Βάλτε κι αυτό, μέρα που είναι
Αψογο!!! Η πρωτη ακροαση ηταν απλα για ζεσταμα!! Για παμε στο ριπιτ…
Βγηκαν και τα βιζουαλαιζερς για καθε κομμάτι
Chino λατρεια!
Φρεσκα και αυτα τα μπλιμπλικια…
μελαγχολικές παρασκευές
Ο φίλος μου ο @nikatapi δεν ψαρώνει πολύ εύκολα. Έβαλα λοιπόν να ακούσω, διότι επιμένει πολύ σε αυτούς…
Ο δίσκος βγαίνει 17 Νοέμβρη. Επειδή εμείς οι τυχεροί έχουμε προμο, σας λέω να κρατήσετε μεγάλο καλάθι εσείς οι του prog metal.
Οι riverside δλδ?
Οι Portugal. The Man δίνουν την Black Metal εκδοχή του Doubt. Βασικά την Mizmor εκδοχή!
Μάλιστα ο A.L.N. (Mizmor) είναι και ο πρωταγωνιστής στο βίντεο κλιπ! Συν τον Jesse Shreibman των Bell Witch στα ντραμς.
@apostolisza8 για πες
και η version του album…
Summary
DOUBT - MIZMOR VERSION
Pacific Northwest, critically acclaimed, multi-instrumental solo-outfit Mizmor and Grammy®
Award-winning, Multi-Platinum rock band Portugal. The Man release “Doubt - Mizmor Version”
today (October 13, 2023). The track is presented alongside a haunting music video starring
Mizmor’s A.L.N., Portugal. The Man frontman John Gourley, and vocalist Zoe Manville. The
track features Jesse Shreibman of Bell Witch on drums!
The new track reveals a rework of “Doubt” from Portugal. The Man’s June 2023 album, “Chris
Black Changed My Life.” The video also marks the third and final video release from Portugal.
The Man’s “Chris Black Changed My Life” Music Video Trilogy. All three videos within the
trilogy were directed by acclaimed cinematographer and
frequent collaborator Michael Ragen. The video was filmed in PTM’s home state of Alaska.
Arrangement, Engineering, Producing, Guitars, Bass, Percussion, Vocals for “Doubt - Mizmor
Version” by Mizmor. Drums by Jesse Shreibman. Vocals by Zoe Manville. Mixing by Sonny
DiPerri and Mastering by Adam Gonsalves.
ο αδερφος του Mizmor ηταν παλια στους P.TM αν απορειτε πως εγινε η συνδεση. Αγνωριστο το κομματι παντως, επρεπε να διπλοτσεκαρω οτι το spotify δεν ειχε προβλημα
Εγώ που κοκκορεύομαι πως ακούω φρέσκα πράγματα, έχω στο repeat νεό άλμπουμ μπάντας που έκανε ντεμπούτο το 1969…
Στις 3 Νοεμβρίου νέο Gong. Θερίζει.
Τριγκάρω λίγο . Ποιοι Gong, το πιο παλιό μέλος είναι καμιά 15αριά χρόνια το πολύ
EDIT: τριγκάρω ακούγοντας το καινούργιο Rolling Stones βέβαια, να το πω κι αυτό
Σύμφωνοι, έλα όμως που ακουγεται ακριβώς όπως πρέπει να ακουγεται!
Αν θυμάμαι καλά, το τελευταίο που είχα ακούσει ήταν το “Rejoice! I’m Dead!” που ήταν μια χαρά!
Βρε πατα εκει ενα play να πάρεις μια γεύση!
Εγω τριγκαρω που σου αρεσε αυτο το πραγμα… και κριντζαρω με τη νεα μουσικη τους
Με μια δοση clickbait ηταν γιατι ειναι ωραια μπαντουλα και αξιζουν μερικα ακουσματα…
Τι να πει και ο Steinman
Το άκουσα 2 φορές σερί και έγινα αμέσως φαν της μπάντας. Βρήκα όντως περισσότερα Protomen vibes από ότι Meat Loaf. Μερικά ριφφακια και κάποιες μελωδίες επίσης βρωμάνε Queen από μακριά, αλλά δε νομίζω ότι υπάρχει βρετανική μπάντα που να μην έχει επηρεαστεί από Queen, αυτό ήταν αναμενόμενο.
Ωραίος, θα κάτσω να ψάξω δισκογραφία τώρα
ΥΓ. Δεν μπορώ να εκφράσω με λόγια πόσο με ενοχλεί η έλλειψη συγχρονισμού στο lip sync στο βίντεο.