Νέες κυκλοφορίες 2023

Αν θυμάστε το συγκρότημα που έκανε τουρνέ με τους Leprous, βγάλανε νέο σίγνκλ

1 Like

Μόλις το άκουσα κι εγώ. Εντάξει κάθε λέξη του Ρομπ είναι ear candy. Όταν έχεις Την Απόλυτη Φωνή δεν έχει σημασία πόσο ραμολιμέντο είσαι.

Το συγκεκριμένο κομμάτι βέβαια δεν μπορούν να το ξεφλωρέψουν ούτε καν ο Metal God και η Metal Goddess.

3 Likes

Πάρτε κι αυτό τότε.

2 Likes

Κοίτα να δεις που από τις “νέες κυκλοφορίες 2023” μάθαμε ότι η Dolly η Parton αποφάσισε να γίνει rock star στα (κυριολεκτικά) γεράματα, προφανώς επηρεασμένη από το γεγονός ότι είχε πρoταθεί για να εισαχθεί στο Rock ‘n’ Roll Hall of Fame! Από ότι είδα μάλιστα, το επερχόμενο album της θα περιέχει κυρίως διασκευές και λίγα καινούρια κομμάτια, και θα έχει guest συμμετοχές, εκτός του Halford, κι από άλλα γνωστά ονόματα όπως ο Steven Tyler, η Pat Penatar, η Joan Jett, o Richie Sambora κ.α. rock μουσικούς δηλαδή που η Parton τους θυμάται στο ξεκίνημα τους όταν εκείνη ήταν ήδη καταξιωμένη, και τους έχει καταχωρίσει στη συνείδησή της σαν… νεαρούς!

1 Like

Νταξ, δεν ειναι και κακο που η κυρα-Ντολη την ειδε ροκ. Ομοιως, ο μεταλ γκοντ φαινεται οτι ηχογραφει ο,τι και με οποι@ τού αρεσει. Δεν ενοχλουμαστε προφανως. Τα τραγουδακι παραπανω ειναι εντελως αδιαφορο στα αυτια μου, το ολ ταιμ κλασικ που διασκευασε με τη Doro ειναι προφανως γλυκαναλατο για τα καταπληκτικα αυτακια μου, αλλα εκει ο Ρομπ δινει ψυχουλα (απαντηση στον Γρακχο) και το συμμαζευει.

3 Likes

Παρασκευούλα ζάχαρη, παρασκευούλα μέλι :smiling_face_with_three_hearts: :smiling_face_with_three_hearts:

1 Like

Holy fuckin’ shit.

Μιας και μπήκα.

Charles Wesley Godwin - Family Ties
image

Υπεροχος δίσκος, μελαγχολικός και πιασάρικος φουλ.

για πάμε λίγο

1 Like

Polyphia meets Sleep Token meets Meshuggah;

3 Likes

Κιόλας ξαναβγάζουν άλμπουμ, αυτοί, τι πάθανε;

Πότε ήταν το προηγούμενο;

Πέρυσι μόλις, αλλά απ’ όσο ακούω τώρα, είναι αρκετά πιο επιθετικό το νέο τους

2 Likes

Ναι, σωστά! Το είχα ακούσει. Αυτά εδώ τα δύο τραγούδια είναι φανταστικά πάντως.

1 Like

Ωραίο είναι, πολύ ρομποτικό και μηχανιστικό σε σημεία, μου θυμίζει τους άλλους τους κοράδοντζεντάδες (από Ιταλία είναι;) που μου ξεφεύγει το όνομά τους τώρα

Για εξηγησε το λιγο αυτο το τελευταιο πριν πατησω play, καθως λατρευω Polyphia αλλα ξερναω με Μεσουγκα

Πιο πολύ Tesseract, όχι τόσο Μεσουγκα

1 Like

Ναι μωρέ, πάτα, νομιζω θα σου φανεί ενδιαφερον.

1 Like