Σε είδα

έλα ρεεε έπρεπε να μου μιλήσεις!!!αφού σου έχω πεί είμαι στη κοσμάρα μου :-s

Δεν προλαβα.Κι εγω στην καρακοσμαρα μου ειμαι…γι’αυτο… :stuck_out_tongue: Την Δευτερα θα σε δω…του πουστη δηλαδη :-s Τουλαχιστον τωρα ξερω πως εισαι,δε θα κανω γκαφα :stuck_out_tongue:

καλη καλη?
βγαλτην φωτο κ ποσταρε την εδω

:lol: ενδιαφερεσαι Τολκι; :wink: Α εγω δε κανω τετοια,ειμαι καλο κοριτσακι.Να βαλει μονη της αν θελει. ωραια κοπελα ειναι.Ορμα Τολκι,ορμα :stuck_out_tongue:

α μαλιστα.ευχαριστω δε θα παρω.μονο με σαυρες πηγαινω :smiley:

Φαλαινες ομως??

Αναλογως τις θερμοκρασιες του νερου στη θαλασσα…

θα σου ποστερνα τον Morrison τοτε αλλα ασ’το καλυτερα… μη μου βγαλει τιποτα περιεργο παλι…το χω παρει απο φοβο.Μη γελατε ρε :-s :stuck_out_tongue:

Μιας και το εφερε η κουβεντα εχει δει κανεις τη Λαροκα τελευταια?

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δεν κρατιεμαι λεμε…:lol::lol:…Tolkki εγραψες…

ΟΣΚΑΡ ΜΑΛΑΚΑ:!:

Μπορεί να κατέβει σε καμιά πορεία την Κυριακή. Καταστολή παρέα με το στρατό :smiley:

Ok :wink: βέβαια αυτή τη Δευτέρα μπορεί να είναι κ κλειστή η σχολή αλλά που θα μας πάει…!:stuck_out_tongue:

Μάνο87 στο Alley cat? :-s

Κοσμαρα η μια καρακοσμαρα η αλλη…Αφου για ενα δευτερολεπτο η μια καταλαβε την παρουσια της αλλης παλι καλα να λες.
Οχι σαν εμας τους φυσικους που περναει ο αλλος απο διπλα σου σε χερεταει, δεν τον παιρνεις χαμπαρι, σου μιλαει,δεν τον παιρνεις χαμπαρι, σου φωναζει, τιποτα, σε βριζει, τον βριζεις κ μετα σου λεει την ατακα “παμε να σε σκισω σε ενα ταβλακι…”

Αμέ. Έπρεπε να πεις γεια όμως. Πες τώρα έστω και καθυστερημένα =)

Προσπαθούσα να κάνω άι κόντακτ για να πλησιάσω όταν έφευγες αλλά ήσουν στον κόσμο σου.

Γειααα

Χαχ, πέτα κανά παγάκι μωρέ να γυρίσω την επόμενη φορά.

γειααα.

Ωραίο παληκάρι ο Μάνος.

Είδα το Μάνο 2 φορές χτες, σε 5χ5 και στους όπεθ, αλλά ντράπηκα να του μιλήσω, ήταν πολύ επιβλητικός μες στους σωλήνες και το τζάκετ με τα καρφιά.:oops: