Γεια σας ειμαι νεο μελος και λεω ενα “γεια” σε ολους. εχω σπουδασει ηλεκτρονικος οπτικοακουστικων συστηματων και ηχοληωια επισης παιζω τυμπανα 10 χρονια τωρα. δε γνωριζω πολλα για το forum εδω και θα ειλπιζα να μου μαθετε καποια πραγματα καθως δε γνωριζω την τυφλα μου. Ειμαι ανθρωπο της μουσικης και ζω απο αυτο.Ευχαριστω πολυ παιδες!!!
Γουστάρουμε μουσικούς και ιδιαίτερα ντράμμερς! 8)
Καλώς ήρθες!
Welcome
Ηey!
Oτι θες ρωτα Ειμαστε ευγενικες ψυχες
Μαμω τις σπουδες εκανες!
Απο ακούσματα?
geia sas paidia me lene liori kai goystaro poly ta pozer komatia kai group!an kserete kai mporeite na me voithisete poy mporo na vro clipakia na katevaso tha sa eimai eygnomon ?? (eimai pozeras ti na kanoyme!!)
apo oti vlepo einai kala organomeno to site kai xairomai giayto giati mexri tora imoyn poly sto psaksimo!! thanks ek ton proteron kai kali mas synexeia!!!
καλώς ήρθες στην παρέα μας liori, είμαι βέβαιος πως πολλά από αυτά που ψάχνεις θα τα βρεις εδώ.
Μία παράκληση μόνο, σε περίπτωση που μπορείς να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες, θα χαρούμε πάρα πολύ αν γράφεις με ελληνικά. Αν δε μπορείς να βρεις ελληνικούς χαρακτήρες, μην ανησυχείς για τίποτα. Απλά εξήγησε σε όποιον από τους υπόλοιπους mods ή admin σου πει οτιδήποτε για το ότι είσαι εκτός χώρας
καλημερες και απο μενα στα νεα μελη
Welcome και απο μενα στα καινουρια μελη. Καλη διαμονη παιδια.
Χαιρετώ, death-μεταλάδες,καλα πόστς και καλες ηχολήψίες