Ηλικίες

σχεδοοοοον 19 :stuck_out_tongue:

36 πατημένα :smiley:

Ειμαι 20, μενω Αθηνα και σπουδαζω Αγγλια ( Exeter )…

Και εγω ειμαι ο Πετρουλης και μολις τελειωσα

19 χρονων,3 μηνων,12 ημερων και 10 ωρων!

31!!!

[SIZE=“3”]ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ-ΓΟ-ΜΑΙ!![/SIZE]:stuck_out_tongue:

78-άρης ?

ντα!:-s

όπα ρε σειρά !! :smiley:

ELA???KALAMATA.PAIZEI NA SE KSERW KAI EGW KALAMATA EIMAI
:D:lol:

22 απο Πατρα

εισαι 31 και ακους αυτα που ακους και εγω που μαι 15 σε χωνω με 80ιλες?:stuck_out_tongue:

20 απο Π. Φαληρο

στην ηλικια σου αγορι μου κατι αναλογο ακουγα κι εγω!!!
Ο ανθρωπος καποια στιγμη κατασταλαζει και βλεπει με την παροδο των χρονοι τι διαολο του αρεσει…ετσι κι εγω, εχω καταληξει σε αυτα!
Υπαρχει ομως ενα θεματακι…ΠΟΤΕ δεν ακουγα Παουερ…ποσο μαλλον τοσο φανατικα οπως εσυ!
και επειδη εχω δει τι απεγινε ο κοσμος που μου τα ζαλιζε τοτε…δεν σου λεω τιποτα!
Απολαυσε οτι μαλακαϊα σε αρεσει τωρα και οταν ερθεις στα χρονια μου (φαινονται πολλα αλλα δυστυχως περνουν γρηγορα) θα κοψεις συμπερασμα μονος σου!Οπως αλλωστε ΠΡΕΠΕΙ !:lol:

ΜΕΓΑΛΗ αλήθεια!!! :(:(:frowning:

Γεροντοκατάθλιψη αλέρτ στο θρέντι!:stuck_out_tongue:

Φτου σας ρε! Μελαγχόλησα.

Σωστος.:wink:

Γεροντοκαταθλιψη αλερτ??? Κ που ειστε ακομα.

Εχετε παρατηρησει οτι καθε χρονος που μας αφηνει φαινεται να εχει περασει γρηγορτοτερα απο τους προηγουμενους???

Ειναι απλουστατο.

Οταν εισαι 10 ετων ενα ετος αντιπροσωπευει το 1/10 της ζωης σου.

Οταν εισαι 30, αντιπροσωπευει το 1/30 και παει λεγοντας.

:-s

παιδες σορρυ για το ποστ!!
προσπαθουσα να του δωσω να καταλαβει οτι οσα λεω για τη μουσικη που ακουει και ολα οσα "ανταλλασουμε "
μεσω των θρεντ ειναι κατι για το οποιο πρεπει (και ελπιζω) να νιωθει ΚΑΛΑ!
Ναι,ΟΚ , οι αναμνησεις απο την εποχη που ημουν στην ηλικια του εχουν αρχισει και “θολωνουν” καπως [-X αλλα δεν παυουν να ειναι και οι πιο γαματες!
Βεβαια, αν φτασει στα 31 και το θεμα της μουσικης το ζει οπως τωρα (κατι το οποιο κανω κι εγω) τοτε θα μπορει να παρει τη θεση μου στα φορα του μελλοντοςνε…
:stuck_out_tongue:

τωρα,αν το 2024 ακουει ακομη ο κοσμος power ,παιζει να του δωσω μια ευκαιρια κι εγω!:lol: