Με όλο το σεβασμο στις γυναίκεςη γνώμη τους είναι περιττη,όχι για κανένα κολλημα που εχω απλά με ενδιαφέρει η αποψη απο κάποιον που μπορεί να ζήσει μια τετοια κατάσταση.
Λοιπον το θέμα μας ειναι πότε γίνεται κάποιος αντρας φαντάζομαι θα υπάρχουν πολλές αποψεις.
/
.Πόλλοι θα πουν οταν κάμει σεκς
άλλοι θα πουν οταν γίνουν ανεξάρτητοι οικονομικα μιλώντας.
Δεν βάζω πολλ γιατί δεν πιστευω οτι μπορώ να συνοψισω την απαντησή σε μία προταση.
Εγώ σήμερα ενιωσα οτι εγινα άντρας και πραγματικά το πιστευω.Απλά δεν μπορώ να εξηγήσω ακριβως το γιατι νιώθω ετσι.Μάλλον είναι ο συνδιασμος κάποιον πραξεών μου.
Απαντήστε αλλα σοβαρά παρακαλώ,όποιος θελει να κλειδωθεί ας κάμει ρεπορτ μην πει πρόλαβα.
υ.γ ακουω λοχαγέ ανχολη-πλζ οχι άλλο σπαμ -το ζητώ απο τα άτομα που μπορούν να καταλάβουν
όταν σταματάς να είσαι εμπόδιο στη ζωή των άλλων. προφανώς δεν αναφέρομαι στο οικονομικό. αν άντρας, έτσι όπως το εννοεί αυτός που άνοιξε το θρεντ, ήταν ο κάθε οικονομικά ανεξάρτητος, ο κόσμος θα ήταν γεμάτος άντρες κι εγώ έχω γνωρίσει ελάχιστους.
αν το +1 πήγαινε για το δικό μου ποστ, δεν είπα αυτό. το να χρειάζεσαι βοήθεια κάποιες φορές είναι πολύ λογικό και απόλυτα φυσικό και ΑΝΤΡΙΚΟ (!!!) να μη φοβασαι να τη ζητήσεις. εν ολίγοις, αυτό που λέω, είναι ότι άντρα σε κάνει η συμπεριφορά προς τους τρίτους. γνωστούς κι αγνώστους.
βέβαια, σε γενικές γραμμές, αυτή η φράση (“πραγματικός άντρας”, “έγινε άντρας” κλπ), μου φαίνεται ηλίθια. αν θέλει κανείς επεξήγηση, ευχαρίστως.
Αν και το συγκεκριμένο θέμα μύριζε τόση “αντρίλα” βρε παιδί μου για να το πάρω στα σοβαρά, δε μπορώ παρά να συμφωνήσω απόλυτα με το ποστ του somnambulist… Και για να μη συγχυζόμαστε με τις λέξεις, μπορούμε απλά να αντικαταστήσουμε το “άντρας” με το “ώριμος / άνθρωπος” και είμαστε τέλεια.
Γιατί αν ψάχνετε να γίνετε “άντρες”, ξέρω κάτι καλά περιοδικά για παράδειγμα που ξεχωρίζουν για τις πολύ καλές συμβουλές που δίνουν. Τύπου “100 + 1 Πράγματα Που Πρέπει Να Έχει Κάνει Ένας Άντρας Ως Τα -Αντα του” και έτσι. Πράγματα του τύπου “να έχεις κατουρήσει στο γκαζόν του γείτονα”, “να έχεις γλύψει τη γκόμενα του φίλου”, και τα λοιπά. Πανέξυπνες συμβουλές απο κόσμο που στην ουσία λέει “αν θες να γίνεις άντρας, γίνε σαν και μένα!”. Αντίστοιχα περιοδικά και προτάσεις υπάρχουν ασφαλώς και για τις γυναίκες… Ό,τι πρέπει για μαζική κατανάλωση απο το εξίσου μαζικού μυαλού κοινό.
σωστο και αυτο…γιατι στις μερες μας το “αντρας” συγχέεται πολυ και με το “καφρος”, “μάγκας” κλπ (που μονο "μαγκικα δεν ειναι αυτα στα οποια αναφερονται τα εν λογω περιοδικα)…
@ Somnabulist
sorry, ετσι το καταλαβα. Δεν εννοουσα ακριβως πως η βοηθεια ειναι μειωτικη απλά αυτη η αισθηση της αυτάρκειας σε παει σε αλλα επιπεδα
ρε ελανορ πιστευεις οτι έκνα το τοπικ για να δειξω αντριλα,η συγκεκριμενη φραση δεν ειναι για να ποζερευτω εγω η ο οποιοςδηποτε και να πουμε τωρα ειμαι αντρας.
Δεν το ονομασα ποτε γινεσαι ωριμος γιατι το τοπικ το φιαξα μονο για αντρες αλλιως θα χωνοντουσαν και γυναικες και απλα δεν αποσκοπουσε εκει το τοπικ
ναι το ξερω ειμαι ενα κακος ανθρωπος και σεξιστης και δεν βαζω αποσμητικο για να μυριζω αντριλα
Ναι ρε δατς, don’t worry, κατάλαβα γιατί άνοιξες το θρεντ.
Απλά και γω όταν βλέπω φράσεις του τύπου “γίνομαι άντρας τότε…” γελάω. Και μου έρχονται σκέψεις σαν αυτές που έγραψα πριν. Δεν έχει να κάνει με σένα, αλλά με το όλο concept.
παλι δεν με νιωθεις ρε μαν παιρνεις την φραση εγινα αντρας λαθος-αφου σε χαλαει καντην ωριμασα απλα την συγκεκριμενοποιησα(αραγε υπαρχει τετοια λεξη?_) για να αποκλεισω τις γυναικες απο το τοπικ
Μαν, άραξε, σε νιώθω. Αν αλλάξω τη λέξη “άντρας” με το “ωρίμασα”, τότε πάλι με καλύπτει η προηγούμενη απάντηση (συν μερικά ακόμα που όμως αφορούν τους πάντες, άντρες και γυναίκες).
Συγκεκρεμενοποίησα δεν υπάρχει, όχι, όπως δεν υπάρχει και “συγκεκρεμένος”!