Live album από τους Rival Sons.
Pair of Aces, Pt. 1
In June 2021, Rock’n’Roll band Rival Sons delivered two live performances from Catalina Island, California. They were originally streamed via VEEPS to fans at home across the world, many of whom were still in lockdown because of the Covid-19 pandemic.
At the time the band stated: “We’ve all been through so much this past year and a half. We have longed to be on the road playing for you. As you know, we launched our label Sacred Tongue Recordings and have been re-releasing our early material. We felt that revisiting these first two records in a live, prestigious setting was the best way to give them the first-class treatment that our humble beginnings couldn’t provide.
Now, for the first time, these performances will be available to watch on YouTube and to stream on audio platforms. Both performances will be premiered via YouTube and released in their entirety digitally. A PAIR OF ACES: LIVE FROM SANTA CATALINA ISLAND (PART 1) will be released on November 22; pre-save HERE. RSVP for the YouTube premiere HERE. A PAIR OF ACES: LIVE FROM SANTA CATALINA ISLAND (PART 2) will be released on December 13; pre-save HERE. Individual songs for both nights will also be made available the following day.
Καλή μέρα σήμερα.
Τι ΔΙΣΚΑΡΑ εβγαλε ο Μανσον.
Θυμιζει εποχες late 90s αλλα ακουγεται παραλληλα και φρεσκο.
Το ομωνυμο One Assassination Under God στο repeat ολη μερα.
Ουτε ενα μετριο τραγουδι. Παλι καλα εβαλε μυαλο και εβγαλε δισκο με 9 τραγουδια κι οχι 15-16.
Α, μπα; Μπορει ενας δισκος να γινει καλυτερος αφαιρωντας κομματια;
Οχι, δεν υπηρχε καμια αφαιρεση τραγουδιων, ισως δεν διαβασες καλα τι εγραψα
Ισως εννοουσες οτι ευτυχως που εγραψε μονο 9 τραγουδια η’ οτι ευτυχως που εβαλε μονο 9 τραγουδια απο αυτα που εγραψε.
Εχθές κέρδισε η ραπ, σήμερα ας κερδίσει το indie/alt/pop
Συλλογή με πάνω από 100 καλλιτέχν@, και πάνω από 4 ώρες (!) μουσικής, σε μία προσπάθεια να βγουν μπροστά πειραματικές ή ήδη διάσημες LGBTQI+ φωνές.
Νέο άλμπουμ απ’ τον Father John Misty, ο οποίος επιστρέφει μετά από 2 χρόνια και το “Chloe and the 21st Century”. Απ’ τα singles μπορούμε να πούμε ότι έχουμε και πάλι έναν ποιοτικό δίσκο, αλλά θέλει σοβαρή ακρόαση για να κρίνουμε.
Ντεμπούτο στην αγαπημένη 4AD απ’ την Kim Deal. Φωνητικά μπορεί να αρέσει, μπορεί και όχι, αλλά ενορχηστρωτικά μιλάμε για πολύ όμορφο δίσκο.
Έχω πανηλίθια ερώτηση οπότε ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη.
Επειδή δεν γουστάρω καθόλου το spotify και δεν θέλω να βάλω ούτε το free, ούτε για έναν δίσκο, υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να ακούσω το καινούργιο του Λεξ, κάτι σαν το μεταλλάδικο τράκερ δηλαδή αλλά για τσόγλανους;
ΕΝΤΙΤ, ξηγήθηκε το soulseek για τα προηγούμενα και ο @apostolisza8 για το τελευταίο, θενκς γκαηζ
Δεν έχουν κάνει στο Υτ επίσημη ή ανεπίσημη playlist;
Όχι, ούτε για το Μετρό δηλαδή, δεν ξέρω γιατί.
Στο soulseek
Ti γίνεται με το Ντεθ Μεταλ φέτος?
Αλλο ένα επος. Ισως ,ΙΣΩΣ, καλύτερο όλων!
(Εγώ πάντως το έχω ακούσει 10 φορές και δεν έχει χάσει καθόλου την δυναμική του!)
Λεπον, δεν είναι το μέρος να γίνει appreciated, αλλά το άλμπουμ είναι for the books, το είπα το έβγαλα από μέσα μου, οποίος θέλει το πατάει.
Ειδικά το single με τη Billie
Και που είναι το σωστό μέρος;
Αν και το αλμπουμ ειναι για το 2025
Στο φόρουμ το pop & rock