Διακοπτω την αποπανω γαλαξιακη εμπειρια για να το ακουσω, ελπιζω να αξιζει (!)
Μετά να μας πεις!
Το εκλεισα στο τριλεπτο και γυρισα στα συνθια μου
Enjoy! Δεν ειναι για μενα αλλα και τι πειραζει
Οι Αθηναίοι Anal Veritas κυκλοφόρησαν το νέο τους EP, μετά από περίπου 6 χρόνια χωρίς καινούριο υλικό και έπειτα από αλλαγές στη σύνθεση της μπάντας. Αρκετά κοντά στο στυλ που είχαν και στο Happy Estella, έχουν έναν δικό τους μοναδικό ήχο, με επιρροές από post και grunge.
Πριν λίγο καιρό τους ανέφερε ο @Aldebaran, ε βγήκε ο δίσκος. Είναι δισκάρα; Θα δείξει, αλλά ακούγεται ωραίο μέχρι στιγμής.
Εδιτ: Α καλά, δεν είχα δει ότι είχε γράψει ήδη κριτική λοοοολ
Εντάξει, δεν είναι ΔΙΣΚΑΡΑ αλλά είναι καλό άλμπουμ, έχουν πραγματικά ενδιαφέρον στυλ.
Εμένα μου άρεσε πολύ πάντως.
Είναι καλό, αλλά με μία ακρόαση προς το παρόν. Αρκετά διαφορετικό απ’ όσο το περίμενα
μπορεί να μην ακούσαμε ούτε φέτος κάποιο δίσκο από την ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ Julia Holter, αλλά σήμερα μας χάρισε αυτό:
Ας ελπίσουμε να έχουμε σύντομα τον διάδοχο του Aviary
Πάμε σιγά σιγά για νέο Caligula’s Horse!
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02eicqpRd1ScQonBpn5pHo7dJWjdA2X1QRADErvCjGydTunr4ovSwyHuqWhnoYZCgGl&id=100044149762381
άκουσα το Green Lung και γαμάει
3/3 μπαντάρα
Eκανα ολοκληρο register χθες στο spotify για να ακουσω αυτά τα 20 δευτερόλεπτα
Πάμε μπαντάρα
Αν το εξώφυλλο πάντως είναι αυτο που φάινεται λίγο, θα έχουμε το πρώτο μέτριο εξώφυλλο τους.
Από την άλλη, αυτα τα 20 δευτερόλεπτα, ήταν υπέροχα μετά από 2 δίσκους, ριφφάρα trademark Σαμ Βαλλεν.
To ακριβώς ανάποδο, μ’ άρεσε το εξώφυλλο (το Rise Radiant το βρίσκω να προσπαθεί να είναι μεγαλειώδες, αλλά να μην τα καταφέρνει, το δε Moments from Ephemeral City είναι κακό, αλλά ιδιοσυγκρασιακά κακό, κι άρα καλό), το σνίπετ μου φάνηκε εντελώς αδιάφορο, αν και προφανώς δεν είναι παρά 10 δεύτερα άρα δεν λένε και τίποτα.
Το rise radiant, παρόλο που δεν είναι κάτι φοβερο σαν ιδέα, μου μετέφερε μια ηρεμία, το οποίο το κάνει φοβερό στο μυαλό μου - συν το γεγονός ότι είχε και άλλες ζωγραφιές/πίνακες μέσα, που ήταν όλα στο ίδιο μοτίβο.
Το Moments από την άλλη, δεν το βρίσκω κακό, αλλά οκ, γούστα είναι αυτά έτσι και αλλιώς.
Τώρα όσων αφορά το ριφφ, σίγουρα όχι αδιάφορο. Μου άρεσε που το πρώτο snippet είναι πιο ριφφοκεντρικό σε σχέση με τους προηγούμενους 2 δίσκους, που στηρίζονταν περισσότερο σε lead και όχι σε ριφφ. Moυ θυμίζει εποχές που ακουγα το Marigold ή το Water’s Edge (στο 5:25) που είχαμε κατακλυσμιαία ριφφ. Όλα αυτά από 10 sec όπως λες, μιλάει ο fanboys μέσα μου
Εγώ btw τους έμαθα από το avatar του Sevek με το Bloom, το είδα και είπα “ΤΙΕΞΩΦΥΛΛΑΡΑΕΙΝΑΙΑΥΤΗΓΤΧΜ”, ενώ για το Rise σκέφτηκα “α, τέτοια βλέπω από τους ζωγράφους των δρόμων σε νησιά κλπ”, σόρυ νοτ σόρυ, δεν το είχα πει ποτέ γιατί ντρεπόμουν αλλά πήρα θάρρος τώρα που δεν αρέσει ούτε στον Μάνο
εντιτ, για το από πάνω, ΤΙΡΙΦΦΑΡΑΕΙΝΑΙΑΥΤΗΓΤΧΜ
Bingo
Ατελείωτη