Mytilhnh na les kalytera psychobitch … plaka kanw, den yparxei logos…
14,5 Ηράκλειο
Mutlhnh einai h polh - prwteuousa kai egw eimai apo xwrio tou nhsiou. Gi’ afto lew Lesvos, para tous suneirmous pou ginontai.
Καλά κάνεις και το λες, εφόσον είσαι περήφανη για την καταγωγή σου. Άσε να λένε.
San kainourgios sto forum as pw kai ta dika mou…
Eimai 22.5, spoudazw italia kai menw athina…
24 Athina
:twisted: Εγώ είμαι 16,5 δηλαδή τον Ιούλιο θα μαι official 17!!!Και σε 1 χρόνο ακόμα 18…αχχχχχχχχχχχχχχχ άντε…!!!Μένω Αθήνα…AIGALEO CITY…ΟΛΕ!!! :twisted:
Σε 2-3 μέρες 19…Λυκόβρυση(Βόρεια προάστεια Αθήνας…Δε νομίζω να ακούει κανείς τίποτα λαϊκούρες εδώ μέσα του στυλ Μαζονάκης )
Να σας πω κι εγώ… Είμαι 20, σπουδάζω στην Πάτρα(όπου κάτι μου λέει ότι θα σπουδάζω για πολύύύ καιρό ακόμα… :oops: ) και μένω στην Αθήνα.
xaireteeeeeee. eimai o dhmhtrhs eimai apo xio kai spoudazw stin 8essaloniki kai eimai 19xrwnwn
Καλώς τον και από εδώ 8)
15 apo Hrakleio Krhths…
13 από Χανιά. Ο μικρότερος είμαι 8)
Μπα, εγώ όσο πάω μικραίνω… Σε λίγο θα πάω 12 και θα είμαι εγώ ο μικρότερος 8)
Ωραίο πράγμα η αυτογνωσία… :twisted:
Είμαι 14 χρονών και ζω στην Αθήνα στο Παγκράτι!
Πότε θα κάνουμε Meeting?
Επ, unholy Κορκολή, άκουσες 14χρονα και αμέσως για meeting; Χεχε, πλάκα κάνω εννοείται (μην μας παρεξηγηθείτε κιόλας).
Meeting το καλοκαιράκι πιθανόν. Ίσως σε κάνα rockwave ή και ξεχωριστά. Θα δούμε.
Καλή ευκαιρία το καλοκαίρι…! Θα χαρώ πολύ να δω κανά δυο από εδώ
Α, κ δεν παρεξηγώ, Κορκολής είμαι έτσι κ αλλιώς (ήμουν βασικά, αλλά once a Korkolis, always a Korkolis 8) )
18 απο Πορτοχέλι, currently positioned at Αθήνα, (γεναίος) Νεος Κόσμος. unholy, να βγάλω καυτές πληροφορίες για την παιδεραστική σου δράση στην επιφάνια???