έλα ρεεε έπρεπε να μου μιλήσεις!!!αφού σου έχω πεί είμαι στη κοσμάρα μου :-s
Δεν προλαβα.Κι εγω στην καρακοσμαρα μου ειμαι…γι’αυτο… Την Δευτερα θα σε δω…του πουστη δηλαδη :-s Τουλαχιστον τωρα ξερω πως εισαι,δε θα κανω γκαφα
καλη καλη?
βγαλτην φωτο κ ποσταρε την εδω
:lol: ενδιαφερεσαι Τολκι; Α εγω δε κανω τετοια,ειμαι καλο κοριτσακι.Να βαλει μονη της αν θελει. ωραια κοπελα ειναι.Ορμα Τολκι,ορμα
α μαλιστα.ευχαριστω δε θα παρω.μονο με σαυρες πηγαινω
Φαλαινες ομως??
Αναλογως τις θερμοκρασιες του νερου στη θαλασσα…
θα σου ποστερνα τον Morrison τοτε αλλα ασ’το καλυτερα… μη μου βγαλει τιποτα περιεργο παλι…το χω παρει απο φοβο.Μη γελατε ρε :-s
Μιας και το εφερε η κουβεντα εχει δει κανεις τη Λαροκα τελευταια?
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Δεν κρατιεμαι λεμε…:lol::lol:…Tolkki εγραψες…
ΟΣΚΑΡ ΜΑΛΑΚΑ:!:
Μπορεί να κατέβει σε καμιά πορεία την Κυριακή. Καταστολή παρέα με το στρατό
Ok βέβαια αυτή τη Δευτέρα μπορεί να είναι κ κλειστή η σχολή αλλά που θα μας πάει…!
Μάνο87 στο Alley cat? :-s
Κοσμαρα η μια καρακοσμαρα η αλλη…Αφου για ενα δευτερολεπτο η μια καταλαβε την παρουσια της αλλης παλι καλα να λες.
Οχι σαν εμας τους φυσικους που περναει ο αλλος απο διπλα σου σε χερεταει, δεν τον παιρνεις χαμπαρι, σου μιλαει,δεν τον παιρνεις χαμπαρι, σου φωναζει, τιποτα, σε βριζει, τον βριζεις κ μετα σου λεει την ατακα “παμε να σε σκισω σε ενα ταβλακι…”
Αμέ. Έπρεπε να πεις γεια όμως. Πες τώρα έστω και καθυστερημένα =)
Προσπαθούσα να κάνω άι κόντακτ για να πλησιάσω όταν έφευγες αλλά ήσουν στον κόσμο σου.
Γειααα
Χαχ, πέτα κανά παγάκι μωρέ να γυρίσω την επόμενη φορά.
γειααα.
Ωραίο παληκάρι ο Μάνος.
Είδα το Μάνο 2 φορές χτες, σε 5χ5 και στους όπεθ, αλλά ντράπηκα να του μιλήσω, ήταν πολύ επιβλητικός μες στους σωλήνες και το τζάκετ με τα καρφιά.:oops: