Πληροφορίες

Όσο και αν έψαξα για σχετικό θέμα δε μπόρεσα να βρω κάτι οπότε ανοίγω καινούριο sorry αν υπάρχει παρόμοιο…

Ζητώ πληροφορίες για κάμποσα συγκροτήματα από τα οποία έχω 2-3 τραγούδια όλα και όλα και θέλω να μάθω αν αξίζουν τα άλμπουμ τους και ποια…

Focus(το Hocus pocus είναι απλά θεϊκό τραγούδι)
Ram jam
Golden Earring
the surfaris
steppenwolf

αυτά προς το παρόν…οτιδήποτε πληροφορία για αυτές τις μπάντες με ενδιαφέρει :twisted:

Χμ,έχω ακούσει Golden Earring, υποθέτοντας πως εννοείς το Ολλανδικό(και,τελικά) hard rock συγκρότημα του '60.

Σχηματίστηκαν το '61,αλλά κυκλοφόρησαν τον πρώτο τους δίσκο,‘Just Earring’,το '65.Έχουν μία πολύ πλούσια δισκογραφία,από την οποία θα πρότεινα το ‘Miracle Mirror’ του '68 και το Moontan, του '73.

Θα σου πω για τους Steppenwolf, οι οποίοι αναμφισβίτητα είναι τρομεροί και φοβεροί, αν όμως σου αρέσει το blues. Μην περιμένεις να ακούσεις Born to Be Wild σε όλους τους δίσκους τους. Είναι βρωμερό και αγνό Blues Rock. Εγώ τους προτείνω ανεπιφύλακτα.

Εγώ πάλι, θα μπορούσα να σου προτείνω κατ’ασρχήν να διαβάσεις το αφιέρωμα στους Focus που υπάρχει στο site και στη συνέχεια ν’αγοράσεις το δίσκο τους που εμπεριέχει το Hocus Pocus (δεν θυμάμαι πώς ονομάζεται…το αλντζχάιμερ φταίει για όλα!)
Πάντως είναι πολύ καλό album, με μελωδικά αλλά και ψιλοπερίεργα κομμάτια.
Δεν μπορώ να πώ ότι είμαι ειδήμων στο θέμα, μία απλή έκθεση της γνώμης μου είναι!

thanks για τις απαντήσεις!!!
Πάμε σε κάτι ακόμα δύσκολο! Οι pretty maids παραμένουν ενεργοί από όσο ξέρω και έχουν άλμπουμ του 2002, ένα live του 2003, πρετοιμασία άλμπουμ για 2004 και ένα tour για 2004 που ποτέ δεν έγινε!!!Από τότε δεν έχει ανανεωθεί τπτ στα site τους,ούτε fun club ούτε official! To tour απ’ότι κατάλαβα δεν έγινε,το άλμπουμ μάλλον δε βγήκε ακόμα, μήπως διαλύθηκαν?Αν όχι γιατί δε δοκιμάζει κάποιος να τους φέρει για rockwave?Τι σκατα απαιτήσεις μπορεί να έχουν?Είναι φοβερά πεσμένοι στα τελευταία άλμπουμ αλλά έχουν ΔΙΣΚΑΡΕΣ στα πρώτα τους βήματα!!!ξέρει κανείς τπτ παραπάνω για το πως είναι τώρα και αν θα πάνε σε καμιά συναυλία?Αλήθεια πώς αποδίδουν Live?