άστα αυτά, εγώ έμαθα ότι πήγαινες να φας σουβλάκια.
Στις 17 Νοεμβρη ειδα thorgal σε καφετερια στη Πανορμου.
Στις 17Ν είδα κι εγώ Thorgal κάπου στην Αλεξανδρας. Επίσης αγωνιστικούς χαιρετισμούς στον Rasputin που την ίδια μέρα των βρήκα κάπου στη Πατησίων αλλά και στη Βασιλίσσης Σοφίας.
Εγω ειδα manson21 την Παρασκευη νομιζω, εκει στα Rezin κοντα.
Σωστος! Ειχαμε παει για την μπυρα της επαναστασεως μετα την πορεια!:drunk:
Δεν ηταν φλαμπέ!
Οοοοοοοοοχι, δεν ημουνα εγω στα επεισοδια στην Αλεξανδρας!!:p:–:--
[SPOILER]Αληθεια ε.
Ρε συ, λες για τη στιγμη που σε πετυχα λιγο μετα την πρεσβεια των γαυρων…εεεε των αμερικανων ή με ξαναειδες μετα? Γιατι φανταστηκα πως θα ειχες φυγει και δρουσα ανενοχλητος! [/SPOILER]
Την Πεμπτη π μας πέρασε είδα τον freedom να προσπαθει να οδηγήσει μπροστά μου.
Περίεργο…Με σβησμένα φώτα συνήθως δεν βλέπουμε…!
και εγώ outlowtorn σε είδα στα εξάρχεια την Παρασκευή!!! Έτρεχες να πας σε κανένα Live?
Επίσης είδα όλο το φόρουμ στο πάρτυ που έκανε το τμήμα φωτογραφίας στη λέσχη στην Ιπποκράτους την Παρασκευή
kiratzos, mackintosh, negativecreep, thorgal
Εσεις, εγω δεν τα χρειαζομαι 8)
Είδα “βάτος λόκος” johnk_dark μετρό πανεπιστήμιο το απόγευμα. Mάλλον πήγαινε Diamanda Gallas.
Σε είδαμε, μας είδες αλλά μας απέφυγες.
Eida Mackintosh pio meta eida kai Bleedin History ekei sto thisio k arketaaaa argotera eida k Tolkki
Είδα,είδα,είδα τη Nephelie σήμερα στο σταθμό του Μεταξουργείου.Τη χαιρέτησα και με χαιρέτησε.:)
Eμενα δε με ειδες? [-X
Με εσένα ήταν κρυφο-μύτινγκ,δεν μετράει.[-X
Hellena…8O Φιλοσοφικη,εννατος οροφος,αιθουσα υπολογιστων…κατα τις 12.30.Εγω μολις ειχα βαλει το κωλο μου κατω κι εσυ εφευγες με μια αλλη κοπελα.Δε προκαμα να αντιδρασω.Εσυ ησουν;; :-s
Nihilist, Πατησίων, μπλούζα Down, χθες στις χμμμ 3:30 περίπου.
ΤΡΑΜΠΑΚΟΥΛΑ στον Λιβαδειο χτες, καθως γυρναγαμε με πλαντερερ απο bowel of noise.