Σε είδα

Μ’αυτο το ρημαδι το mp3 στ’αυτια που ν’ακουσω ο φτωχος?:frowning:

Καλά κάνεις.
Και εγώ όταν είμαι μόνος και περπατώ, δεν μα να γίνετε πόλεμος, το mp3 δε το κλείνω για κανένα λόγο…:smiley:

Now playing: Helloween - I Want Out
via FoxyTunes

χτες λιγο πριν τους Ασφυξ εμφανίστηκε Λουπιν έξω από το Αν. Σοκ και Δέος!
Αν είχες μπει και στο λάιβ θα προσκύναγα!

Δεν το παλευω το Μπλακ πολυ…περιμενε και καμμενη παρεα+μπυρα+παγκακι στα εξαρχεια,που δεν μπορω να πω οχι σε τετοιο συνδιασμο…

Μηχαναρα,το ξερω…8)8)

Βέβαια οι Asphyx δεν παίζουν black metal.

what do they play???death??(ειμαι ασχετος σε τετοιους χωρους του μεταλ οπωτε τα κανω ολα ιδια…)…

Asphyx is a Dutch Death metal band.

Ντάξει δεν τρέχει τίποτα. Ενημερωτικά το είπα.

νταξ,το’σωσα λιγο στο τελος:p

Eπρεπε να μπεις πάντως, που λέει και ο Μπλήντιν… 8)

Ενδειξη καλης θελησης παντως,πεταξα ενα χιντ μετα στους 2 τυπους-παρεα μου,αντι για λιωσιμο σε παγκακι,πως παιζει Live εδω κατω στο αν,πολυ νταπα ντουπα,να παμε να χτυπηθουμε,ασχετως αν δεν ξεραμε καν τι ειναι,αλλα δεν το εψησαν και δεν επεμεινα…ο Μπληντιν με ενα μονο νευμα του,εχει το τροπο να σε ψησει παντως:p:p

Άσ’τα αυτά, πόσες Τσέχες μοντέλες σου υποσχέθηκε για να μπεις μέσα;

Δεν αναφερθηκε,αλλα προφανως αμα εμπαινα,ολο και κατι θα με ‘‘κερναγε’’…

ε αυτό ακούστηκε όντως “κάπως”! :p:p:p:p

ναι,ακουστηκε νταβατζιδικο…Μπληντιν,σε θεωρω προαγωγο τσεχων μοντελων…ΠΕΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΘΙΧΤΗΚΕΣ???:lol::lol::lol:…(αμα εμπαινα μεσα,με το emo μαλλι και το τρεντυ κοκκινο μπλουζι μου,δεν θα με εσωζε κανεις πιστευω.:lol::lol::p.)

έκλεισα για μπρούταλ ασώλτ το καλοκαίρι (φεαρ φάκτορι ρεεεεεε!!!).

• 2,5 μέρες διαμονή Πράγα. Θα σας φτιάξω κουφάλες! :smiley:

Σε φανταζομαι με καμεριτσα πισω απο θαμνους και λοιπα

το πρόσφατο φορμάτ που έκανα στο πισί μου εξαφάνισε όλο το “υλικό” που είχα τραβήξει την τελευταία φορά… :(:(:(:frowning:

Panagiotis ήσουνα στους χάρτες σήμερα το απόγευμα στο τραπέζι κάτω απο το δέντρο??

μου φαινεται ειδα αρκετα μελη της ομαδας του ροκινγκ στο μοναστηρακι,στους διοσκουρους.πριν καμμια βδομαδα αλλα τωρα ειδα το θρεντ αυτο:p

Θα περιμένουμε εναγωνίως το καινούριο υλικό τότες. :smiley: