Όμορφοι δίσκοι για να ξεκινήσετε τη μέρα σας

Shadow Gallery- Tyranny

Εγγυημένο όμορφο ξυπνημα:!:

Απλα,:bow:

Eπισης:

Α ρε Mike γαμω την φωναρα σου…:cry:

προσκυνάμε shadow gallery :frowning:

Yes we do:(Ρε παιδια με αυτους ξερει κανεις τι θα γινει τωρα;Απο αλλους εχω ακουσει παιρνουν αλλον τραγουδιστη,απο αλλους συνεχιζουν με καποιον απο το συγκροτημα στην φωνη,απο αλλους το διαλυουν:(

Δε θα το διαλύσουν. O DC Cooper θα συμμετέχει στο νέο δίσκο. Τώρα ως guest ή ως full time, ποιος ξέρει.

Παίζει να βρεθούν και έτοιμες ηχογραφήσεις του Baker

Niceeeeeeeeeeee!Thanx!:DΗχογραφουν και νεο διασκακι τα καλοπαιδα;;;;;:DΔεν τον ξερω παντως αυτον:-s

Nτροπή ρεστλες. Άκου αυτήν τη δισκάρα

Θα το τσεκαρω!Ευχαριστω πολυ!:smiley:

Edit:Ξεκινησα να ακουω μερικα τραγουδακι απο τον δισκο στο youtube,ρε συ,φωναρα ο τυπος,και μοιαζει αρκετα η χροια του με του Mike!:-sΩχ κολαση θα γινει,και θα ειναι και αφιερωμενο στην μνημη του Mike λογικα,οποτε τιγκα στις μελωδιες και τις μπαλαντες,θα κλαψουμε λεμεεεεεεεεε:oops:

Ρε καμμένοι και οι 2 σας, ήδη τον έχετε ακούσει στο Tyranny ντουέτο στο New World Order με τον Baker οπότε ξέρετε πόσο ταιριάζει για Shadow Gallery. Πάντως δεν ξέρω ρε γαμώτο, ο Baker ήταν από τους πολύ αγαπημένους μους και τον έχω ταυτισμένο με τους Gallery οπότε δεν ξέρω πως θα μου φανεί να τους ακούσω με άλλη φωνή.

σημερα το πρωι με το διαβασμα και βγηκε μια χαρα…ο,τι πρεπει για πρωινο ξυπνημα ειναι το ατιμο…δισκαρα απ τις λιγες

Αϊντε αϊντεεεεεεεεεεε#-o:lol::lol::lol:

Καλημερες!

Κι ομως, πιανει καθε φορα!

συνήθως βάζω Nest και ακούω,είναια πιστεύω ότι πρέπει το πρωί…
βέβαια υπάρχουν και περιπτώσεις που χρειάζομαι κάτι πιο δυνατό,οπότε βάζω sepultura…:smiley:

Now playing: Amon Amarth - The Pursuit of Vikings
via FoxyTunes

το 2ο cd που είναι ακουστικό.
με συμμετοχές από κάποιους όπως ο John Paul Jones και ο Josh Homme.
ακουστική κιθάρα, πιάνο, βιολί και οι εσωστρεφείς στίχοι του Grohl.

Έτσι.Πολύ καλό άλμπουμ το συγκεκριμένο, φοβερή η limited έκδοση και γενικώς αρκετά προσεγμένο. Οι guest συμμετοχές και ο Jones με το μαντολίνο του, απλά προσθέτουν λίγη παραπάνω αίγλη. Πάντως το ακουστικό μέρος είναι πανέμορφο.

on topic, κλασικά πράγματα.

Τουτο δω ειναι καταλληλο & υπεραπιστευτο οσον αφορα πρωινο ξυπνημα! River of Gold κι η μερα ξεκινα μες στην ομορφια.

Εγγυημενη επιτυχια λεμε.

Αerosmith-Toys in the Attic

Αυτό είναι μεγάλη ανωμαλία, δε θέλω να το κάνω ποτέ στη ζωή μου.

Οντοπικ, το IV των Zeppelin μια χαρά με έφτιαξε σήμερα =)

Πραγματικα δε θυμαμαι ποσες φορες εχω ξυπνησει με αυτο. Το πρωτο λεπτο του Concatenation ισοδυναμει με 10 τζουρες καφε.

Μου το χουν πει κι αλλοι πως ειμαι ανωμαλος στο θεμα. Ο ενας ακουει PsyOpus πριν πεσει για υπνο.

Στο θεμα, σημερα ξυπνησα με αυτο:

Κοντραρουν Motorhead ε.