Ναι, όντως. Αφού και το hannibal που βγήκε μετά το θεώρησα ισάξιο. Πάλι λόγω Χόπκινς. Η σιωπή των αμνών μέχρι να με ξενερώσει κυλούσε σαν μια απλή θριλεροαστυνομική ταινία.
manson, λες ψέμματα, δε παίζει :Ρ
Ναι, όντως. Αφού και το hannibal που βγήκε μετά το θεώρησα ισάξιο. Πάλι λόγω Χόπκινς. Η σιωπή των αμνών μέχρι να με ξενερώσει κυλούσε σαν μια απλή θριλεροαστυνομική ταινία.
manson, λες ψέμματα, δε παίζει :Ρ
Ε ναι, πολυ συχνα στηριζεται ολακερη ταινια σε εναν μονο θεουλη αλλα αυτο δεν ειναι θετικο παντα.
Ψηφισα Κρουγκερ γιατι το μανικιουρ του με πεθαινει, με λιωνει, με κανει κομματια.
Το τονίζω ξανά,το topic αφορά κυρίως ταινίες του 80,με κακούς που είναι…alternative ας πούμε.Εναλλακτικά αυτό που είπε ο manson(απλά προσωπικά θεωρώ πως για τα σημερινά δεδομένα φαίνονται μάπα οι ταινίες,τότε όμως ήταν πολύ καλές και τρόμαζαν κόσμο).Ο darth vader και ο joker-nicholson καλοί,αλλά σε άλλη κατηγορία.
Εντάξει, καμία απο αυτές τις ταινίες δεν ξεχωρίζει απο άποψη ποιότητας, αλλά εδώ που τα λέμε δεν είναι και αυτό το θέμα… Λίγο πολύ τα έργα αυτά και οι αντίστοιχοι “κακοί” είναι cult, ειδικά για μας που μεγαλώσαμε μ’ αυτά…
Έχετε δει το Freddy Vs Jason?
Είχα δει 2-3 σκηνές και η ταινία είναι μόνο για γέλια…
Χειρότερη…
Όπως επίσης και το Alien vs Predator…
Ο Πρεντεητορ σκετος ομως ειναι ερωτας! :oops:
Μην ποσταρεις avant-gard κακους ρε!
we’ve met before
haven’t we???
and your name…
what the FUCK is your name???
http://www.youtube.com/watch?v=RQ51hXDvxns&feature=related
Έτσι! Η πιο ανατριχιαστική / “στοιχειωτική” φιγούρα ever! Δηλαδή, σκέψου να ξυπνήσεις το βράδυ και να τον δεις δίπλα να σου χαμογελάει… Στον παράδεισο με τη μία λέμε :lol:
Να προσθέσω:
Σωστός ο Cozy. Και η μουσικούλα του Halloween παίζει εξάλλου να είναι απο τις καλύτερες και πιο χαρακτηριστικές μουσικές σε ταινία τρόμου ever…
Χαλια ηταν.Τι το θελαν το ατιμο?δε φτανει που τους γυρισαν 300 χιλιαδες συνεχειες.
Χαχα το χω δει. Σκέτη αποτυχία. Ντάξει το μόνο ενδιαφέρον από ένα σημείο και μετά είναι να λες τρεντυ τον Freddy λόγω της ριγέ μπλούζας και μαμάκια τον Jason (λόγω του νερού κτλ κτλ )
Έχει κάποιες σκηνές δηλαδή για γερά γέλια αλλά είναι τόσο αποτυχημένη που το 80% της είναι απλά χάλια. Ούτε για απόλυτα γέλια δλδ. Καλύτερα ένα Scream. Και τώρα που το πα, πώς τον ξεχάσαμε;
Σγχώρα με dead, το ξέρω ότι είναι 90’s αλλά είναι respect :lol:.
Το είχα δει και το είχα βρει βαρετό.
Και επειδή αναφέρθηκε ο φίλος μου ο Hannibal Lecter και η σιωπή των Αμνών, έχω να πω ότι ο ανθρωπος απλά είναι ρισπεκτ! Στάζει το μάτι του αίμα.:respect: Δε χρείαζεται να σκοτώσει πρώτα για να το παίξει κακός, το ύφος του τα λεει όλα8):respect:
Και η ταινία είναι καταπληκτική! θυμηθειτε τη σκηνή με το ασθενοφόρο:bow2:
Ο Σκρημ μετα το σκερη μουβυ εχασε και το ελαχιστο τρομαχτικο προφιλ που ισως ειχε.
Τον βλεπω κ θυμαμαι τις σκηνες απο το 1ο σκερη μουβη κ σκαω στα γελια.
το freddy vs jason
αξιζε μοναχα που με το που πεφτουν οι τιτλοι τελους μπαινει το when darkness falls των killswitch engage!!!
yeah!!!
και γενικα ειχε ωραιο soundtrack
ασχετα που δεν ακουγωταν στην ταινια!!!
Εμένα μου έρχεται στο μυαλό η σκηνή που σφουγγαρίζει και μιλάνε οι άλλες κανονικά :lol:
Wazzaaaaaaaaap?!
Το freddy vs jason ήταν μεγάλη πατάτα και το είδα απλά επειδή γουστάρω freddy krueger.Γενικότερα από κάποιο σημείο και μετά,το nightmare on elm street το ξεφτίλισαν και δεν τρόμαζες αλλά γέλαγες.Ε,το freddy vs jason ήταν φυσικό επακόλουθο.
Όσον αφορά το scream,δε λέω καλός ήταν αλλά όπως λέει και ο Therion μετά το scary movie σου φαίνεται πιο πολύ αστείος παρά τρομαχτικός.