+1 εγω παλι το ακουω τα βραδια:wink:
τι χορταστικο cd!!
Τα βράδια μόνο σκληρά πράγματα. Όχι ποπακια. Και αυτό έλειπε να μην είναι χορταστικό. Αφού είναι διπλό.
ε οχι κ ποπακια:blow:
το ξερω γι αυτο το ειπα…κ εχει κ πολυ αξιολογα τραγουδια:)
Όντως ανέλπιστα καλό. Ειδικά μετά το καραμέτριο By the Way. Αλλά ποπάκι.
βαλτος εισαι εεε??
ρε τι μας λες? το by the way εκτος του οτι ειναι το αγαπημενο μου ειναι κ γεματο πανεμορφες μελωδιες:)
dosed,venice queen,tear,don’t forget me…τι να πρωτοαναφερεις??:-k
Αγαπημένο σου οκ, αλλά πολύ μέτριος δίσκος. Mother’s Milk, Blood Sugar Sex Magik, Californication τόσους καλύτερους δίσκους έχουν, σιγά.
Με το By The Way τους έμαθες?
Υπαρχει εστω κι ενα τραγουδι τους που δεν σ’αρεσει?
Βαλε μεσα κι αυτα που δεν εχουν βγαλει ακομα.
μονο ενα απ το mother’s milk:p
οχι αλλα το εχω συνδεσει με το καλοκαιρι που περασε που ηταν απ τα καλυτερα μου:)
το mother’s milk δεν το θεωρω καλυτερο αλλα anyway…8)
Το πόσταρε ο Σκουρτζος και ζήλεψα, και είπα να το ακούσω τσι εγω!
ωραία ριφφ.
Greatest hits I-Queen.Ωραίος δίσκος με μπεστ οφ,σου δίνει ωραία χαρούμενα συναισθήματα και όμορφες στιγμές
Εντιτ:ο ιδανικότερος δίσκος για να αρχίσεις την μέρα σου
+1000
τι μ θυμησες??
ο πρωτος rock δισκος που ακουσα κ εγινα ροκου:D
Αααα,εμένα ήταν έναν των άνιμαλς:p,των queen δεν το άκουσα με την πρώτη φορά,μόνο δύο συγκεκριμένα τραγούδια,μετά μία μέρα τυχαία το άκουσα όλο και από τότε είναι στο τοπ τεν:p
τελευταία οι μέρες μου αρχίζουν “εύθυμα” με αυτό…
Τον τελευταίο καιρό το ακούω κάθε πρωί που πάω για δουλειά και μου φτιάχνει τη διάθεση
όπως επίσης και αυτό εδώ το album
Ξεκίνησα την μέρα μου με Isengard - Hostmorke, και θα έλεγα πως μέχρι τώρα χαρακτηρίζεται άκρως δημιουργική. Εύγε Fenriz :).
Μπορει να εχει ακουσει τα σχολιανα του το αλμπουμιδι,αλλα εμενα με αρεζει,ειδικα το πρωι ειναι πολυ ανεβασιαρικο να το ακους μαζι με καφεδακι και τσιγαρακ,να ξεκινησει χαλαρα κι ωραια η μερα:)
Tα σπαει ρε ! Οτι πρεπει για ενα ωραιο ξυπνημα !
Ετσιιιιιιιιιιιιιιιι:D