Μαμά δες με μεγάλωσα

Αυτο τι ακριβως σημαινει; :-s

μπορει η rock and roses απλα λογω καταγωγης απο …δεν ξερω να γραφω καλα

πισω στο τοπικ ολοι τελος το σπαμ

Ανδ Ρόσες = σλανγκ του “Ανδ-ρες”.

Είπαμε, το θέμα μιλάει για άντρες εξάλλου! 8)

οι μανάδες είναι οι τελευταίες που το καταλαβαίνουν πάντως…
μεγάλο θρεντ,μεγάλη κουβέντα,άλλη φορά τα υπόλοιπα

• 1000 και στο “κυρίως” κείμενο και στο σπόιλερ…

Δεν ξερω αν τοτε γινεσαι αντρας αλλα βοηθαει … οταν εχεις προσπαθησει πολυ να τα

καταφερεις σε κατι , οταν εχεις βαλει αλλους να σε βοηθησουν και εσυ ο ιδιος εχεις

δωσει απειρες ωρες κ χρονια να το επιδιωξεις και ολα εδειχναν οτι θα γαμουσες κ θα εδερνες

αλλα στο τελος αποτυχαινεις εντελως , τοσο

που ειναι σαν να μην προσπαθησες καθολου , και αισθανεσαι τοσο αχρηστος οσο μια μεγαλη

χουφτα σκατα και νιωθεις βουτηγμενος στο βαλτο μεχρι τη μυτη .

Καθως βγαινεις απο εκεινη την περιοδο κ αρχιζεις να αισθανεσαι καλυτερα , καμια φορα σκεφτεσαι οτι καπως ετσι ειναι να γινεσαι αντρας , αλλα δεν σε πολυνοιαζει αυτο κιολας .

Καλέ πως δεν πορει??? Τι μάμμα θα ήταν εξ΄άλλου:wink:
άκουσε παιδί μου άμα και γίνεσαι άντρας οι κουβέντες σου πρέπει να είναι ξεκάθαρες κοινώς αντρίκιες και κυριώς δεν προσφωνείς την μητέρα σου μαμά αλλά μάνα εδώ μας άνοιξες ένα τόπικ πέταξες και πέντε έξι αμπελοσοφίες και έκανες τον χαβαλέ σου ε δεν είναι παλικάρι μου

συμφωνώ μέχρι κεραίας ίσως γιατί δεν θέλουν να μεγαλώσουν και οι ίδιες :wink:
δεν θέλουν να νιώσουν στο περιθώριο
και φυσικά μεγάλες κουβέντες και πολλές συζητήσεις αλλά άλλη φορά και υπό άλλες συνθήκες

αντρας ειναι αυτος που τα ποδια του πατουν στο εδαφος και ολες οι σκεψεις του περνουν πρωτα απο τα πανω κεφαλι και μετα απο κατω.

αντρας ειναι αυτος που ειναι ανεξαρτητος απο τριτους στα παντα, και οχι μονο στον οικονομικο τομεα

αντρας ειναι αυτος που μπορει να κανει μια κοπελα να νιωσει γυναικα, και οχι μονο στο σεκς

αντρας ειναι αυτος που λεει ‘‘αντρικες κουβεντες’’, δηλαδη αυτος που εννοει οτι λεει και κραταει τον λογο του

επισης αντρας ειναι αυτος που σεβεται την μανα(και τον πατερα του) του, αλλα ως εκει

τα ειπα καλα?

φαντάζομαι δηλαδη οτι αμα κάποιος πει μαμα αντι για μανα ειναι ενα σκατουλι ακομα.
Άμα δεν λες μανα και δεν το λες και με υφακι εισαι ακομα πιο πολυ σκατουλι.
Ομολογω αυτο το μαμμα που σε προσφωνεί ο καθενας εδω μέσα δεν με αφορα και δεν το αφουγκράζομαι ,τι σημαινει μαμμα δηλαδη και τον χρηστη νταζμανιακ να τον λέμε παππα:!:
η αιτιολόγηση?δεν μου λέει κατι καθώς μου φαινετε παιδιαστικο να κρίνεις απο το ποστ που απλά θέλει να μην δώσει ΣΟΒΑΡΟΦΑΝΕΙΑ στο τοπικ.Λοιπον σου υποσχομαι τα άλλα τόπικς μου θα χουν αντρικια ποστ και θα μυριζουν και απο την οθονη.Σαφώς και δεν αμπελοφιλοσοφο απλά δεν μπαίνω σε λεπτομέρεις

