Σε είδα

Σε είδα εγώ! Αλλά δεν σε αναγνώρισα… :stuck_out_tongue:

καλά καλά,θα σας ρωτήσω και τι φόραγα ε…δεν περνάτε τόσο απλα

Kαι εγώ κάθε μέρα κέντρο είμαι λόγο σχολής αλλά από ότι βλέπεις περνάμε απαρατήρητοι :stuck_out_tongue:

Σε είδα, τυπά από το διπλανό αμάξι που μοιάζεις με τον τζακμπλακ και μου φώναζες METAAAAAAAL, έκανες devil’s horns και έπαιζες air guitar λες και δεν υπάρχει αύριο και στη συνέχεια κραύγαζες με όλο σου το είναι -λίγο πριν βγούμε ομόνοια και τελειώσει έτσι άδοξα αυτό το σύντομο συναπάντημά μας- ΕΧΟΥΜΕ 28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΡΕ! ΤΗΝ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΤΗΝ 28η??? ώστε να γυρίσουν όλοι οι οδηγοί των γύρω αυτοκινήτων να σε κοιτάξουν.

Βαθιά μέσα μου ελπίζω να γράφεις εδώ πέρα και να θυμάσαι έστω και αμυδρά αυτήν τη βραδιά αύριο.

\m/

Bleedin History 8 παρά Βείκου. Με τα χέρια στις τσέπες και ένα βλέμμα “Μαλάκες κάνει κρύο”.

ναι mano87 υπάρχω και γράφω εδώ είσαι τυχερός

ισχύει. Την άλλη φορά έλα να μιλήσεις. Δε θα σ’ακούσω βέβαια γιατί συνήθως περπατάω ακούγωντας γαμάτο ΣΛΑΤΖ τέρμα αλλά θα προσφέρουμε ωραίο θέαμα. :stuck_out_tongue:

Σε είδα, Άγγελε Μπασινά. Ήσουν πίσω μου στην ουρά για την τουαλέτα και με ρώτησες αν οι όρθιες είναι πιασμένες. Δεν πρόλαβα να σου πω ότι η Arles-Avignon είναι πολύ φτωχότερη χωρίς εσένα…

:lol::lol::lol:

For real?!

Yeap. Ποτέ δεν αστειεύομαι όταν μιλάω για τον Μπασινά.

νταξ εχεις βαλει μεγαλο αβαταρ

buttle/tuttle

\m/

Σε είδα, Ελένη Λουκά να ωρύεσαι μπροστά από τα προεκλογικά κιόσκια στο Σύνταγμα.

Ποιόν “έκραζε” πάλι; :stuck_out_tongue:

Ήσουν μπροστά μου στη Μπενάκη και οδηγούσες ford με αυτοκόλλητο rocking.gr στο πίσω μέρος. Πρόσωπο δεν κατάφερα να δω… (όχι ότι ξέρω και πολλούς δηλαδή…:stuck_out_tongue: )

Α κι εγώ με την παρέα μου την είχαμε δει πριν κανα 2μηνο έξω από το μετρό του Ευαγγελισμού και έκραζε, κάτι για σαταναδες έλεγε, κλασσικά και σε κάποια φάση κάνω ότι και καλά πάω να την βγάλω φώτο με το κινητό και με το που με παιρνει πρέφα αλλάζει εντελώς ύφος και φτιάχνοντας τα μαλλιά της λέει “α θες να με βγάλεις φωτογραφία? δεν εχω πρόβλημα, έλα…” #-o:lol::lol:

σε είδα ΕΠΙΤΑΦΙΕ με την χιεβεν εν χελ μπλούζα, νε.
κι εσύ με είδες κι ήρθες κι έκατσες σαν τρυφερό πιτσουνάκι δίπλα μου στο πεζούλι!
δεν μιλήσαμε πολύ γιατί βιαζόσουνα, την επόμενη φορά ελπίζω να μαι πιο τυχερός…

Ρε συ Shadowcaster. :stuck_out_tongue:
6 παρα μετρο προς Συνταγμα. Σε ειδα(?) και σκεφτηκα μηπως εισαι συ αλλα ειχες και καπως περιεργα πιασμενο το μαλλι και διστασα να χαιρετησω μην κανω καμια γκαφα. :stuck_out_tongue:
Αν ησουν εσυ ημουν ακριβως διπλα σου(σχεδον πανω σου με τοσο κοσμο που ειχε)και μιλουσα με ενα συμφοιτητη για το φορουμ της σχολης, μη σου πω οτι του ειπα να γραφτει και στο ροκινγκ σε καποια φαση. :stuck_out_tongue:

ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ!!!

[SIZE=“3”]Νομίζω![/SIZE] ότι είδα [B]boig[/B] στο μετρό, γύρω στις 9 η ώρα το βράδυ, στο συρμό προς άγιο αντώνιο, κατέβηκες ομόνοια…
Δεν είμαι σίγουρη αν ήσουν ή όχι, γι’αυτό δεν χαιρέτησα.

Καλά έκανες και δεν χαιρέτησες γιατί χτες το βράδυ στις 9 ήμουν σπίτι και έκανα ζάπινγκ μεταξύ του Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ και του Καβάλα - ΑΕΚ…:wink: