Νέες κυκλοφορίες 2023

Αργησες, αλλά μαθαίνεις :stuck_out_tongue:

Δεν μπαίνω συχνά fb να βρίσκω διαμάντια στις προτάσεις :stuck_out_tongue:

Που τα λες αυτά μωρέ :stuck_out_tongue: ??

Εδώ που φτάσαμε, ό,τι κάτσει τώρα

1 Like

Τέτοια ρεφρέν, ριφάρες, σολάρες και άλλες ομορφιές, θα βρούμε στον νέο δίσκο των Sintage.
Να τον ψάξετε μόλις βγει.

1 Like

μόνο σε μένα μοιάζει τρομερά οικεία η εισαγωγή ;;

Είναι, ας υποθέσουμε, ένας φόρος τιμής στην εισαγωγή του “Battery” με τη γλυκύτητα των Scorpions και ολίγον Michael Schenker.

Κάτι σε prophet από gary moore ;; Δεν ξέρω έχω σκαλωσει

Συμπαθητικο

1 Like
5 Likes

Έχω να κάνω μία δήλωση:

ΟΥ Α ΟΥ

3 Likes

Προγκάδες όλου του κόσμου ενωθείτε. Πρώτο δείγμα από νεόκοπο Νορβηγικό συγκρότημα, τους Avkrvst (προφέρονται Awcrust), όπου η αγάπη για Wilson/Opeth της Blackwater Park περιόδου είναι εμφανής, και λίγο από Leprous κοψίματα στην αρχή να δέσει το γλυκό.

Κι όσο είμαστε ακόμη στο ζέσταμα της ημέρας, να και ένα garage/pop/indie/punk άλμπουμ από τους ιστορικούς - όχι για μένα, εγώ μόλις τους έμαθα - Deerhoof εκ Καλιφόρνιας, ό,τι πιο ωραίο θα ακούσετε με γιαπωνέζικο στίχο σήμερα:

4 Likes

Εκτος απο κρεμουλες βγαζει κ ολλανδικο death metal με core και thrash στοιχεια… εξαιρετικό

August Burns Red - Death Below

Ειναι παιχταραδες…

2 Likes

Βγήκε την Παρασκευή. Στα επίπεδα του προηγούμενου δίσκου, ωραίος ο νέος τραγουδιστής.

2 Likes

@jonkyr που είναι ο “Αρχηγός” σας τώρα; Κρύφτηκε; Φοβήθηκε να τα βάλει και με τους Γέροντες των προπατόρων; Έλα, για πες… :stuck_out_tongue:

1 Like

Ακούω τωρα

και δεν εχω χρονο για το παραπανω αυτη τη στιγμη. Θα το τσεκαρω πιο μετα.

Ομως να θυμασαι: ειναι ΑΡΧΗΓΟΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ, οχι δικος “μας”. Συνελθε, δεν ειναι στα καλα του σημερα, διαβαζει παραξενα πραγματα σε διπλανο νημα.

8 Likes

Ειχαμε κ αυτο πριν 2-3 βδομαδες

1 Like

Του διαβόλου.

4 Likes
2 Likes