Υπάρχει ένα παρόμοιο topic (Είσαι κακός μα σαγαπάω) αλλά αυτό είναι διαφορετικό.Πρόκειται κυρίως για κακούς από ταινίες που βγήκαν τη δεκαετία του 80.Ε,μετά έγιναν ολόκληρο franchise και στη πορεία ξεφτιλίστηκαν,τα πρώτα έργα τους όμως θα έχουν πάντα μια θέση στη καρδιά μας.
Ποιος είναι ο πιο φρικαλέος λοιπόν? Θυμηθείτε τα βράδια που είχατε δει κάποια ταινία του και δε μπορούσατε να κοιμηθείτε.
ΥΓ:Δεν είμαι και ψαγμένος,βάζω τους πιο κραχτούς.Αν έχετε κάτι άλλο να προτείνετε,μη διστάσετε να το κάνετε.
Αν και μέχρι σήμερα είμαι πωρωμένος με Nightmare on Elm Street και έχω “πλακωθεί” με φίλο πωρωμένο με Friday the 13th(αν και δεν έχω δει ποτέ Friday the 13th ολόκληρο) ψηφίζω Chucky.Θυμάμαι πως είχα δει τις 2 πρώτες ταινίες του και είχε τύχει να μείνω στη γιαγιά μου για κάποιες εβδομάδες και στο δωμάτιο που κοιμόμουν υπήρχε μια παιδική κούκλα(της θείας μου όταν ήταν μικρή).Το βράδυ ήταν πολύ δύσκολο…την επόμενη μέρα ζήτησα να μεταφέρουν τη κούκλα σε άλλο δωμάτιο.
Edit:Παιδιά μου έχει τύχει κι εμένα,είχα ποστάρει σε άλλο forum μια φορά μια motivational picture και μετά από λίγο τη θέση της πήρε μια άλλη motivational picture με gay θέμα.Κάτι θα έγινε στο site απ’ όπου ήταν η εικόνα ξέρω γω.
μόλις μου εξήγησε ο έλλανορ τι έπαιζε. ρε εγώ τον pinhead του hellraiser πόσταρα πάντως, και μάλιστα το είδα ποσταρισμένο. Anyway… Ζητώ συγνώμη δεν έγινε εκ προθέσεως!!
Βασικά επειδή έκανα γκάφα και ξέχασα να τον βάλω,μπορείτε να προσθέσετε Pinhead στο poll? Είναι καλός και γνωστός,για να μην είναι στη κατηγορία “Άλλος” ξέρω γω.