δεν με εκφράζουν ρε παιδί μου, πως να το πω; Δεν νομίζω να λέω κάτι που θα ανάψει νέα φωτιά!!!
gieap oi whitesnake exoun to is this love
ki oi jovi to its my life
ki oi aerosmith to i dont want to miss a thing…
to dream on einai tou eminem ki einai kalytero
ehm… kai to astronomy twn metallica axa mou to xe pei auto mia kopela
kjai to don’t fer the ripper einai tou antypa ?! To last days of may pianou einai !?
EHM na tous sebastw ?! BEBAIWS kai tous sebomai … !
Ax, nai glykeia mou, me lene zaxaria, bgenoume gia mia pastoula, na sou deiksw ta mouskoula to mousi kai to mpirokoili mou ?!?! Wazzzzaaaaaa
epeidh eimai WHITESNAKEas mexri to aspro fidi mou i 'll just say oti oi snake eixan enan tragoudisth pou mporouse na tragoudhsei apo ena soldier i ena only my soul (solo) mexri oriaka heavy pramata 1987 … me tarzanokrauges
den eixan ena prezaki pou boggage ki exie kanei od poses ? 30-40 fores ?! auta…
o cov einai to apolyto arseniko… twra se gotohudes, e aresoun kati eemina tsolia… bigdeal
Εννοείται, παύση πυρός κι όλα τα συναφή. Τι να θυμώσω; Όπως είπα δεν είναι κακό να μη σου αρέσει κάτι. Απλά ο Coverdale και τα φίδια του (εχχμ…) προσωπικά μου έχουν αλλάξει τη ζωή σε καιρούς που η ψυχολογία μου ήταν στο πάτωμα, γι αυτό και τον λατρέυω.
Πάντως οι διαπληκτισμοί έχουν περισσότερη πλάκα, δε συμφωνείς;;;