Ψώνια και Καλάμια

σε αυτο συμφωνω μαζι σου.γενικα ειναι μαλακια(τουλαχιστον)να κανεις ενα σωρο νουμερα με σκοπο να τραβας τη προσοχη του κοσμου οταν οι περισσοτεροι σε αγνοουν γιατι δεν θελουν να σου δινουν αξια.και οταν αυτοι οι τροποι ειναι σαν κι αυτους που περιγραφεις τοτε γινεσαι αξιοθρηνητος.

Ορίστε ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα ψώνιου που ανταποκρίνεται πληρέστατα σε αυτά που είπα στην σελίδα 1

http://www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=1666779953&ownerId=122598346&albumId=84716996

Και είχε παίξει πουστιά σε μία φίλη μου ο σάπιος… είναι για πολύ ξύλο κάτι τέτοιοι

:lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:

χαχαχαχχααχαχα ωραιος.τον ξεκατινιασες.αχ σε καλο να μας βγει.ρογα τσιμεντο ε.:lol:

δεν βάζουμε φωτογραφίες άλλων στο φόρουμ για να τους κάνουμε ρόμπα. Εκτός του ότι την επόμενη φορά θα πέσει και πόντος, δε τιμάει και όποιον το κάνει… Δεν είναι και πολύ αντρίκιο να θάβεις κάποιον στο ίντερνετ γιατί δεν έχεις τα κότσια να το κάνεις face to face.

Nα μην επέμβω ξανά για αυτό το θέμα σε αυτό το τόπικ…

Εντάξει, με όλα τα άλλα συμφωνώ στην τελική και λάθος μου, αλλά μ’αυτό που’ναι στο bold σκάω στα γέλια.

Ψωνιο θεωρω ακομα και αυτον που εχει κατι για να περηφανευεται και το κανει…προτιμω την μετριοπαθεια…παντοτε σε κανει να προσπαθεις για το καλυτερο :slight_smile:

δηλαδη εσενα δεν σαρεσει να εισαι καποιος?δεν σαρεσει να εισαι το νουμερο ενα και να σε θαυμαζουν?Σαρεισει να εισαι μετριος?και οταν προσπαθεις για το καλυτερο και το καταφερεις θα βρεθει ο μικρος σκουλικακος που θα σε πει ψωνιο.και μην πεις πως ποτε δεν σε εχουν πει ψωνιο.ολους μας εχουνε πει ανα διαστηματα:wink:

Όσοι γράφουν σ’αυτό το thread είναι Ψώνια!!!

:-- :–

οχι…δεν μου αρεσει να ειμαι καποιος και να πουλαω μουρη…και μετριοπαθεια,δεν σημαινει να εισαι μετριος,αλλα συγκρατηση του παθους…αυτο που εννοουσα ειναι οτι οταν εισαι μετριοπαθης,συνεχεια προσπαθεις να βελτιωσεις τον εαυτο σου,ενω οταν εισαι ψωνιο,νομιζεις οτι κατεχεις τα παντα και δεν υπαρχει λογος να βελτιωθεις…απλα και ελληνικα,θεωρεις οτι εισαι γαματος…:roll: :roll:

μαζι με σενα?? :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Σωστο.Αρα το καλυτερο ειναι να ψωνιο και να προσπαθεις να βελτιωνεσαι.:lol:

με λιγα λογα ρε παιδια…αν το PC μου ηταν ψωνιο και δεν δεχοταν upgrades,θα ειχε παει στα σκουπιδια εδω και καιρο :wink:

Υπάρχουν τα ψώνια όπως αυτό:

Και τα ψώνια όπως αυτό:

Τα πρώτα τα δικαιολογώ. Αν μάλιστα έχουν και ωραία συμπεριφορά προς τους γύρω τους (εφόσον οι γύρω τους είναι εντάξει απέναντι τους) τους παραδέχομαι. 8)

Τα δεύτερα με ξενερώνουν αφάνταστα. Και είναι και τα πιο πολλά. Είτε μιλάμε για την ψωνισμένη μικρούλα, είτε για τον ψωνισμένο τυπά. Ε ρε μια μικροσκοπική καρφίτσα που χρειάζονται κάτι τέτοια μπαλωνάτα ψώνια :roll:

Εμπνευσμενο το ποστ του ελανορ!!!Με καλυψε πληρως…Δε πιστευω οτι χρειαζεται περαιτερο αναπτυξη το θεμα πλεον.:slight_smile: