Γιατι δεν μιλησες ρε?Βλαμμενος εισαι?
Nομιζω πως ειδα ενα γατουλη.
Ρε συ σόρι αλλα είχα πάει να αγοράσω μια μαλακία των Jovi π έχει 700 ευρω και ήμουν αφηρημενος.
Πριν μισή ώρα περίπου στο σταθμό της Αττικής νομίζω πως είδα τον rock. Το συνειδηιτοποίησα 3 λεπτά μετά αλλά και πάλι δεν είμαι σίγουρη.
Λογικα ναι κ διπλα του εγω…
Το επιβεβαίωσα από msn, εκείνος ήταν. Μόνο του τον είδα, δεν ήταν με κάποιον εκείνη τη στιγμή πάντως.
Ε απλα μπορει αν μην μιλησαμε οσο μας ειδες. Μαζι ημασταν παντως:p
Nταξ μέχρι τις 17 Ιουλίου έχεις καιρό μωρέ…
Eχω την εντυπωση οτι ειδα τον μπλιντιν στο αιγαλεω σημερα…:-k
να με είδες στο Αιγάλεω πάνχλωμο, γιατί έχω να πάω 3 χρόνια.
Να με είδες στο μετρό προς Αιγάλεω παίζει έντονα.
Το Σαββατο 9/5 νομιζω οτι ειδα στο σταθμο στο Μοναστηρακι (εξω στην πλατεια) τον ks9 να μιλαει με εναν φιλο του περιπου στις 20.30…Δεν ημουν σιγουρος γι’αυτο δεν μιλησα…
Ισχυει ks9…??
ωπ ναι! δεν σε είδα καθόλου κρίμα και θα σου λέγα και από κοντά για AC/DC!
Βασικα καθομουν με ενα τζιν μπουφαν σχεδον διπλα σας και περιμενα παρεα…Σιγουρα πρεπει να με ειδες…
Τεσπα…Κοινωνικο forum ftw…
Chili ΗΣΑΠ σημερα μεσημερακι?
Μενει λιγο νοτια
Psss… Ναι καμια σχεση…
Ειδα Davidian στον υπνο μου να κλαιει τη μαυρη του τη μοιρα για τη χτεσινη συναυλια.
Μουχααχχαχααχαχαχαχαχχαχααχχαχα
Την εκλαψα τρωγοντας βρωμικα στην Μαβιλη…:lol:
Y.Γ Α ρε Gahan…
Σε ειδα σημερα στις 7 το απογευμα μεσα στον ηλεκτρικο στην Καλλιθεα. Σε ρωτησα αν το τρενο θα σταματησει εδω ή θα συνεχισει. Εγω πηγαινα Αιγαλεω και εσυ Αγιο Δημητριο. Φορουσες ολ σταρ και τζιν παντελονι, κρατουσες στον ωμο ενα τσαντακι, φορουσες ακουστικα, ειχες μουσι, μελαχρινος και φορουσες καρφια. Πηραμε μαζι λεωφορειο απο Καλλιθεα για Ομονοια και απο Ομονοια το μετρο. Μιλουσαμε σε ολη τη διαδρομη, σου αρεσει το θεατρο(οπως και σε μενα). Σου αρεσει η φυση και κανεις καμπινγκ. Γιαννη νομιζω οτι σε ερωτευτηκα. Θελω να σε ξαναδω.
-Κικη
(η κολλητη μου η πασχουσα, οποιαδηποτε πληροφορια δεκτη. Εχει νταλκαδες.)
Φορούσε καρφιά? Πώς ακριβώς τα φορούσε τα καρφιά?[-X