Νέες κυκλοφορίες 2023

Riffs forever
Forever riffs

Το πρόλαβε κανείς?

4 Likes

@anhydriis σκοτωνει τελικα ο δισκος των :latin_cross: :latin_cross: :latin_cross:

Light As A Feather κομματαρα ολκης
Girls Float † Boys Cry επισης
Goodnight, God Bless, I Love U, Delete χαμος

1 Like

Ήτανε δίκαιο και έγινε πράξη

1 Like

Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ Peter Gabriel επιστρέφει μετά από 21 χρόνια. Το i/o κυκλοφορεί επίσημα την 1η Δεκεμβριου αν και ο δίσκος είναι έξω σχεδόν όλος, αφού ο Peter κυκλοφορεί εδώ και δεκα μηνες ένα τραγούδι σε κάθε πανσέληνο.

Πρώτη μέρα με το προμο στα χέρια μου, με ακουστικά, με στίχους και όλη μου την προσοχή… όλα όσα αξίζει ένα υπέροχο άλμπουμ!

7 Likes

Το αλμπουμ ειναι αδιανοητο - τεραστιος Peter Gabriel, και σαν μουσικος και σαν προσωπικοτητα.

4 Likes

Πείτε κάποια άλμπουμ του που αξίζει να ξεκινήσει κάποιος. Δεν έχω ακούσει κάτι, πέρα από Genesis. Το Sledgehammer κομμάτι αυτός το τραγουδούσε? Αν ναι, μόνο αυτό έχω ακούσει.

Απαπαπα αριστουργημα!! Δεν ξερω τι να πρωτοδιαλεξω… :black_heart::black_heart::black_heart:

Με εχει βγαλει εκτος πραγματικότητας καθε φορα που το ακουω, ασε που δεν μπορω να ακουσω τπτ αλλο… :sunglasses:

Μηπως ηρθε η ωρα για τοπικ? :latin_cross::latin_cross::latin_cross:

Βγηκε και περιοδεία στα states… και Μπρούκλιν και νιου γιορκ τυχερουλη!!

Αλιμονο σε μας :sob:

1 Like

Τα 4 “ομώνυμα” solo album του και το “So” του 1985 είναι must-have. Επίσης, το soundtrack του “Passion” είναι ένα world music αριστουργημα.

4 Likes

Οι αγαπημένοι October Tide κυκλοφόρησαν το νέο τους album “The Cancer Pledge”. Εδώ ένα δείγμα

3 Likes

νεο αλμπουμ απο Nadine Shah τον φεβρουαριο

τωρα ακουω νεα Ché Aimee Dorval που ειχε βγει γεναρη αλλα το εμαθα πριν μια εβδομαδα

9 Likes

…η οποία μοιάζει στον Marilyn Manson όλο και περισσότερο.

1 Like

Ελπίζω να εννοείς μουσικά και όσον αφορά το οπτικό και αισθητικό κομμάτι της τέχνης της, γιατί σε εξωτερική εμφάνιση δε θα έλεγα ότι μοιάζουν :stuck_out_tongue_closed_eyes:

Προσωπικά την βρίσκω πανέμορφη γυναίκα, το βλέμμα της είναι απίστευτα ψαρωτικο. Και όταν την είχα δει ζωντανά, εξεπλάγη από το πόσο απόκοσμο vibe δίνει.

Τώρα όσον αφορά το τραγούδι, το βρίσκω άψογο. Μπορώ να διακρίνω μια μικρή επιρροή από Marilyn Manson εποχής Eat Me Drink Me

Εννοούσα οπτικά αλλά χαριτολογώντας!

Μια χαρά, πολύ ωραίο το τραγούδι. Δεν είμαι μεγάλος οπαδός αλλά την παρακολουθώ και μου αρέσει. Θα ήθελα να την δω live!

1 Like

Saviors, out January 19th, 2024
The first single “The American Dream Is Killing Me” is out now
Lots more coming sooner than you think aka Nov 2nd :wink:

4 Likes

Άντε ας αναφέρω 5-6 που ακούω τις τελευταίες μέρες, κάποια έχουν κυκλοφορήσει μήνες βέβαια αλλά… το παιχνίδι φταίει… Στο ξεκαθάρισμα κάποια πετιούνται, κάποια τα κρατάμε. Αναφέρω τα κορυφαία από όσα κρατάω που δεν θα έχουν αναφερθεί.

Robert Jon & The Wreck - Ride Into the Light

Το πιο hard rocking άλμπουμ τους εδώ και καιρό, κιθάρες on fire, είναι κοντά στο μισάωρο, ίσως το αγαπημένο μου άλμπουμ τους, ίσως το αγαπημένο μου φετινό ως τώρα. Μπορεί να μιλά κι ο ενθουσιασμός. Ετοιμάζουν και τον νέο δίσκο τα αλάνια (πρώτο δείγμα φονικό).
Πάει για πολύ ψηλά.

Daddy Long Legs - Street Sermons

Σίγουρα ακούγονται πιο μελωδικοί από τα δύο πρώτα αλλά και εμφανώς πιο εμπνευσμένοι από το τρίτο. Παραμένουν φυσικά βρωμιάρικο blues rock για πολλές μπύρες.

Lukas Nelson & Promise of the Real - Sticks and Stones

Τo προηγούμενο ήταν αριστούργημα, αυτό απλά δισκάρα. Πιο παραδοσιακό, πιο southern/ country, αλλά φουλ έμπνευση. Αστείρευτος.

Rhiannon Giddens - You’re the One

Μάλλον ο πιο λαμπερός δίσκος της, o πιο “δυτικός” δίσκος της, πιο εμφανή τα soul στοιχεία αλλά παραμένει ένα επίπεδο πάνω από όλους. Πόση ποιότητα? ΑΠΕΙΡΗ.
Πάει για ψηλά.

The Cold Stares - Voices

Από ντούο γίναν τρίο και σαν να προστέθηκε έξτρα έμπνευση. Απίθανος δίσκος, blues rock μοντέρνο, αρκετά heavy, πιασάρικο, ρεφρενάρες, απ’ όλα. Μπορεί το καλύτερό τους.
Πάει για ψηλά.

The Wood Brothers - Heart is the Hero

Νομίζω θα καταλήξει να το αγαπήσω περισσότερο από τα 2 προηγούμενα.
Μεγάλη folk, blues, americana, whatever μπάντα.

Turnpike Troubadours - A Cat in the Rain

Ευχαριστούμε που επιστρέψατε. Mπορεί να μην έχει αυτή την έντονη rock αίσθηση των προηγούμενων άλμπουμ αλλά δώσε μου Evan Felker να τραγουδά τέτοιες μελωδιάρες και δεν θέλω κάτι άλλο.
Πάει για ψηλά.

Brandy Clark - Brandy Clark

H αποκάλυψη! Την ήξερα σαν όνομα, δεν την άκουσα ποτέ όμως μέχρι τώρα. Πανέμορφος δίσκος. Υπέροχες συνθέσεις, μελωδίες φανταστικές, λεπτομέρειες, ενορχηστρώσεις, απίστευτη. Country, singer/ songwriter, heartland στοιχεία, whatever. Και μια έντονη pop αίσθηση σαν feeling. Ι may be going soft αλλά who cares. Πρέπει να μελετήσω και τα παλιά τώρα που θεωρούνται όλα εξαιρετικά…
Πάει για πολύ ψηλά.

6 Likes

9 χρόνια τους πήρε, αλλά τα σπάσανε όλα

2 Likes

Από το νέο άλμπουμ της Doro

3 Likes

Ρε μλκ, ακόμη και τα καλαντα να σφυριζει μεσα απο τα δοντια του ο god, παλι διαφορετικα και τελεια θα ειναι. Οσο στουντιο φιξ και να παιξει, αυτη η φωνη παντα θα ανατριχιαζει.

3 Likes