αυτή ηταν η γνωμη μου.αντρας βασικά πιστευω οτι ειναι δυσκολο να πεις ειμαι αντρας η ωριμος αλλα μερικες φορες σιγουρα νιωθεις ετσι

[SIZE=“6”]ΠΟΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΟ ΚΑΝΤΟΥ[/SIZE]

Πιστευω οτι ειναι κατι που το συνειδητοποιεις αργοτερα κοιτωντας στο παρελθον. Δεν νομιζω οτι το καταλαβαινεις την στιγμη που γινεται. Τουλαχιστον ετσι εγινε με εμενα οταν εγινα αντρακλας.

Ακριβώς για αυτό το λόγο το θέμα είναι πολύ σοβορό όπως πολύ σωστα ανέφερε και ρούντολφ και τα όποια ποστ θέρντ αναφορές σοβαροφανείς αστείες ή μη δεν πρέπει να το αγγίζουν
Οσο για τον danzamaniak δεν νομίζω να τον χάλαγε το πάππα όπως και το μάμμυ είναι τίτλος τιμής ειδικά από τόσο αξιόλογα παιδιά όπως τυγχάνει να είναι η πλειοψηφία των μελών του εν λόγω φλώρουμ

τιτλος τιμης,οπως λεμε σερ ενα πραγμα.

Δεν ξέρω πότε μεγαλώνουμε, αλλά μας εύχομαι αυτό να αργήσει πάρα πολύ :slight_smile:

(that’s why, το ξερω οτι δεν θες γυναικειες γνωμες, αλλα σε γραφω:p και απανταω.)

Τα ειπες απλα τελεια παλικαρι και εχω να πω ενα μεγαλο μπραβο!:smiley:
Αν δεν ειχα δει το post σου, θα εγραφα αυτα τα 2 που bold-αρισα.
=D>

Ναι, οκ, να νιώσει “γυναίκα”. Χρειάζεται όμως και η γυναίκα με τη σειρά της να κάνει τον άντρα να νιώσει “άντρας”, ε? Μη τα περιμένουμε όλα απο τους άντρες πια (λες και οι γυναίκες είναι το αιώνια παθητικό φύλο, ξέρω γω) :roll:

Και αν δεν 8ελει η κοπελα να γινει γυναικα και προσπα8ει ο αλλος αδικα τι παει να πει αυτο? οτι δεν ειναι αντρας ο αλλος…? :-k

Θα σου πουν “αν δε θέλει, φταίει ο άντρας που δε θέλει!” :lol: (ή το οτι δε βρέθηκε ο “ιδανικός”!)

:|:|:|

Βασικα τι θα πει να νιωσει γυναικα και να νιωσει αντρας,δεν ειναι καπως στερεοτυπη αυτη η φραση και αφελης;

Σοβαρά τώρα, όροι όπως “άντρας” και “γυναίκα” (όπως και κάθετι που εμπεριέχει την αντίθεση/συμπληρωματικότητα) ορίζονται πάντα ο ένας σε σχέση με τον άλλο. Κάθε κοινωνία δημιουργεί τις δικές της κυρίαρχες αναπαραστάσεις και νόρμες ως προς το πως πρέπει να συμπεριφέρονται ένας άντρας και μια γυναίκα. Οι Άλλοι (ήδη απο παιδιά) συχνά λειτουργούν ως καθρέπτες, απο τους οποίους κάποιος αντλεί στοιχεία για να οικοδομήσει την εικόνα του εαυτού του.

Τι σημαίνει αυτό? Εγώ επιμένω στην συμπληρωματικότητα των 2 φύλων, πως δε μπορούμε να απομονώνουμε τους εαυτούς μας απο τους άλλους, καθώς όπως μετράει η συμπεριφορά των άλλων προς τα εμάς, έτσι μετράει και η δική μας προς αυτούς (δλδ το να “νιώθει γυναίκα/άντρας” κάποιος, ό,τι και αν σημαίνει αυτό, έχει να κάνει και με τους 2 απλά). Μπορεί η άλλη να είναι νευρωτική και να νομίζει οτι “φταίνε οι άντρες που δε τη κάνουν να νιώσει γυναίκα”. Δεν κοιτάει όμως την πιθανή δική της ευθύνη σε αυτό (και γενικότερα των όλων βιωμάτων της). Το αντίστροφο ισχύει και για τους άντρες φυσικά.