Υπαρχει κι ενα αφιερωμα στον Καστοριαδη που ειχε προβληθει απο την εκπομπη “Παρασκηνιο” της ΕΤ1.Το παρον αφιερωμα κυκλοφορει στο νετ και μπορειτε να το βρειτε εδω.
Εγώ έχω από τις Ανιχνεύσεις μία εκπομπή για τον Κορνήλιο Καστοριάδη με αφορμή τα 10 χρόνια από τον θάνατό του. Ενδιαφέρουσα αλλά πιστεύω περισσότερο για κάποιον που δεν τον έχει πολυψάξει (εγώ πχ) παρά για κάποιον που έχει διαβάσει μπόλικο πράμα.
Υπάρχει στο black tracker.
Για την ιδια μαλλον μιλαμε.
Το πήρα δωρεάν απ’ τη σχολή, μου’σπασε τα νεύρα γιατί έδωσα το μάθημα 3 φορές μέχρι να το πάρω και τώρα δεν θέλω να το ξαναπιάσω στα χέρια μου… Επειδή όμως το γουστάρω απίστευτα σαν βιβλίο δεν με βλέπω να τηρώ τον όρκο μου :lol:
Πως να μη το γουστάρεις, εδώ εγώ έσκασα 50 ευρώ για να το αγοράσω!!! :lol:
Είναι γαμώ τα βιβλία!!! (τώρα το μάθημα είναι άλλο πράγμα βέβαια…)
Όντως, αλλά κάθε φορά που το διαβάζω μου έρχονται φλας μπακ από τις εξετάσεις και ανατριχιάζω…
Γι’ αυτό πρέπει να διαβάζουμε τα βιβλία σκέτα, χωρίς αυτά να σχετόζονται με τραυματικά βιώματα τύπου εξετάσεις! 8)
(μια απ’τα ίδια και για τα βιβλία της δικής μου σχολής, ειδικά κάτι κοινωνικές ψυχολογίες… και ενδιαφέρον να είχαν, όταν σου έβαζε θέματα εξετάσεων ο Παπαστάμου… μπρρρρρ, ούτε να το σκέφτομαι δε θέλω!)