Νέες κυκλοφορίες 2023

Κι εγώ το ίδιο! Το άκουσα και λάιβ το Σάββατο, όπως κι ένα άλλο από τα νέα κομμάτια τους, το Ocean.

<33333333333

3 Likes

δεν θυμαμαι αν το εμαθα απο εδω ή απο αλλα μερη που συχναζω αλλα αξιζει να ξανα ποσταριστει

3 Likes

Καινούριο από Μεθυσμένα Ξωτικά

2 Likes

Αυτό άκουγα και εγώ απόψε. Πάρα πολύ καλό.

A brand new album of unreleased material from Black Country, New Road, recorded at the historic music venue Bush Hall

4 Likes

σφαγη

1 Like
5 Likes

Chat Pile x Nerver EP

2 Likes

Αργησα λιγο γιατι ειχα κατι δουλειες με τα νεα Kamelot και Redemption, αλλα ακουσα επιτελους τον δισκο. Παρολο που δεν ειμαι μεγαλος φαν του ιδιωματος, οπως και τα προηγουμενα 2 αλμπουμ τους, ετσι και αυτο εδω ακουγεται πολυ ευχαριστα.

Συμφωνω πως λειπει καποιο highlight, αν και νομιζω εκαναν σωστη επιλογη στα singles (σπανιως συμφωνω, προσωπικο προβλημα), το Crossing Over μαλλον ειναι το αγαπημενο μου. Επισης, θεωρω δυνατο χαρακτηριστικο οτι οσο κυλαει ο δισκος, ανεβαινει η ποιοτητα του και δεν κανει καπου κοιλια.

Τα ευσημα μου στον @Dr.Feelgood που εκανε την παρατηρηση για το αρπισμα του Wasting Love (με πινελιες Sieges Even στην ατμοσφαιρα) στο Brand New Me. Nα προσθεσω οτι το ρεφρεν του Eternity ισως να παραειναι κοντα σε Lacuna Coil, αλλα κατα τα αλλα το κομματι κλεινει ομορφα τον δισκο. Συμφωνω επισης με την ελλειψη φλυαριας γενικοτερα στις συνθεσεις που αναφερθηκε.

Συμπαγης και τιμιος δισκος, ελπιζουμε σε live και να μην τους ξαναπαρει 10 χρονια να επιστρεψουν

3 Likes

Φτιάξτε βρε παιδιά ένα ρεφρέν πιο γεμάτο, να είναι και πιο μπομπάτο. Εκεί, δηλαδή, που το χτίζετε τόσο ωραία με την εισαγωγή, μετά μας γειώνετε…

Επειδή κανένας δε μιλάει, θα τα ρίξω εγώ. Αρχικά, ποιος έκανε το μιξάρισμα και έβαλε τόσο χαμηλά τον ήχο;
Κατά δεύτερον… παίζει να είναι το καλύτερο Metal Church τραγούδι εδώ και χρόνια. Ειδικά, εκεί στο 0:39 βάζει κάτω οτιδήποτε έχει ακουστεί μέχρι τώρα από το καινούριο Metallica. ΤΙ RIFF ρε μάγκες! Θυμίζει Annihilator επί “King of the Kill”, αλλά ποιος νοιάζεται…

Δώστε ένα δίσκο μπόμπα και αφήστε μας στον κόσμο μας.

3 Likes

Εγώ σαν να το βαρέθηκα κάπως :neutral_face:

Coroner “Grin (nails hurt)” κανείς;

Επίσης, το (καταπληκτικό) Enforcer εξώφυλλο από τον γνωστό τυπά που έχει αναλάβει εργολαβία όλα τα τελευταία ευρωπαϊκά μεγάλα ονόματα να υποθέσω;

1 Like

Adam Burke λέγεται ο τύπος, ο οποίος έχει εξώφυλλα σε Portrait, Angel Witch, Pagan Altar, Vektor και σε μυριάδες άλλες μπάντες, αλλά… το αγαπημένο μου απ’ αυτόν εξώφυλλο (από το σύνολο αυτών που γνωρίζω, δηλαδή) είναι αυτό:

image

Artificial Brain - “Infrared Horizon”

4 Likes

Ααααα, εγώ έλεγα τον άλλον που έκανε τα τελευταία Kreator, Helloween, Heaven Shall Burn κλπ. Μα δε θα μπορούσε να ήταν δικό του;

Στο περίπου, διότι αυτός που λες, αν προσέξεις στα σχήματα του ουρανού, των ενδυμάτων και του δέρματος, αποδίδει μία πιο, ας πούμε, “λασποειδή” υφή. Είναι λεπτομέρεια χαρακτηριστική.

Εδω και το βίντεο, προσωπικα μου αρεσει πολυ και το ρεφρέν

Europe μου έβγαλε αλλά μάλλον πρέπει να συνηθίσουμε στην ιδέα ότι τα τεράστια ρεφρέν τελείωσαν με τη φυγή του Joseph και Tobias.

4 Likes

Μόλις έπεσα πάνω του

2 Likes