Ηλικίες

…οι δικές μου αναμνήσεις όχι μόνο δεν θολώνουν αλλά γίνονται όλο και πιο “φωτεινές”

κατά τα λοιπά συμφωνώ με τον προλαλήσα… 8)

εγώ είμαι 16 :smiley:

Αστοδιαλο,απο που ξεφυτρωσες εσυ?

τι να σου απαντήσω τώρα? :-s

Κατι εξυπνο.

μπεεε

μμ… από το διπλανό οικόπεδο! :lol:
που θες να ξέρω?
πέρασε ο χρόνος πολύ γρήγορα κ ούτε που το κτλβ …:-s

Μεγκαθέριε, αν και θα σκοτωθούμε περί πάουερ (:p), το ποστ σου ήταν τιμιότατο και με πολλές δόσεις αλήθειας.

Είμαι 21 παρά 1 μήνα και πράγματι περνάνε πολύ γρήγορα τα γαμημένα τα χρόνια.

ρε συ…οπως εχει πει και ο Τρισμεγιστος Θανασης “ολα ειναι ατμος”!!:roll:
Φραγκα,παρεες,στρατος,δουλεια,σχολεια,πανεπιστημια,οικογενιες και ολα οσα μπορουν να μπουν σε αυτη την πολυ ευρεια κατηγορια…
ελαχιστα ειναι αυτα που πραγματικα μενουν και τελικα εχω καταληξει οτι ενα απο αυτα ειναι ο εαυτος μας (ως μοναδα) και οι αναμνησεις!
Δεν το λεω εγωιστικα!Εχουμε αναγκη και τα υπολοιπα και μαλιστα πολλες φορες…το θεμα ειναι ποσες φορες μας δινονται και απο αυτες ποσες φορες μας μενει κατι.
Οχι ομως να ζεις για να θυμασαι τις αναμνησεις…να ζεις για να τις δημιουργεις!
γιατι αλλιως γερνας ακομη πιο γρηγορα!:wink:

Εμενα στην γειτονια μου ΚΑΝΕΙΣ δεν με κανει για 31!!(κοιτα ρε μαλακα που μιλαω λες και εχω “τελειωσει” [-X)
Οι περισσοτεροι ζουν με στανταρακια σε εμφανιση ,τροπο συμπεριφορας και κουλτουρα και κρινουν αναλογα!
Το θεμα ειναι να νιωθεις ωραια ρε!!Να ζεις οπως σου κανει κεφι (οσο σε αφηνουν τα κοινωνικα στανταρακια στην τελικη) και τα υπολοιπα ειναι απλα ΑΤΜΟΣ.

τωρα, οσο αφορα το Παουα…Γουατς δε φακεν προμπ μεϊτ?:smiley:

Eγω δεν εχω προβλημα,γιατι παρολο που περνανε δε μου φαινεται καθολου! Ενα ακομη κουσουρι στη συλλογη!8O

Το πάουα γαμεί ρε!

Για τα υπόλοιπα είσαι πολύ σωστός. Ίσως διαφωνώ στα περί αναμνήσεων, δηλαδή γουστάρω να κάθομαι και να αναπολώ στιγμές και καταστάσεις, αλλά παράλληλα να δημιουργώ καινούριες! Διοτι όπως είπες, γερνάς πιο γρήγορα.

19 …

Ελα ρε σειρα!:lol:

Ήρθα :bye:

στην τρυφερη ηλικια των 26

20…:bounce::dizzy::drunk::har::yahoo:

21 :smiley:

BUMP !

19 από βόλο

26 στα μέσα, Αθήνα.

Και σχολιάζοντας και τις προηγούμενες σελίδες, περνάω απείρως καλύτερα τώρα και ο εαυτός μου μού αρέσει πολύ περισσότερο απ’ότι στα 15 (μπρρρρ), στα 19 ή στα 23. Πουχου.
Υπολογίζω δηλαδή στα 30 να είμαι μία κινούμενη ευτυχία.

27 και καλα να παθω

edit… λαρισα (crimson city)