Ποιοι οι ουσιαστικοί λόγοι επιλογής αγαπημένου συγκροτήματος

1)οχι καφριλες
2)ρυθμος και μελωδια
3)φωνη

Με λιγα λογια αυτο που εχω βρει κυριως στους Sabbath και στους Zeppelin

Ναι! Συμφωνώ!

1.όταν η μουσική τους με κάνει να συγκινούμαι,
2.όταν με ταξιδεύει
3.όταν έχει υπέροχη φωνή, μουσική, και στίχους…

Ειναι πολλα, θα προσπαθησω να ειμαι περιεκτικος και συντομος

1. Να με μαγευει η μουσικη τους
  2. Να με ανατριχιαζει (κυριολεκτικα), να μου προκαλει εντονα συναισθηματα, να με πωρωνει, να με ταξιδευει, να με κανει να χαμογελαω ακομα και τις ‘‘μαυρες’’ μερες
  3. Να μου ‘‘λενε’’ κατι ιδιαιτερο οι στιχοι και η μουσικη τους
  4. Να ειναι πολυ καλοι και οχι τυχαιοι ολοι οι μουσικοι του συγκροτηματος ο κιθαριστας-ες, ο μπασιστας, ο ντραμερ και φυσικα να εχουν μια ΘΕΙΚΗ φωνη
  5. Να μου αρεσει γενικα το image της μπαντας και αυτο που ‘‘περνανε’’ προς τα εξω
  6. Να μου αρεσει το μεγαλυτερο μερος της δισκογραφιας τους
  7. Να μου αρεσουν και να μου προκαλουν αυτο το ‘‘κατι’’ τα εξωφυλλα των αλμπουμ τους
    8 ) Φυσικα να εχουν ΣΑΡΩΤΙΚΗ, εντυπωσιακη και συνεπη σκηνικη παρουσια
  8. Να τους εκτιμω και να τους θαυμαζω σαν ανθρωπους και σαν προσωπικοτητες, να τους σεβομαι
  9. Να μου αρεσει ο τροπος που αντιλαμβανονται την ζωη και γενικα η κοσμοθεωρια τους
  10. Να τους εχω συνδεσει με την ζωη μου και να τους εχω κατι σαν ‘‘δικους μου’’ ανθρωπους
  11. Να μπορουν να με συντροφευουν σε ο,τι φαση και να βρισκομαι
  12. Να βλεπω, νιωθω, αισθανομαι ή ακουω συνεχεια πραγματα που μου θυμιζουν τραγουδια τους
  13. Να μην τους ‘‘χορταινω’’ ποτε
  14. Να μην ξενερωνω ποτε
  15. Να νιωθω σαν μικρο παιδι οταν περιμενω να ερθει η ωρα να παω σε καποια συναυλια τους
  16. Να μπορω να βλεπω στο συγκροτημα πτυχες του εαυτου μου, ειτε σε τραγουδια, ειτε σε αποψεις, ειτε οπουδηποτε
    18 ) Να εχω σαν ‘‘ειδωλο’’ κατα καποιο τροπο καποιον απο το συγκροτημα
  17. Να μην μπορω να περιμενω να βγει το νεο αλμπουμ τους
  18. Γενικα να ειναι αυτο το ΕΝΑ συγκροτημα για εμενα που θα ειναι παντα ΕΝΑ…

Η φωνή, οι στίχοι και γενικά η ατμόσφαιρα κ τα συναισθήματα που δημιουργεί ένα συγκρότημα…αγαπημένη μου μπάντα είναι οι Anathema κ από κοντά πάνε και οι Saturnus γιατί ό, τι ένιωσα την πρώτη φορά που τους άκουσα αλλά και κάθε φορά που τους ακούω δε συγκρίνεται με τίποτα…είναι σα να σου ξεγυμνώνουν τη ψυχή…

οι λογοι ειναι ακουστικοι!!!δεν γινεται αλλιως…ας πουμε μπλακ και οτιδηποτε εχει γυναικεια φωνητικα…κανει τα μιλιγγια μου να παιζουν ταμπουρλο…rejected χωρις δευτερη δοκιμη!!!

Αυτά ακριβώς, αλλά γενικώς ωραία τα λες…:thumbup:

Να εχει τραγουδιστη ντυμενο με καουμποικη καπαρντινα και καπελουδα,με steampunk goggles και να θυμιζει γενικοτερα νομαδα απο cyberpunk ταινια…

Something like…?

Or…?

:ok: nailed το δευτερο(αν και το πρωτο δεν με χαλαει καθολου)…

MUSE…
Γράφουν μουσική που με πορώνει, έχουν έμπνευση, με εκφράζουν οι στίχοι τους γιατί λένε όλα όσα θα ήθελα εγώ να πω και δεν βρίσκω τρόπο, είναι όλοι τους εξαιρετικοί μουσικοί, έχουν άψογα φωνητικά και… ένα από τα μεγαλύτερά μου όνειρα είναι να τους δω live… (δεν τους έχω δει, εξαιρώντας καποια dvd και άπειρα βιντεάκια στο utube…:cry::cry::cry:)

Πρωτα απο ολα θελω να υπαρχουν στιχοι με νοημα και να ταυτιζονται με αυτα που σκεφτομαι και λεω.Να παιζουν μουσικη και ηχους που με ταξιδευουν…Να εχουν live και albums αξεχαστα και τελος να ακουγονται και μετα απο πολλα χρονια καριερας…Με αλλα λογια να ειναι οι doors,acdc,maiden,gnr και πολλοι ακομα…