Καλά ε εσύ απ την αρχή στραβά ξεκίνησες:p.Τεσπα γούστα είναι αυτά.Λοιπόν εμένα πρώτη μου αγάπη ήταν το Βattle Hymn k μετά τα Trooper και We’re not gonna take it
Δεν κατάλαβα…?
Xμ…νομίζω ή με pink floyd που έβαζε η μητέρα μου ή με elvis presley!
ο father ειχε μια κασετα με τα greatest hits 2 απο τους queen και την ακουγαμε συνεχεια , αλλα επαιζα και κλασικη κιθαρα απο πιο παλια
Δεν θυμάμαι φυσικά ποιο ακριβώς ήταν το πρώτο τραγούδι, αλλά όταν ήμουν 4-5, ο big bro μου άκουγε όλα τα rock/metal (και pop) της εποχής, και θυμάμαι τραγούδια του τύπου Rock me Amadeus, Big in Japan, διάφορα από AC/DC (που τότε δεν μου άρεσαν καθόλου :roll: ) και από τα πρώτα των Maiden, ήταν το The number of the beast (το τραγουδούσα από τότε, χωρίς να ξέρω καν αγγλικά :yahoo: =D> ) και άλλα πολλά που δεν θυμάμαι καν.
Scorpions- Best of Rock N Roll Ballands
Rainbow - Man On The Silver Mountain
Deep Purple - Smoke On The Water
Δε θυμαμαι ποιο ειχα ακουσει πρωτο αλλα θυμαμαι πως ημουν 7-8 χρονων και τα ειχα μαθει απ εξω χωρις να ξερω αγγλικα!!!
Οσο για αλμπουμ, στον κοσμο της rock μπηκα με το Fallen των Evanescence (το καλυτερο τους κατα τη γνωμη μου)
Αυτο συνέβει σε μένα με το Fear Of The Dark, χωρίς να ξέρω καν ποιος το λέει.
Εγω για το heavy metal θα πω Powerslave
Deep purple ‘‘Smoke on the water’’ από το ‘‘Made in Japan’’.
Roxette-she’s got the look!:lol: :lol: :lol:
Με Michael Jackson-Thriller
Μια άλλη δισκάρα είναι το Υποφέρω της Δέσποινας
Πρωτες μου κασσετες ηταν
- –Painkiller judas priest
—shadow gallery tyrrany
— pink floyd the wall
— metallica and justice for all…
Αν και η πρωτη κασσετα που δεν εγραψα απλα την ακουγα χωρις να καταλαβαινω τι ακουω ηταν led zeppelin 2:p
Κάτι τέτοια στο δημοτικό τα’χα κάψει…
Τώρα πρόσφατα μπήκα στον ίσιο δρόμο… :lol:
Βασιλάκη θέλεις επειγόντως διακοπές κάτω απ΄την πανσέληνο βουτιές
Στο χώρο του ροκ, μπήκα με το Division Bell από Floyd όπου άκουσα το High Hopes και για το πρώτο μισό της Γ Δημοτικού το άκουγα ασταμάτητα. Ο πρώτος μου δίσκος όμως, που είπα στο μπαμπά μου “αυτό θέλω” και μου το πήρε ήταν το Carmina Burana, στην εκτέλεση από τον Orf (τη ταινία Εξκάλιμπερ είχα δει, όχι το διαφημιστικό του ΠΑΣΟΚ :p)
:-k :-k Πρέπει να ήταν ένα κουρδιστό παιχνίδι πάνω απ την κούνια μου το οποίο έπαιζε ένα νανούρισμα που πήγαινε κάπως έτσι.
Να να νααα να, να να νααααα, να ναα να να νααα ναααα νααααα!
Μετά άκουσα Μεσούγκα
Κουρσάρος??
Χμμ, το θέμα είναι με ποιο τραγουδι/αλμπουμ μπηκαμε γενικά στον κόσμο της μουσικης, έτσι? Λοιπον, απο μικρή ακουγα τα πάντα, δεν είχα πρόβλημα (αν και τελευταια έχω γίνει λίγο μονοχνωτη:p ) Από τα πρώτα που είχα ακούσει ήταν του Βασίλη Παπακωνσταντίνου (Σφεντόνα, και Δε σηκώνει που το θεωρω καταπληκτικο αλμπουμ) λογω της μητέρας μου που είναι τρελλή φαν. Κατα τ’αλλα, ακουγα πολλά και διαφορα…