οι γνωσεις μετρουν οταν δεν ξερεις μουσικο οργανο
αλλιως υπαρχουν κοντρες ποιος παιζει καλυτερα
γενικα, σε ολα τα; πραγματα θελουμε να δειχτουμε:p
οι γνωσεις μετρουν οταν δεν ξερεις μουσικο οργανο
αλλιως υπαρχουν κοντρες ποιος παιζει καλυτερα
γενικα, σε ολα τα; πραγματα θελουμε να δειχτουμε:p
Αυτοί το βλέπουν σα γνώση, εγώ απλά θέλω να κάνω συζήτηση, να ανταλλάξω απόψεις, και να μάθω και κάτι παραπάνω.
ειναι γνωση
αλλα δεν ειναι ουσιαστικη
το πολλ αυτό ισχύει μόνο για 1-2 χρόνια. μετά γίνεται πασσέ!
εκτός κ αν ανήκεις στην τελευταία ομάδα …
μην τα φωναζεις αυτα:p
1ον. Κάθε ηλικία αποκτάει την αξία της αφού την περάσεις… Με άλλα λόγια κάθε πέρισυ και καλύτερα.
2ον. Είναι χαζό να αντιμετωπίζεις τους μικρότερους ‘κάπως’ μόνο και μόνο γιατί δεν έχουν ακόμα προλάβει να αποκτήσουν ισως την ίδια μουσική εμπειρία με εσένα , ή επειδή το ενδιαφέρον τους κινήται σε ένα είδος που εσύ πλέον το θεωρείς ξεπερασμένο, φυσιολογικά είναι αυτά και κανονικά θα έπρεπε να επικοινωνούμε με αυτά τα παιδιά και να τους προτείνουμε ακούσματα.
3ον. Γίνετε και το αντίθετο υπάρχει ρατσισμός και από τους μικρότερους προς τους μεγαλύτερους :!:
Αυτό… ντάξ, είμαστε όλοι “παιδιά” αναφορικά με μεγαλύτερες ηλικίες απλα ο μικρότερος είναι δικαιολογημένος λόγο ηλικίας ενώ ο μεγαλύτερος όχι, λόγω κομπλεξισμού.
4ον. Είναι η λεγόμενη μουσική ορίμανση κατά την γνώμη που μου δεν είναι τίποτα άλλο από την βελτίωση της κριτικής ικανότητας του εκάστοτε ανθρώπου. Του να ξεχωρίσει καλύτερα τι αξίζει και τι οχι… Το οτι οι μεγαλύτεροι ακούν κατα κανόνα όλο και ποιό ήρεμη μουσική είναι μυθός, απλά ανοίγονται περισσότερο και δίνουν ευκαιρία σε εναλλακτίκα η κλασσικά ακούσματα. Με λίγα λόγια θα ακούσω bolt thrower και δεν με χαλάει αν στο καπάκι να πέσει Nina Simone και μετά Infected mushroom. Αυτό δεν έχει να κάνει τόσο με γνώση, όσο με εμπειρία και εκγύμναση τω ώτων!!! λολ.
Ααααααχ 37ρίζω όπου νάναι…άντε να πώ 36 1\2:):!:
18 ta ekleisa x8es
ps den mporw na grapsw me ellinika
χρόνια πολλά τουλίπα!!! check out your profile
κι εγώ άλλαξα γκρουπ πριν μια βδομάδα… :?
Πορνογερος αλερτ
22 μετά τις 5/3…
eimai tou 82 kai ligous mhnes 8a klisw ta 28… alla den mou fenete!!!
fixed.
pig ξεκινα κανε παρεα με μεγαλυτερους αμα θες να μιλας με ατομα για μουσικη.ουτως η αλλως δεν φαινεσαι ο τυπικος 16αρης(και αυτο το λεω για καλο)
βρες και μια 20αρα να σου δειξει πως βαρανε το πιατινι και εισαι κομπλε
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
χαχαχα!!!
Βασικά κάνω παρέα μόνο με μεγαλύτερους. 1-2 χρόνια όμως, δεν μετράει. Τελοσπάντων θενκσ για τις συμβουλές, ειδικά την τελευταία θα την έχω σοβαρά υπόψιν :lol:
Είμαι 38 εσώ και 2 μήνες…Πολύ μεγάλος για εδώ μέσα [-X αλλά τι να κάνουμε τώρα…
ζωης ε λογου μας