Νέες κυκλοφορίες 2023

“…Apart from one. I invited one special guest.”
Λες η πρόσφατη φωτό με Steven Wilson να είναι αυτό;;;

1 Like

Πιθανόν! Δεν το είχα σκεφτεί, σωστό!

πάμε μωρή μπαντάρα

5 Likes

δε ντρέπομαι; προφανώς.

θα συνεχίσω να σπαμμάρω; προφανώς.

Έγραψα ένα σόλο 45 δευτερολέπτων επειδή η μάνα μου είπε ότι καλύτερα έπαιζα όταν μάθαινα κλασσική στο γυμνάσιο; προφανώς.

3 Likes

Δίπλα σε όλα τα φανταστικά που έχετε ποστάρει, ας προσθέσω το 2ο single από την επερχόμενη δισκαρα των Hey Colossus:

Ερχεται την 1η Σεπτέμβρη.

5 Likes

Τι ζούμε :joy:

2 Likes

:joy:

λοβερδο γατακι ετσι γυριζοναι τα κλιπ

4 Likes

πανέμορφο. η μπάντα οσο πάει και καλυτερεύει.
ευκολα κομμάτια φουλ στην μελωδια με τρομερά ρεφρεν. τί άλλο θέλεις δλδ?

2 Likes

Πριν ένα μήνα κυκλοφόρησαν οι Takh το ντεμπούτο τους (άργησε 2 χρόνια).

Με μέλη από τους (δυστυχώς) διαλυμένους Black Heart Rebellion συν την Annelies Van Dinter

Νομίζω πως προσφέρουν έναν μοναδικό ήχο στον ευρύτερο χώρο του Post-Rock-Metal (κάπου διάβασα και για Doom Post-Rock).

3 Likes

Τους εχω παρατησει εδω και πανω απο δεκαετια (οταν τους ανακαλυψα ειχα λιωσει ταυτοχρονα τα πρωτα 7 τους αλμπουμ), αλλα αυτο εδω εχει πλακα, μου το πεταξε το YouTube. Τωρα βλεπω οτι απο το 2009 που τους ειχα ακουσει ισως για τελευταια φορα, εχουν βγαλει 7 αλμπουμ ακομα (αν μετρησουμε και το επερχομενο σε 12 μερες), ενω το lineup (που ειναι και το αρχικο τους) δεν εχει αλλαξει απο το 2008 (μετα και την επιστροφη του Clint Lowery), εντυπωσιακο. Ξερω οτι τους ακουει ο @drenie

4 Likes
4 Likes
6 Likes

Καλά, οι Blut Aus Nord ετοιμάζονται πάλι να μας τρελάνουν…

Κι άλλο avant garde black metal κανείς;

Το τέταρτο άλμπουμ των Ολλανδών Laster έρχεται στις 13 Οκτώβρη και το πρώτο δείγμα δαγκώνει…

2 Likes

τι εχουμε εδω

2 Likes

Ενδιαφέρον πρώτο δείγμα από το επερχόμενο άλμπουμ των Grift. Πολύ όμορφο φολκ, περιμένουμε LP 22 Σεπτέμβρη.

6 Likes

Θες σπόιλερ;

Εε, ρίξε;

Άφησαν εντελώς πίσω το bm για αυτή την κυκλοφορία (κρίμας, το “Budet” ήταν στα τοπ μου για το 2020), έρχεται δροσερό αλμπουμακι.

Επίσης και εμένα το single μου άρεσε πάρα πολύ.

2 Likes

Και Σεπτέμβρη νέος δίσκος… Enjoy…

1 Like