Μαρία Σολωμού έλεος

δεν είμαι συντηρητικός αλλά κάποια πράγματα τα βρίσκω εξτριμ. οκ έκανε που έκανε κάτι προκλητικό (δε θα πω ανήθικο) γιατί βγήκε να το πει με καμάρι; να της πούμε τι; μπράβο; που είναι τόσο απενεχοποιημένη; δηλαδή να της πούμε μπράβο που κοροιδευε τους συντρόφους της; να είσαι προχώ αλλά μέχρι ένα όριο. και αυτό που με πειράζει περισσότερο είναι οτι έχει παιδιά η συγκεκριμένη. όταν έχεις παιδιά καλώς ή κακώς σκέφτεσαι παραπάνω τι θα πεις. αυτή δηλαδή πιστεύει ότι τα παιδιά της δε θα διαβάσουν αυτά που είπε; δε θα πρέπει να τους δώσει εξηγήσεις αν την ρωτήσουν; τι θα τους πει; ειναι κ να εχεις πολλούς συντρόφους ταυτόχρονα;

1 Like

Στα 28 μου ειχα μια στην αθηνα μια στην θεσσαλονικη κ μια στην Κομοτηνή τι θα πω στα παιδια μου;

5 Likes

Ζακέτα να πάρετε…

2 Likes

Γιατι να τους κοροιδευε? Μπορει να ηταν ξηγημενη πως αυτο θελει μονο και να μην τους εταζε σχεσεις.

Μπραβο στη Μαρια, καιρος ειναι σιγα σιγα και οι γυναικες να εχουν το “δικαιωμα” να εχουν οσους συντροφους θελουν χωρις να τις χαρακτηριζει καποιος ασχημα.

Δεν θελω να πεσεις απο τα συννεφα, αλλα και οι γονεις μας ανθρωποι ειναι, οπως και οι γονεις των παιδιων μας ανθρωποι ειμαστε.

6 Likes

Εσύ γιατί διαβάζεις τέτοιες ειδήσεις? Είσαι κανάς περίεργος? Έλεος

2 Likes

Να μιλας για την παρτη σου, οι δικοι μ γονεις 2 φορες εκανα σεξ στη ζωη τους. Ο πατερας μου δηλ η μανα μου δε νομιζω.

10 Likes

XRISTE??

Summary

ναι ναι complete sentence είναι

1 Like

Ενδιαφέρον θέμα συζήτησης… αν μη τι άλλο, οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι είχε καιρό να φανεί ένα troll αξιώσεων στο forum!

2 Likes

επιτελους ενα σοβαρο θεμα…

1 Like

Ετσι οπως τα λεει πρεπει να τη εχει γαμησει ολη η αθηνα εκτος απο το φορουμ

Ο 25αρης που γαμάει 3 και 4 είναι ο γαμιάς των 5 Ηπείρων και των 7 θαλασσών αλλά αν το κάνει η γυναίκα ντροπή;; Κάτι δεν πάει καλά εδώ.

Αν ήταν ξηγημένη και δεν κεράτωνε ας πήγαινε και με 500 άμα γούσταρε.

4 Likes

Άμα είναι ξηγημένη και μαγειρεύει καλά

ας μην ξεχνάμε ότι όλα αυτά τα είπε δημόσια με την επίφαση της απενεχοποιησης…
επίσης μην ξεχνάμε ότι έχει παιδιά!

Παίρνεις όρκο;

1 Like

παντως υπαρχουν πολλοι λογοι για να συμφωνησεις με τον τιτλο και δεν περιμενα να διαβασω αυτο το κειμενο

3 Likes

Το παιδί έχει ανησυχίες.

Μου αρέσει που αναγνωρίζουμε το δικαίωμα στη γυναίκα να πηγαίνει με όσους άντρες θέλει αλλά δεν της αναγνωρίζουμε το δικαίωμα να είναι σεξεργάτρια. Εκεί δεν υπάρχει το δικαίωμα της επιλογής.

Νομίζουν οι σεξεργάτριες ότι επιλέγουν. Στην πραγματικότητα είναι θύματα του καπιταλισμού, των στερεοτύπων της κοινωνίας και όλα αυτά τα ωραία.

δηλαδή;

α) η γυναίκα που πηγαίνει με πολλούς, είναι σεξομανής. το ίδιο και ο ανδράς. η σεξομανιά, αποτελει σεξισμό.
β) δεν υπάρχει σεξεργάτρια. Υπάρχει εκδιδόμενη γυναίκα, που έχει βιβλία, κολλάει ένσημα και κάνει και εξετάσεις και πουτάνα, που της τα τρώει ο νταβάς. Α και κάτι βλαμμένα κοριτσόπουλα, που δείχνουν τα οπίσθια τους στο ιντερνετ, έναντι αμοιβής. δλδ κάτι σαν 'τάνες. εκκολαπτόμενες. φοροδιαφεύγουσες. σεξιστριές που εξωθούν άνδρες σε πορνικές οδούς και στην ανεραστία ή στη σαβουρογαμία. Προκειτε για Ελλεινήδες. Τις γνωστές αγύμναστες ατσουμπαλές δημοσιουπαλληλους που χαραμοτρώνε ή τύπισσες που δουλευουν σε κολέκτιβες ενοχλησης μεσω τηλεφώνου η σε καφετέριες. Σαν την Καρκάτζω που έριχνε τα οξέα. Η σολωμού, είναι μια τύπισσα που νομίζει οτι κάτι έκανε επειδή έδειξε τον πισινό της σε μια ταινία και πηδιότανε με όποιον ξεπλένη ναρκομανή του 1.60 μαξ. Αν δεν έπαιρνε φράγκα/σύνταξη επειδή είναι ανύπαντρη θυγατέρα στρατιωτικού, θα πείναγε. Πάντως εκτός οτι είναι 1.50 με τα χέρια στην ανατά και ατάλαντη, είναι και λιγο μεγαλοθείτσα. έχω γνωστούς πλαστικούς να της προτείνω. Αυτα περι καπιταλισμού, να τα πείτε σε όσους ζουσαν σε πολωνία, ρωσία, αλβανια, γενικά στο ανατολικό μπλόκ. δεν περνάγανε και πολυ καλά.
γ) εκπόρνευση - δλδ μετακίνηση για εργασία, αποτελεί κάθε είδους δουλειά, που θα έπρεπε να ονομάζεται δουλεία. απλά η χρήση του σώματος για ικανοποιήση, είναι μαζί με το φαι, το χέσιμο, τη μουσική και τον στοχασμό ιερά πράγματα. Η πώληση τους δε, βλασφημία.

image

23 Likes