οοοοοοοοοοοοοοοοο τι κόψιμο είναι αυτό… ωχ ρε μάνα μου… ω γαμώ τα φασόλια μου γαμώ… γκρρρρρρρρρρρ Μαρίκα! πιάσε το χαρτί υγείας…:band:
Όχι δεν με έπιασε εμένα διάρροια… Πρόκειται για ένα στίχο απο ένα χιτάκι των γνωστών (στο Ηράκλειο) Δεμαξιμαμ… Τα άρχικά του ονόματος του συγκροτήματος αυτού σημαίνουν “δε μας ξέρει η μάνα μας” αλλα αυτό δεν ισχύει εδώ στο Ηράκλειο. Τους ξερουν και τους παραξέρουν (αν λάβουμε υπόψη μας τον κόσμο που μαζεύουν στα live τους…). Πρόκειται για μια μπάντα που δημιουργήθηκε το 1996 απο κάτι παιδιά, διαλύθηκαν το 2000 και τα παιδιά τώρα που έγιναν άντρες τώρα πια απόφασισαν τη χρονιά που μας πέρασε να επανενωθούν και να χαρίσουν γέλιο αλλά και ωραία μουσική στους Ηρακλειώτες λάτρες του είδους. Δίνοντας 2 συναυλίες το προηγούμενο καλοκαίρι και άλλες 2 το φετινό (στην μία μάλιστα μαζί με τους Ανώριμους και τους Αμιτσιανούς δολοφόνους-για να μην αδικήσω κανένα–) -ας μου επιτραπεί η έκφραση- κλάσαμε στο γέλιο :lol:
Εγώ προσωπικά έχω ένα cd τους από τα παλιά και περιμένω φυσικά τη νέα τους δουλειά η οποία δεν έχει ηχογραφηθεί ακόμα αλλά υπάρχουν κάποια καινούρια τραγούδια τα οποία τα παίζανε στις συναυλίες τους…
Tους ειδα μαζι με ανωριμους τον Οκτωβριο.Η αληθεια ειναι οτι δεν τρελαθηκα.Δεν πιανουν τα μεγαλα ονοματα του ειδους.Εκτος του οτι αισχρολογουν ακατασχετα.Το τραγουδι silence ηταν ολα τα λεφτα παντως8)
με Anarimous τους είδα και εγώ και τα παιδιά απλός τα έσπασαν!!!
συμφωνώ για το τραγούδι Ησυχία…όλα τα λεφτά…
μακάρι να τους ξαναδώ σύντομα(μαζί με τους Anorimous εννοείτε)!!!
οοοοοοοοοοοοοοοοο η τελευταια μπαντα που περιμενα να δω ειναι ειναι αλλα απλα respect που τους βαλατε!!!
τα παιδια ειναι απιστευτοι,φοβεροι,καφροι και γενικα ολα τα λεφτα!!! ειναι καφριλιον,masturbation metal καμμενο τελειος που γαμαει! (σορρυ για τις εκφρασεις:roll:)
οχι μονο τους εχω δει live αλλα ειμαστε φιλαρακια με τα παιδια και ειναι απιστευτοι και σαν χαρακτηρες…!!
(για οσους ενδιαφερονται το ψηνουμε με τα παιδια να παιξουν για τα γενεθλια μου,οταν ειναι σιγουρο θα βγαλω ανακοινωση,να ερθετε αξιζει)
απλά θεοί, και γαμώ τα παιδιά, φιλαράκια, συνοδοιπόροι
κάτι ψήνουμε γιά φέτος το καλοκαίρι στο μεγάλο νησί… θα δείξει. έχουμε παίξει 3 φορές μαζί και πάντα περνάμε τέλεια. αν δεν μας χώριζε τόσο μεγάλη απόσταση θα κάναμε πολύ περισσότερες συναυλίες.