Νέες κυκλοφορίες 2023

Μελωδικό μαύρο μέταλο . Ξεκινά λίγο νωθρά αλλά μετά ανεβαίνει πόλυ το επίπεδο.

3 Likes

γιατι δεν λετε οτι βγηκε νεο HMLTD;

Καλήν εσπέραν, δίσκος το Σεπτέμβρη :tada: :tada:

10 Likes

8 Likes

Για πάμε λίγο:

Και στα καπάκια υπό τα στρογγυλά τεχνολογικά σκαλίσματα του Αντώνη:

5 Likes

Απανταχού Universe217άδες και Messaδες και διαγαλαξιακοί παικταράδες, ο @apostolisza8 έριξε το σήμα, την ΕΞΩΦΥΛΛΑΡΑ και μέσα έχει αυτό ΤΟ άσμα. Στο 4ο λεπτό, Η απογείωση.

5 Likes

Σου άρεσε τελικά ε;

Εν τω μεταξύ, έχουν μέλη από Ashenspire, για αυτό τους πήρα χαμπάρι, ευελπιστώ να καταφέρω και να τους δω στην πρώτη (!) τους συναυλία, στο Roadburn την άλλη εβδομάδα.

Δεν την λέω σχεδόν ποτέ αυτή την έκφραση, αλλά πραγματικά ποιοτικό post-rock ας πούμε, και με πολλές εξωτικές doom αρετές, και post-punk μέρη. Πολύ σωστή η αναφορά σε Messa.

Παίζει αρκετά στα ηχεία τις τελευταίες ημέρες!

5 Likes

Αρκετά κοντά στον ήχο των Messa, πολύ ωραία μπάντα.

2 Likes

Εύγε στα ανωτέρω μέλη.

Να επιμένετε με τέτοια post παρακαλώ, ώστε να αυξάνονται οι πιθανότητές μας ν’ ασχοληθούμε και οι υπόλοιποι, μέσα στον κυκεώνα της πληροφορίας.

Μόλις απέκτησα ένα κόλλημα για τον επόμενο -ούτε κι εγώ ξέρω πόσον- καιρό.

Ευχαριστώ.

Υ.Γ.: Και το “Dream Hive” παρακάτω, απλά πανέμορφο, ε; Ολοταχώς για ακρόαση του δίσκου τώρα, στην ολότητά του.

3 Likes

Ωραίος δίσκος είναι, αλλά νομίζω ότι του λείπει το κάτι παραπάνω για να αναφωνήσουμε ΕΥΡΗΚΑ! Ο άσσος τους είναι σίγουρα η φωνή, που παρ’ όλο που η τύπισσα τραγουδάει σε εντελώς διαφορετικό στυλ, εδώ ταίριαξε άψογα.

Post Punkίζει ωραία, τα doom στοιχεία του είναι τα ίσως πιο κλισεδιάρικα. Το Back to Back πείτε μου ότι δεν σας θυμίζει το Lullaby από Low στο πιο γρήγορο.

Αν σας άρεσε, πιστεύω θα βρείτε πολλές αρετές και σε αυτό (η φωνές είναι πολύ όμοιες, κάνουν και ίδια γυρίσματα):

4 Likes

Επιστροφή για μια από τις καλύτερες “μυστικές” μπάντες εκεί έξω. (Το Our Season Draws Near ήταν σίγουρα τοπ 5 του 2017).

Υπηρχε επικό post punk metal και πριν τους Poison Ruin. Και με καλό ήχο. @apostolisza8 τσέκαρε!

5 Likes

Τους γνωρίζω, πολύ New Model Army, και δεν βρίσκω τη σύνδεση με Poison Ruin (που έχουν και τέλειο ήχο), και που έβγαλαν υποψήφιο δίσκο χρονιάς :stuck_out_tongue:

Θα περιμένω νέο δίσκο πάντως.

Ωραίος, άκουσε το πάλι τώρα :stuck_out_tongue:

Τον ακούω σταθερά, και δεν μπορώ να πω ότι έχω πάθει σεισμό μαζί του. Είναι ένα πολύ ποιοτικό ντεμπούτο, με φανερό ταλέντο, και πολλές προοπτικές, αλλά ίσως δεν έχει τις κορυφώσεις που θα ήθελα. Για 35 λεπτά δίσκο, κρατάει περισσότερο.

Πολλή πληροφορία, ισχύει, ευτυχώς γιατί συνήθως τα ιδιώματα αυτά γίνονται μονότονα. Είναι όντως πολύ ποιοτικό ντεμπούτο, σε σημεία και ανανεωτικό.

3 Likes

Την σύνδεση με Poison Ruin την εκανα για να σας τραβηξω την προσοχή!!

New Model Army, χμμ, ισως αλλα οχι και τοοοοσο πολυ.

Γενικως, θεωρω τους 1476 πολυ πολυ ιδιαιτερο γκρουπ. Και περιμενω/ελπιζω για αλμπουμαρα.

2 Likes

Νέο Portugal. The Man σημαίνει ξεκινας να ετοιμάζεις την aoty λίστα σου

3 Likes

Amorphiζει. Ωραίο.

:brown_heart:

2 Likes