Ζημια

Ας ξεκινήσω απο τα βασικά. Είμαι παντρεμένη. Ετων 30. Σε εναν γαμο βαλτωμενο. Κοιμομαστε χωριστά, δεν υπαρχει κοινος χρόνος, ο καθενας κανει οτι του γουσταρει. Σεξουαλικη επαφή μόνο για βιολογικους λόγους. Έχω συμβιβαστεί με την κατάσταση μεχρι που γνωρίζω αυτόν… ξέρει απο την αρχη την κατάσταση μου…η επικοινωνία μας στην αρχη ακρως φιλική. Δεν υπήρχε ερωτικο ενδιαφέρον τουλάχιστον απο την πλευρά μου…γιατί αν και σε δυστυχισμένο γαμο δεν κοίταξα ποτε άλλον. Αυτος σε μια περιέργη σχεση να μου λεει τα θεματα του. Και περνοντας οι μερες εκτος απο γραπτη επικοινωνία αρχιζουμε και την τηλεφωνική… να τραγουδαμε (ειναι μουσικος), να μιλάμε. Και καπου εκει γινεται το κλικ και γυρνανε ολα τουμπα και για τους δύο. Δεν το θέλαμε. Ειδικα αυτος (χωρισμενος γιατι τον απάτησε) …μιλαμε για τα αισθηματα μας και αποφασιζουμε να το προχωρήσουμε και οπως βγει . Μιλάμε καθε μερα ολη μερα…δεν μπορει ο ενας χωρις να βλέπει τον αλλον. Ερωτας τρελος…εγω νιωθω πρωτη φορα ετσι στη ζωη μου! Και έρχεται η στιγμη που αναφερω οτι μεχρι να τον γνωρισω δεν σκεφτομουν να χωρίσω. Και παγώνει. Πλεον θεωρει τον εαυτο του υπαιτιο οτι διαλυει εναν γαμο. Εχουμε παγωσει .μου ζητησε να προσπαθησουμε να μην μιλάμε. Για να δει αν αντέξει. Αλλα παρ ολα αυτα σημερα το πρωτο πράγμα που εκανε ηταν να μου στειλει καλημέρα. Πολυ τυπική η επικοινωνια μας σήμερα. Δεν ξέρω τι να κανω… πως να το διαχειριστώ. Να πιστέψω οτι όντως ειναι ερωτευμένος αλλα δεν μπορει να ελεγξει τις τυψεις του? …ειμαι κομμάτια.
(Συγγνώμη για το σεντονι)

Αρχικά πρέπει να χωρίσεις.

Τώρα αν ο αλλος την κάνει γιατί είναι λιγόψυχος, μείνε μόνη σου για κάποιο διάστημα, καλό θα σου κάνει.
30 είσαι, γαμώ τις ηλικίες.

4 Likes

Για εκεί ταιριάζει καλύτερα

οικογενειακές ιστορίες. τρολ εντίσιον.
στην μικρή πιθανότητα αληθούς γεγονότος, χώρισε και τους δύο, δεν σου αξίζουν. εκτός αν έχεις παιδί, που αν έχεις δώστο για υιοθεσία δεν του αξίζει να έχει τέτοιο άτομο να το μεγαλώνει.

1 Like

Συμφωνώ σε αυτά τα λίγα και καλά λόγια.

Οι αποφάσεις είναι δικές σου, αλλά δεν ξέρω αν θα μπορούσε να σε βοηθήσει και κάποιος ειδικός (ψυχολόγος), είναι πιθανό.

1 Like