Η κολλητή σου η πασχούσα πάσχει από μαλάκυνση μάλλον, γιατί μιλούσε με τον τυπά σε όλη τη διαδρομή και περιμένει να τονε βρει από το ροκιν…
Έδιτ: ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ είσαι θεούλης αποπάνωνε
μμμ!ερωτευσιμη
εδώ δεν γράφετε άμα δείτε κάποιον…;
για τα τελευταία 2-3 χρόνια μαζεμένα.
έχω δει τον Davidian μετά τη συναυλία των FW στο Revenge Of Rock (ήμουν λίγο χαμένος, με φύλλο πορείας μετάθεσης ήμουν,χαχαχα) ο οποίος δεν μπορούσε να διακρίνει τον Matheos (είπαμε είναι λίγο κοντούλης) :lol:
σε κανα 2-3 συναυλίες έχω μιλήσει ελάχιστα με Angmar.
χτες συγκράτησα τη φάτσα του dark of the sun. κάτι μου λέει ότι θα σε ξαναπετύχω μικρέ με τις παρέες που κάνεις…χεχε
heatseeker, έχεις σειρά…
Χο.! Οταν εσυ Giannis πηγαινες, εγω ερχομουν.
(στο ΚΑΤ. 11:57)
Ανεμελε.
Εισα Zafrock χτες το βραδι στο πασαλιμανι.Με τη μπλουζα Dying Fetus κανει μπαμ απο μακρια ο μπαγασας.
Kiratzos στο Θησείο σ’ ένα σουβλατζίδικο κατά τις 22.30-23.00. Ήσουν μ’ έναν τύπο με μπλούζα public enemy. Σωστά;
Εν τω μεταξυ και τις δυο φορες πρεπει να με εχεις πετυχει σε φαση ‘‘ειμαστε στη πορτα και με περιμενει το αμαξι’’ ξερωγω. :lol: ή εστω, σε αναλογη φαση βιασυνης. Καποια στιγμη θα σε πετυχω και κανονικα, λογικα.
Νομίζω είδα τον mr_πωςτονλενε κοντά στον σταθμό του Αμαρουσίου σήμερα το πρωί κατά τις 11.15…
…αλλά επειδή αυτό τον καιρό έχω πήξει στη δουλειά και νιώθω μια γενικότερη κούραση μπορεί να ήταν απλά μια παραίσθηση…
(ή απλά ήταν κάποιος που του έμοιαζε :P)
μπα τα emo έχουν εξαφανιστεί νομίζω…οπότε δεν ήταν αυτός…
Now playing: The Offspring - Intermission
via FoxyTunes
Ειδα Angel_Death χτες στο μετρο κεραμεικος γυρω στη 1 το βραδι.
k οπως λεμε killing time?γεια σου
:blink::blink::blink:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Θεος.
Eτσι ετσι γυριστρουλα για κοψιμο μεχρι δακρυων!
Δηλαδή, αυτό.
Και εγώ σε είδα:p:p:p και μετά σε είδα που κατέβηκες μοναστηράκι,αλλά φώναξα και δεν γύρισες…
Now playing: Soulfly - Warmageddon
via FoxyTunes
Εκανε πως δεν σε ακουσε.
Και γω το ιδιο θα κανα!