16 και καναδυο μηνες =)
18 απο τον μαιο
ΣΕ ΠΕΡΑΣΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑ ΣΕ ΠΕΡΑΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΠΕΡΑΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑ
16 ΚΑΙ 6 ΜΗΝΕΣ
18 athens!
4 εδω και κατι χρονια.
SPAM MODE ON:
Είμαι τόσο παλαίουρας, που έχω δει τον Κατακλυσμό του Νώε live στο CNN. 8)
(Ναι, είχα “πιάτο”, το παραδέχομαι!)
Είμαι 20 και μένω Πετρούπολη…
Με λενε Κωστα και ειμαι καλα!
Και εισαι κι οφφ τοπικ.[-X Ποντο.
Φέτος είμαι 22. Πέρσι όμως ήμουν 19, μόλις γέννησα αποφάσισα να αλλάξω ηλικία. Δεν ξέρω πόσα χρόνια ακόμα θα είμαι 22. :-k Ίσως αποφασίσω το καλοκαίρι να γίνω 23, ίσως 30, θα δούμε
Α! και είμαι από Αθήνα
Ε καλά άμα το πάμε έτσι κι εγώ φέτος είμαι 25:Resurrection.Το 2006 ήμουν 25:the sequel,το 2007,25:the return. E και του χρόνου λέω να είμαι ένα 25:rise of the machines:)…Αλλά όοοολοι ξέρουν ότι τα 30 έρχονται:(
:lol::lol::lol::lol:
αφηστε τα να έρχονται…δεν μασαμε…:lol:
…όσο υπάρχουν τα μποτοξ…
24 season 5.
8O8O Δεν είσαι true…:!:
οχι αλλα ειμαι ατσαλάκωτη…8)
Πιασε και την Stirella…:lol:
χαχαχα μ αρέσεις,σαν εμένα κι εσύ
Παιδιά, υπάρχουν ηλικίες και ηλικίες. Σύμφωνοι, το πρώτο δεδομένο, η βάση, είναι η βιολογική ηλικία.
Αλλά πείτε μου, πόσο πια δεμένος με τη βιολογία του είναι ο άνθρωπος? (πολύ, το ξέρω)
Δε μου κατσε καλά, πάμε σε άλλο επιχείρημα. Ο άνθρωπος πέρα απο βιολογικό είναι και κοινωνικό ον. Kαι η ηλικία πέρα απο ένα νούμερο κρύβει πίσω της και ολόκληρες αναπαραστάσεις γύρω απο αυτήν και το νόημα της, αναπαραστάσεις που μεταδίδονται κοινωνικά. Με άλλα λόγια, δεν αρκεί να είναι κανείς 30 (για παράδειγμα), αλλά και τι σημαίνει για την κοινωνία αυτή που ζει το οτι είναι 30.
Καταλήγουμε στη σχετικότητα κάποιων πραγμάτων λοιπόν? Το οτι μπορεί θεωρητικά κάποιος να είναι πάντα 20 για παράδειγμα, και ας τα έχει ξεπεράσει εδώ και πολλά χρόνια? Όλα αυτά είναι λοιπόν δεν είναι παρά ένα απατηλό πολιτισμικό παράγωγο?
Μπα. Απλά ήθελα να αμπελοφιλοσοφήσω λίγο