Σε είδα

χαχαχαχα! έπρεπε να το είχα φανταστεί ότι εκείνη την ώρα έβλεπες αγώνα…
Ντάξει… πάλι καλά δεν χαιρέτησα…
Ομως ομολογώ ότι σου’μοιαζε…

για να γράψω κ εγώ τα δικά μου :p…
σε είδα Αντρέα από Rotting Christ (:oops::oops:) [B]πάλι[/B] πριν μια βδομάδα στη Βαλτετσίου…

θα σε καρφωσω τωρα Ελενα…εισαι μια groupie =P~

τώρα δε θες να πω τι έλεγες για dickinson :–

εχμ θα εισαι offtopic κοπελια,δε σε συμφερει ουτε εσενα :stuck_out_tongue: Λοιπον την επομενη φορα να μιλησεις στο αγορι απο τον σαπιο χριστο :wink:

Μα όχι, πείτε λεπτομέρειες!

Ολες οι ανωμαλιες στη φορα

φιξντ

κοίτα ποιος μιλάει. Η ανωμάλα :har:

αν κουτουλά πάνω σου κόσμος τότε να αρχίσεις να φοβάσαι:p

__ΟΥ ΡΕ! :stuck_out_tongue:

__…βασικά όμως, ναι, :oops: εγώ ήμουν… :lol:

__Το μαλλί -σπάνια, όταν μου τη σπάει ή με ζεσταίνει- το πιάνω έτσι καμιά φορά. Τώρα που διαβάζω αυτό που έγραψες, [U]δες σύμπτωση[/U]!! Θυμήθηκα τη φάση γιατί εκείνη την ώρα που έλεγες την λέξη “rockin.gr” ή “έγραψα/γράψου στο ρόκιν” ή κάτι τέτοιο, είχε τελειώσει (τελείωνε με fade) το τραγούδι που άκουγα από το mp3 και θα έμπαινε το επόμενο και έτσι είχε “ησυχία” και σε άκουσα να το λες! 8O

__Βλέπεις, μ’ αυτά τα in-ear ακουστικά και τη μουσική να παίζει στη διαπασόν, δεν ακούω σχεδόν τίποτα (θα με περάσουν και για αντικοινωνικό, μπαίνουν και στ’ αφτιά μέσα και δε φαίνονται τα ακουστικά, θα νομίζουν ότι κάνω πως δεν ακούω -χαχαχαχα).

__Αλλά αν θυμάμαι καλά ήσουν και πλάτη… Βασικά δε θυμάμαι να σε είδα, κοίταξα προς την μεριά σας την ώρα που το άκουσα αλλά δεν ξεχώρισα καμιά γνωστή φάτσα… Κοίτα να δεις όμως, λίγο πιο πριν ή πιο μετά, δε θα είχα ακούσει τη “φράση κλειδί” και ίσως να μη το θυμόμουν κιόλας!

__Σκέφτηκα να πω, “ρόκιν ε;! ποιοί είστε;!” αλλά μετά :oops: σκέφτηκα… :oops: θα με πούνε ψώνιο :lol: και το άφησα και… και μετά μπήκε και το επόμενο τραγούδι και αυτά. :stuck_out_tongue:

__Έπρεπε να κάνεις όμως “τικ-τικ” και μετά “εε, μπορείς να λύσεις λίγο τα μαλλιά σου γιατί μου θυμίζεις κάποιον γνωστό μου…;” :lol:

υ.γ. σορρυ που απαντάω με τόση καθυστέρηση, είχα καιρό να μπω, δεν έχω ίντερνετ…

νομιζω ειδα faceless rania προχτες το πρωι, κατα 11 και φευγα σε μετρο πανεπιστημιο απεξω…κερδισα?

Λυπαμαι, οχι :stuck_out_tongue:
Μετρο πανεπιστημιο ημουν Δευτερα πρωι μονο. :-k

Είδα potofgold εχθές στο Camelot σωστά? :-s:-s:-s
Ήμουν τόσο πίτα που δεν θυμάμαι αν ήταν εκείνος. Επίσης σε κάποια φάση πρέπει να είδα και το αφεντικό, αλλά και πάλι δεν θυμάμαι πολλά:-s:-s:-s

Είδες ρε ρεμάλι και μιλήσες και με τους 2. Τώρα, το τι ειπώθηκε είναι άλλη ιστορία :lol:

Οκ μένω ήσυχος. Τώρα θα ήθελα να μου στείλεις σε pm τι λέγαμε για να δω απλά πόσο ρεζίλι έγινα:?

Όχι και σε πιέμ! Εδώ, δημοσίως, όλα στη φόρα :!: :smiley:

Χαχαχαχαχχχχχχ

Μπράβο ρε ρεμάλια… εμάς που μας είδατε αφήστε μας στην απέξω…

Ντροπή ντροπή ντροπή. Η κοπελιά που έβαζε τα τραγούδια δεν ήσουν?