19 και δε ντρέπομαι.
18,μενω,αθηνα,σπουδαζω αθηνα
17 αθηνα π.φαλιρο ελπιζω να μην περάσω στο κακοσαλεσι:p
Σε λίγους μήνες αλλάζω κατηγορία,ένας μοντ να αλλάξει την ψήφο μου.
19 και κάτι μήνες και αρχίζω να φοβάμαι τα 20.:-s
Νομίζω είχα ψηφίσει όταν ήμουν ακόμα 24… τώρα ανήκω στην επόμενη κατηγορία… γερναμεεεεεε…
under 13
Bacillus
- σκατά.
γτ ρε ;
Δεν ξέρω ρε. Οι περισσότεροι σε αντιμετωπίζουν κάπως.
Παραπονιάρικο mode on.
Ρε οι καλύτερες ηλικίες είναι αυτές, μη διαμαρτύρεστε!
Βασικά από αυτό το point of view ναι ίσως. Δεν ξέρω μωρέ τώρα.
Πόσο μα πόσο σίγουρος ήμουν όμως οτι ο Βάκιλλος είχε βάλει το under 13! Γι’αυτό τον αγαπάω… :!:
Σε 5 χρόνια θα έχεις αναθεωρήσει!
δεν πρεπει να ανοξουμε καινουριο θρεντ?
αυτο ειναι παλιο τωρα…
τα στατιστικα σιγουρα θα αλλαξουν
Καλά ναι φυσικά στα @@ μου ρε συ. Αλλά κυρίως σε θέματα μουσικής, στην ηλικία μου είναι ελάχιστοι που ακούν (πάνω-κάτω) τα ίδια πράγματα με μένα. Δεν έχω να συζητήσω με κανένα, και όταν το κάνω, οι περισσότεροι μεγαλύτεροι σε αντιμετωπίζουν με υφάκι. Ε καταντάει λίγο σπαστικό.
edit. δεν λέω πως είμαι ξεχωριστός ή τίποτα τέτοιο, αλίμονο…αλλά όσο νά’ναι αναγκάζομαι, ειδικά με την παρέα μου να αφήνω τα είδη που ακούω και ψάχνω τώρα στην άκρη, και να συζητάω ότι ακούν αυτοί, που εγώ τα άκουγα πριν από αρκετό καίρο και πλέον έχασα το ενδιαφέρον μου γι’αυτά.
αλήθεια . μερικές φορές καταντάει μαλακία να πρεπει να αποδείξεις τις απόψεις σου και τις γνώσεις σου στον κάθε μαλάκα π σε λέει ανίδεο πιτσιρικά.
από την άλλη , δν μιλάω για σενα να ξηγιόμαστε , αλλά σκέψου πόσοι είναι 16-17 έχουν ακούσει μερικά πράγματα κ νομίζουν πως έχουν τις γνώσεις όλων των συντακτων του ροκιν μαζί. #-o
Βέβαια. Αυτό είναι κλασσική περίπτωση της ηλικίας μου. Σα να περιγράφεις την “παρέα” μου ένα πράγμα. Τι να πω.
Η μουσικη δεν ειναι γνωση αλλα ειναι ψυχαγωγια-διασκεδαση…μην σπαζοσαστε με ανθρωπους που το παιζουν δηθεν
και το κρυφτό είναι ψυχαγωγια-διασκέδαση αλλά πάντα θες να είσαι ο καλύτερος . είναι στην ανθρώπινη φυση . στη μουσική ένας τρόπος να είσαι “ο καλύτερος” είναι να έχεις περισσότερες γνώσεις από τον άλλο .
anyway άνοιξα ένα θρεντ στο podium για προβληματισμούς πάνω στις ηλικίες .
http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?p=837549#post837549